ads linkedin Lehtësohet në tregun e Azisë Lindore | Anviz Global

Anviz Lehtësimi global në tregun e Azisë Lindore në Kinën e Sigurisë 2014

11/10/2014
Shpërndaje

Faleminderit të gjithëve që vizituan stendën tonë në Security China 2014 në Pekin, Kinë e cila u zhvillua nga 28-31 tetor. Siguria e Kinës ishte një ekspozitë e rëndësishme në vitin 2014 për të Anviz Globale. Ajo shënon një përpjekje të bashkërenduar nga Anviz për të hyrë në tregun e sigurisë së Azisë Lindore.

 

Anviz njeh rëndësinë e tregut kinez për rritjen e përgjithshme globale të kompanisë. Security China 2014 ishte mundësia e përsosur për t'u zhytur në vend dhe në rajonin e Azisë Lindore. Pajisja më e njohur, skanimi i irisit makine, UltraMatch tërhoqi një vëmendje të konsiderueshme. Një kapje pa kontakt dhe joinvazive e irisit të dikujt krijon përvojën më të rehatshme dhe miqësore të përdoruesit. Për shkak të saktësisë së tij të lartë të njohjes, sistemi është ideal për instalime të sigurisë së lartë, të tilla si doganat kufitare, thesaret ose burgjet. Stabiliteti i irisit si një organ i brendshëm, i mbrojtur, por i dukshëm nga jashtë i syrit e bën njohjen e Irisit ideal për identifikimin individual në sistemin e sigurimeve shoqërore, sistemin e kujdesit shëndetësor, sigurinë e vendit, sistemin e imigracionit, etj. UltraMatch plotëson plotësisht nevojën e qeverive , institucionet financiare, institucionet mjekësore dhe objektet arsimore.

 

Anviz UltraMatch S1000

(Anviz UltraMatch S1000)

 

 

Anviz tërhoqi vëmendje të madhe në dy departamente të tjera të produkteve. Përtej biometrike linjat e produkteve, Anviz gjithashtu shfaqi gjerësinë e saj mbikëqyrje produkteve. Video Analytics Inteligjente, duke përfshirë kamerat e imazhit termik dhe platformat e vëzhgimit të bazuara në sistemin e gjurmimit, tërhoqën vlerësime të konsiderueshme.

 

Linja tjetër e produkteve që tërhoqi vëmendje të konsiderueshme ishte RFID. Shumë pjesëmarrës të ekspozitës ishin të interesuar të mësonin më shumë se si Anviz mund të ndihmojë kompanitë të integrojnë RFID në aspekte të ndryshme të operacioneve të kompanisë së tyre, si siguria dhe menaxhimi i aseteve. Në përgjithësi, njerëzit ishin të impresionuar me Anvizaftësitë nga fundi në fund.

 

Anviz Kabina E1D01

(Anviz Kabina E1D01)

 

 

 

Nic Wang

Specialist marketingu në Xthings

Nic ka një diplomë Bachelor dhe Master nga Universiteti Baptist i Hong Kongut dhe ka 2 vjet përvojë në industrinë e pajisjeve smart. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.