ads linkedin Facedeep 5 Aplikuar - Udhëheqësi i Jordanisë në Shërbimet e Aviacionit | Anviz Global

Anviz FaceDeep 5 Aplikuar në Kompaninë Lider në Botë të Shërbimit të Aviacionit

 

Teknologjia e njohjes së fytyrës është përdorur gjerësisht në qeveri, financa, ushtri, arsim, mjekësi, aviacion, siguri dhe fusha të tjera. Kur fytyra është në linjë me kamerën e pajisjes terminale, identiteti i përdoruesit mund të njihet shpejt. Ndërsa teknologjia maturohet më tej dhe njohja sociale rritet, teknologjia e njohjes së fytyrës do të aplikohet në më shumë fusha.

sistemi i frekuentimit të njohjes së fytyrës

Kontrolli i hyrjes me njohjen e fytyrës së aeroportit
Logoja e Joramco

Joramco është një kompani lider në botë për mirëmbajtjen e avionëve me mbi 50 vjet përvojë në servisimin e flotës Boeing dhe Embraer. Është e specializuar në kryerjen e mirëmbajtjes së mjeteve ajrore në Aeroportin Ndërkombëtar Queen Alia.

Joramco ka zona të bollshme për programet e parkimit dhe ruajtjes së avionëve që mund të marrin deri në 35 avionë. Për më tepër, Joramco ka një akademi që ofron një arsim gjithëpërfshirës në aviacion, hapësirë ​​ajrore dhe inxhinieri.

sfida

Pajisjet e vjetra të kontrollit të aksesit që përdorte Jormaco nuk ishin mjaft të shpejta dhe të zgjuara. Mbajtja e pamjaftueshme e personelit ka ndikuar edhe në efikasitetin e menaxhimit të personelit.

Kështu, Joramco donte të zëvendësonte sistemin e vjetër me një sistem të shpejtë dhe të saktë të njohjes së fytyrës, i cili mund të menaxhonte në mënyrë qendrore aksesin dhe pjesëmarrjen e 1200 punonjësve. Përveç kësaj, pajisjet mund të instalohen në rrotulla për të kontrolluar portat e rrotullave.

zgjidhja

Bazuar në kërkesat e Joramco-s, Anviz partner i çmuar, Ideal Office Equipment Co dorëzoi Jormaco AnvizZgjidhja e fuqishme e inteligjencës artificiale dhe e bazuar në renë kompjuterike për njohjen e fytyrës, FaceDeep 5 CrossChex. Mund të përdoret si një sistem menaxhimi i integruar me rrotulla, i përbërë nga kompjuterë, teknologji për njohjen e fytyrës, portë inteligjente për këmbësorët, kartë inteligjente dhe orë.

FaceDeep 5 mbështet deri në 50,000 bazë të dhënash dinamike të fytyrave dhe i njeh me shpejtësi përdoruesit brenda 2M (6.5 ft) në më pak se 0.3 sekonda. FaceDeep 5Teknologjia e kamerës së dyfishtë plus algoritmi i të mësuarit të thellë mundëson zbulimin e gjallërisë, identifikimin e fytyrave të rreme në video ose imazhe. Ai gjithashtu mund të zbulojë maska.

CrossChex Standard është një sistem i kontrollit të aksesit dhe menaxhimit të frekuentimit të kohës. Ai ofron panele interaktive posaçërisht për menaxhimin e fuqisë punëtore, dhe përmbledhje në kohë reale për menaxhimin e turneve dhe menaxhimin e pushimeve. 

aplikacioni i njohjes së fytyrës në portat rrotulluese të aeroportit

përfitimet kryesore

Njohje më e shpejtë, më shumë kursim kohe

FaceDeep 5Zbulimi i zgjuar i fytyrës dhe algoritmi i njohjes së fytyrës të lejojnë zbulimin e gjallërisë me kombinimin më të mirë të shpejtësisë dhe saktësisë. Ai redukton kohën e pritjes për 1,200 punonjës gjatë orëve të pikut në portat kryesore të hyrjes së Joramco dhe në hyrjen e ndërtesës së akademisë.

Siguria fizike e forcuar dhe siguria e punonjësve

Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e sigurisë së kontrollit të aksesit fizik të punonjësve dhe të kompanive pasi sistemi i njohjes së fytyrës pa prekje ul rrezikun e infeksionit dhe parandalon aksesin e paautorizuar.

Përshtatshëm gjerësisht në kushte të ndryshme

"Ne zgjedhim Anviz FaceDeep 5 sepse është pajisja më e shpejtë e njohjes së fytyrës dhe ka mbrojtje IP65”, tha menaxheri i Jormaco.

FaceDeep 5 ka kamera me definicion të lartë dhe dritë LED inteligjente që mund ta njohë shpejt fytyrën në mjedise me dritë të fortë dhe me dritë të ulët, edhe në errësirë ​​të plotë. Mund të përshtatet me aplikimet e mjedisit të jashtëm dhe të brendshëm me një standard mbrojtjeje IP65.

Plotësimi i Kërkesës së Menaxhimit

Joramco po përdor CrossChex Standard lidhjen midis pajisjeve dhe bazës së të dhënave për të menaxhuar oraret e punonjësve dhe orët e kohës. Ajo gjurmon dhe eksporton me lehtësi raportin e pjesëmarrjes së punonjësve në sekonda. Dhe është e lehtë të konfigurosh pajisje dhe të shtosh, fshish ose modifikosh informacionin e punonjësve.