ads linkedin Durr bëhet dixhital për menaxhim më efikas të sigurisë | Anviz Global

Durr përqafon dixhitalizimin për efikasitet më të madh të menaxhimit të sigurisë

KONSUMATORI

KONSUMATORI
KONSUMATORI

Dürr, e themeluar në 1896, është një firmë lider në inxhinieri mekanike dhe fabrikash në botë. Si një nga vendet më të mëdha të Grupit Dürr, siti Dürr në Kinë mbulon një sipërfaqe prodhimi prej 33,000 m². Kompleksi modern i zyrave të Dürr China mbulon një sipërfaqe totale ndërtimi prej 20,000 m² dhe rreth 2500 punonjës punojnë së bashku atje.

SFIDA

Pas epidemisë rifilluan shumë aktivitete të vizitave offline. Dürr ka nevojë për një zgjidhje më fleksibël dhe që kursen kohë që mund të menaxhojë fuqi të ndryshme punëtore me nivele të ndryshme aksesi dhe leje, duke përfshirë punonjësit, kontraktorët dhe veçanërisht vizitorët. Për më tepër, gjurmimi dhe regjistrimi i hyrjes dhe daljes së personelit është bërë një sfidë për kaq shumë punonjës në kampusin e ndërmarrjeve kaq të mëdha. Prandaj, Dürr po kërkon një mënyrë efikase për të menaxhuar vizitorët me kosto më të ulët.

ZGJIDHJA

Forconi sigurinë duke thjeshtuar menaxhimin e vizitorëve Me një volum maksimal prej 50,000 njerëz, FaceDeep5 mund të plotësojë lehtësisht kërkesat e Dürr. Bazuar në algoritmet biometrike të të mësuarit të thellë të AI, FaceDeep5 ofron njohje dhe verifikim të saktë të fytyrës për punëtorët e fabrikës. Menaxhimi i vizitorëve i platformës së menaxhimit të pasur me të dhëna ka rritur shumë efikasitetin e rojes së sigurisë. Vizitorët tani duhet vetëm të ngarkojnë fotot e tyre në sistemin cloud përpara vizitës së tyre, ndërsa administratori cakton periudhën e vlefshmërisë së aksesit.

KONSUMATORI KONSUMATORI

PENRFITIMET KRYESORE

Përvojë aksesi e përshtatshme dhe që kursen kohë

Sistemi i përmirësuar i vizitorëve siguron një përvojë hyrjeje të qetë dhe efikase. Vizitorët nuk kanë nevojë për më shumë kohë pritjeje për të kontaktuar administratorin në hyrje të fabrikës.

Kostoja e reduktuar e ekipit të sigurisë

Pas instalimit të këtij sistemi, çdo hyrje ka nevojë vetëm për dy persona për të punuar në turne 12-orëshe dhe një person në zyrën qendrore që mbikëqyr urgjencën dhe trajton urgjencat me rojet e fabrikës në çdo kohë. Në këtë mënyrë, ekipi i rojeve u zvogëlua nga 45 në 10. Kompania i caktoi ata 35 persona në linjën e prodhimit pas trajnimit dhe zgjidhi mungesën e fuqisë punëtore në fabrikë. Ky sistem, i cili kursen gati 3 milion RMB në vit, kërkon një investim të përgjithshëm prej më pak se 1 milion juanë dhe periudha e rikuperimit të kostos është më pak se një vit.

CITATI I KLIENTIT

“Mendoj se punoj me Anviz përsëri është një ide e mirë. Procesi i instalimit ishte jashtëzakonisht i përshtatshëm pasi u mbështet plotësisht nga stafi i shërbimit”, tha menaxheri i IT-së i fabrikës së Dürr, i cili ka punuar atje për mbi 10 vjet.

“Funksioni është përmirësuar. Tani vizitorët thjesht mund të ngarkojnë fotot e tyre në sistem dhe të hyjnë dhe dalin lehtësisht brenda një periudhe të caktuar kohore. ", shtoi Alex. Përvojë e përshtatshme dhe që kursen kohë