ads linkedin Seria C2 forcon kontrollin e aksesit | Anviz Global

Seria C2 forcon kontrollin e aksesit për një kampus të sigurt të shkollës së mesme në Singapor

rast studimi

KONSUMATORI

konsumatori
konsumatori
Presbyterian High School është një shkollë 57-vjeçare në Singapor dhe fillimisht njihej si Li Sun School me vetëm 150 nxënës. Shkolla e Mesme Presbiteriane është tani një kampus i gjerë prej 3 hektarësh dhe aktualisht ka më shumë se 1200 studentë dhe anëtarë të stafit. Ky kampus dallohet si një pikë referimi mbresëlënëse në Ang Mo Kio dhe është një shkollë e zgjedhur për shumë njerëz. 

SFIDA

Ndërsa shkollat ​​rriten në madhësi, rreziqet e sigurisë rriten. Për të garantuar sigurinë e studentëve dhe të pedagogëve dhe për të parandaluar hyrjen e të huajve në kampus, shkollat ​​duhet të dinë saktësisht se kush hyn dhe del nga shkolla dhe të mbajnë gjurmët e frekuentimit të punonjësve. Prandaj, Shkolla e Mesme Presbyterian dëshironte të përdorte kontrollin biometrik të aksesit dhe një sistem të menaxhimit të frekuentimit për qëllime identifikimi. 
sfida sfida sfida

ZGJIDHJA

 

Bazuar në nevojat aktuale të Shkollës së Mesme Presbiteriane, Anvizpartneri i Corgex rekomandoi C2 Slim, C2 Prodhe CrossChex Cloud për të përmirësuar sigurinë e kampusit. Seritë C2 janë lexues të gjurmëve të gishtërinjve me kontroll kompakt në natyrë dhe frekuentim në kohë, me dizajn vertikal të kornizës dhe pamje të sofistikuar të përshtatshme për instalim në vende të ndryshme.

E pajisur me një CPU të gjeneratës së re, Seria C2 mund të ruajë deri në 10,000 përdorues dhe 100,000 regjistrime të pjesëmarrjes. Ai gjithashtu mbështet metoda të ndryshme të zhbllokimit si gjurmët e gishtërinjve, rrëshqitjen e kartës dhe zhbllokimin e fjalëkalimit.

Seria C2 mund të lidhet me CrossChex Cloud, softuer i menaxhimit të frekuentimit dhe kontrollit të aksesit i bazuar në cloud, i cili është i lehtë për t'u përdorur dhe i ndihmon menaxherët të menaxhojnë me lehtësi fuqinë e tyre punëtore. Regjistrimet e punimeve të pajisjeve mund të sinkronizohen në cloud në kohë reale dhe mund të eksportohen me një klik.

Plus, menaxherët mund të kontrollojnë aksesin nga distanca me Wi-Fi, kështu që vizitorët nuk duhet të presin gjatë që dikush të hapë derën. Shkolla e Mesme Presbyterian ka mbi 100 njerëz, statusi i pjesëmarrjes së të cilëve menaxhohet përmes CrossChex.

zgjidhja zgjidhja zgjidhja

Seria C2 mund të lidhet me CrossChex Cloud, një softuer i menaxhimit të frekuentimit dhe kontrollit të aksesit i bazuar në cloud, i cili është i lehtë për t'u përdorur dhe i ndihmon menaxherët të menaxhojnë me lehtësi fuqinë e tyre të punës. Regjistrimet e punimeve të pajisjeve mund të sinkronizohen në cloud në kohë reale dhe mund të eksportohen me një klik.

Plus, menaxherët mund të kontrollojnë aksesin nga distanca me Wi-Fi, kështu që vizitorët nuk duhet të presin gjatë që dikush të hapë derën. Shkolla e Mesme Presbyterian ka mbi 100 njerëz, statusi i pjesëmarrjes së të cilëve menaxhohet përmes CrossChex.

zgjidhja

PENRFITIMET KRYESORE

Niveli i rritur i sigurisë

Biometrika e serisë C2 verifikon njerëzit shpejt dhe me saktësi, të instaluara në hyrjet e shkollave dhe vendeve të punës për të bllokuar njerëzit e pamiratuar nga aksesi në vende të sigurta, duke mbrojtur mbi 1,200 studentë dhe edukatorë.

Instalim i lehtë dhe dizajn i papërshkueshëm nga uji

Pajisjet kompakte C2 janë të përshtatshme për instalim në mjedise të ndryshme. Ndërfaqja PoE dhe komunikimi me valë reduktojnë kostot e instalimit dhe mirëmbajtjes dhe pamja e sofistikuar e pajisjeve përzihet në mënyrë të përkryer me ndërtesën, duke e bërë pamjen e përgjithshme harmonike dhe të bukur. Seria C2 është gjithashtu IP65 e papërshkueshme nga uji, kështu që mund të përdoret pavarësisht kushteve të vështira mjedisore në të cilat është instaluar.

Rritja e efikasitetit të menaxhimit

CrossChex Cloud është një sistem i menaxhimit të kohës dhe frekuentimit të bazuar në renë kompjuterike pa asnjë softuer të nevojshëm. Mund ta përdorni kudo që keni internet duke përdorur çdo shfletues interneti. Është gjithashtu një sistem super i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur, i dedikuar për të kursyer paratë e biznesit tuaj nëpërmjet menaxhimit të kohës së punonjësve, duke reduktuar kostot administrative të mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave të kohës dhe pjesëmarrjes, duke rritur kështu produktivitetin dhe përfitimin e përgjithshëm.