ads linkedin Anviz Lancon zgjidhjet e kontrollit të aksesit me fuqi të gjeneratës tjetër OSDP, vendos standardet e reja të industrisë | Anviz Global

Anviz Lancon zgjidhjet e kontrollit të aksesit me fuqi OSDP të gjeneratës tjetër, vendos standardet e reja të industrisë

08/11/2023
Shpërndaje

Anviz, një lider në industrinë e zgjidhjeve profesionale dhe inteligjente të sigurisë të konverguara, ka njoftuar nisjen e zgjidhjeve të saj të kontrollit të aksesit të gjeneratës së ardhshme powered by Hap Protokollin e Pajisjes së Mbikëqyrur (OSDP). Dy ofertat e reja – kontrolluesi i aksesit me një derë SAC921 dhe lexuesi i tastierës RFID C2KA-OSDP – janë sisteme të mbrojtura nga e ardhmja, të mbushura me teknologji më të fundit dhe veçori inteligjente. Të dyja zgjidhjet synojnë të sigurojnë sigurinë dhe paqen e klientit, duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse sigurie për botën moderne të sotme.

"Shqetësimet në rritje rreth sigurisë së të dhënave personale kanë rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e sigurisë dixhitale në vitet e fundit, e cila pritet të sjellë ndryshime të rëndësishme në standardet e sigurisë për ruajtjen dhe transferimin e të dhënave," tha Felix, Menaxher i Produkteve të Anviz. "Me synimin për të marrë drejtimin në transformimin e mënyrës se si mbrohen të dhënat personale, ne lançuam zgjidhjet tona më të fundit të bazuara në OSDP të pajisura me veçori të personalizuara për bizneset që kërkojnë sisteme më të avancuara të kontrollit të aksesit. Ne besojmë gjithashtu SIA OSDP, standardi më i njohur për sistemet e kontrollit të aksesit, do të luajë një rol kryesor në adresimin e shqetësimeve të sigurisë duke fuqizuar prodhuesit të ofrojnë opsione të zgjeruara sigurie me funksione të ndryshme për përdoruesit globalë."

onmens

 

 

 

SAC921 Kontrollues aksesi me një derë

 

SAC921 është një sistem kontrolli aksesi me fuqi PoE që ofron fleksibilitet dhe thjeshtësi të madhe me një gamë më të gjerë ndërfaqesh të kontrollit të aksesit që mbështesin hyrjen e alarmit, sigurinë rrethuese dhe kontrollin e pajisjes. SAC921 ofron një përmirësim revolucionar të sistemeve tradicionale të kontrollit të aksesit të bazuara në Wiegand, duke përmirësuar ndjeshëm operacionet e pajisjes duke ofruar veçori të përmirësuara të sigurisë dhe pajtueshmëri më të mirë të palëve të treta.

Për shkak të miratimit të PoE, OSDP dhe softuerit të integruar të menaxhimit, instalimi i SAC921 është më i lehtë dhe më me kosto efektive. Nëpërmjet Anviz's CrossChex sistemi i telekomandës, përdoruesit mund të kenë akses edhe në një grup më të plotë opsionesh sigurie, të tilla si verifikimi i identitetit të personelit, kontrolli i aksesit dhe sistemi i menaxhimit të frekuentimit të kohës, duke dhënë aftësi të fuqishme dhe të personalizueshme sigurie.

 

Lexuesi i tastierës C2KA-OSDP RFID

 

Lexuesi i tastierës C2KA-OSDP RFID sjell një epokë të re të aksesit të kodit PIN, duke ofruar komoditet të pakrahasueshëm si për përdoruesit e kredencializuar ashtu edhe për vizitorët. Lexuesi më i avancuar shkon përtej kontrollit tradicional të aksesit duke mbështetur vërtetimin me shumë faktorë me integrimin pa probleme të kredencialeve të ndryshme dhe metodave të aksesit.

Përparimet e sigurisë së lexuesit të tastierës janë bërë të mundura nga OSDP, sigurimin e lidhjeve dhe mbrojtjen kundër hakimeve. Ndryshe nga sistemet tradicionale të bazuara në Wiegand, pajisjet me fuqi OSDP mundësojnë komunikim dydrejtimësh midis kontrolluesve dhe lexuesve të kartave duke përdorur RS485, duke lejuar monitorimin në kohë reale të statusit të lexuesit të kartave. Kjo mundëson softuerin e kontrollit të aksesit të monitorojë, kontrollojë dhe enkriptojë të dhënat midis kontrolluesit të kontrollit të aksesit dhe lexuesit të kartave, duke ofruar mbrojtje të avancuar nga manipulimi dhe gjurmim përdorimi.

Vlera kryesore e OSDP-së vjen nga fleksibiliteti i tij superior. Të dhënat e ndara ndërmjet OSDP kontrolli i aksesit dhe lexuesit nuk kufizohen më në fushat e të dhënave me gjatësi fikse, të tilla si 24 ose 36, me enkriptimin AES128 që siguron siguri më të lartë të të dhënave. Si pjesëtar i SIA-s, Anviz synon të prezantojë më shumë produkte të verifikuara nga SIA OSDP në tregjet globale, duke i lejuar klientët në mbarë botën të gëzojnë siguri më të lartë, funksionalitet më të pasur, lehtësi më të madhe përdorimi dhe ndërveprim më të madh të sjellë nga OSDP.

Zgjidhja e paketuar e kontrollit të aksesit që kombinon kontrolluesin e aksesit SAC921 dhe lexuesin e tastierës RFID C2KA-OSDP është planifikuar të lançohet në gjysmën e dytë të 2023. Anviz po planifikon gjithashtu të përmirësojë produktet e saj për të mbështetur një pajtueshmëri më të madhe me zgjidhjet e palëve të treta. Kjo do t'u përshtatet nevojave të industrive të ndryshme, duke përfshirë arsimin, qeverinë, pasuritë e paluajtshme komerciale, shitjen me pakicë, prodhimin, kujdesin shëndetësor dhe përdoruesit e mikpritjes, duke u lejuar atyre akses në një përvojë gjithëpërfshirëse dhe të integruar të kontrollit të sigurisë.

 

BURIMI Anviz Global


 

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.