ads linkedin Anviz Ngaluncurkeun Next-Gen OSDP-Powered Access Control Solutions, Settindsg Standar Industri Anyar | Anviz sadunya

Anviz Ngaluncurkeun Next-Gen OSDP-Powered Access Control Solutions, Settindsg Standar Industri Anyar

08/11/2023
ngabagikeun

Anviz, pamimpin industri dina solusi kaamanan calakan profésional sareng konvergen, parantos ngumumkeun peluncuran solusi kontrol aksés generasi salajengna na powered by Buka Protokol Alat Diawasan (OSDP). Dua panawaran anyar - SAC921 pangendali aksés panto tunggal sareng pamaca keypad RFID C2KA-OSDP - mangrupikeun sistem buktina masa depan anu dipak ku téknologi canggih sareng fitur pinter. Kadua solusi narékahan pikeun mastikeun kasalametan palanggan sareng katenangan pikiran, nyayogikeun solusi kaamanan komprehensif pikeun dunya modéren ayeuna.

"Masangna kasalempang kaamanan data pribadi geus ngaronjat kasadaran ngeunaan pentingna kaamanan digital dina taun panganyarna, nu diperkirakeun ngajalankeun parobahan signifikan dina standar kaamanan pikeun neundeun jeung mindahkeun data," ceuk Felix, Product Manager of Anviz. "Tujuan pikeun mingpin dina transformasi kumaha data pribadi dijaga, kami ngaluncurkeun solusi dumasar OSDP panganyarna kami anu dilengkepan ku fitur anu didamel khusus pikeun usaha anu milari sistem kontrol aksés anu langkung maju. Kami ogé yakin SIA OSDP, standar anu paling dikenal sacara lega pikeun sistem kontrol aksés, bakal maénkeun peran pivotal dina alamat masalah kaamanan ku empowering pabrik pikeun nawarkeun pilihan kaamanan ditingkatkeun jeung fungsionalitas rupa-rupa ka pamaké global."

onmens

 

 

 

SAC921 Single-panto aksés controller

 

SAC921 mangrupikeun sistem kontrol aksés anu dikuatkeun PoE anu nawiskeun kalenturan sareng kesederhanaan anu langkung ageung kalayan sajumlah antarmuka kontrol aksés anu ngadukung input alarem, kaamanan perimeter, sareng kontrol alat. SAC921 nyadiakeun pamutahiran revolusioner kana sistem kontrol aksés basis Wiegand tradisional, nyata streamlining operasi alat bari nawarkeun fitur kaamanan ningkat jeung kasaluyuan pihak-katilu hadé.

Kusabab nyoko kana PoE, OSDP, sareng parangkat lunak manajemén anu diwangun, pamasangan SAC921 langkung gampang sareng langkung murah. Liwat Anviz's CrossChex sistem kadali jauh, pamaké ogé bisa ngakses set leuwih komprehensif ngeunaan pilihan kaamanan, kayaning verifikasi identitas tanaga, kontrol aksés, sarta sistem manajemen hadir waktu, granting kamampuhan kaamanan kuat tur customizable.

 

C2KA-OSDP RFID keypad maca

 

The C2KA-OSDP RFID keypad pamaca ushers dina era anyar aksés kode PIN, delivering genah unrivaled pikeun duanana pamaké credentialed sarta datang sarua. Pamaca anu canggih ngalangkungan kontrol aksés tradisional ku ngadukung auténtikasi multi-faktor kalayan integrasi anu mulus tina sababaraha kapercayaan sareng metode aksés.

Kamampuhan kaamanan terobosan pamaca keypad dimungkinkeun ku OSDP, securing sambungan na safeguarding ngalawan hacks. Teu kawas sistem basis Wiegand tradisional, alat OSDP-Powered ngaktifkeun komunikasi dua arah antara controller jeung pamiarsa kartu maké RS485, ngamungkinkeun pikeun real-time ngawas status card reader urang. Ieu ngamungkinkeun parangkat lunak kontrol aksés pikeun ngawas, ngontrol, sareng énkripsi data antara pangendali kontrol aksés sareng pamaca kartu, nganteurkeun panyalindungan tamper canggih sareng nyukcruk pamakean.

Nilai konci OSDP asalna tina kalenturan unggulna. Data dibagikeun antara OSDP kontrol aksés jeung pamiarsa geus euweuh dipasrahkeun ka widang data tetep-panjangna, kayaning 24 atawa 36, ​​kalawan enkripsi AES128 mastikeun kaamanan data nu leuwih luhur. Salaku anggota SIA, Anviz Intends pikeun ngenalkeun leuwih produk SIA OSDP Diverifikasi ka pasar global, sahingga konsumén sakuliah dunya ngarasakeun kaamanan nu leuwih luhur, pungsionalitas richer, leuwih betah pamakéan, sarta ngaronjat interoperability dibawa ku OSDP.

Solusi kontrol aksés rangkep anu ngagabungkeun pengendali aksés SAC921 sareng pamaca keypad RFID C2KA-OSDP dijadwalkeun diluncurkeun dina satengah kadua 2023. Anviz ogé ngarencanakeun ningkatkeun produkna pikeun ngadukung kasaluyuan anu langkung ageung sareng solusi pihak katilu. Ieu bakal diluyukeun kana kaperluan sagala rupa industri, kaasup atikan, pamaréntah, real estate komérsial, ritel, manufaktur, kasehatan, sarta pamaké silaturahmi, sahingga aranjeunna aksés ka pangalaman kontrol kaamanan komprehensif sarta terpadu.

 

sumber Anviz sadunya






 

David Huang

Ahli dina widang kaamanan calakan

Langkung ti 20 taun dina industri kaamanan sareng pangalaman dina pamasaran produk sareng pangembangan bisnis. Anjeunna ayeuna janten Diréktur tim Mitra Strategis Global di Anviz, sarta ogé ngawas kagiatan dina sakabéh Anviz Pusat Pangalaman di Amérika Kalér khususna.Anjeun tiasa nuturkeun anjeunna atanapi LinkedIn.