ads linkedin Anviz Ngungkapke IntelliSight, Solusi Pengawasan Video Terdistribusi Cloud-Based sing Janji Kesederhanaan, Keamanan, lan Aksesibilitas Luwih | Anviz Global

Anviz Ngungkapke IntelliSight, Solusi Pengawasan Video Terdistribusi Cloud-Based

08/10/2023
Share

Anviz, panyedhiya anjog saka solusi keamanan cerdas profesional lan converged, bubar announced Bukak saka IntelliSight, tawaran pengawasan video paling anyar sing nggunakake kekuwatan teknologi maya lan 4G sing disebarake kanggo nggawe solusi keamanan kabeh-ing-siji sing menehi kemampuan analitis, keamanan, lan data sing ora bisa ditandingi. Saiki, pangguna bisa nikmati panyimpenan awan gratis setaun (retensi video adhedhasar acara 7 dina).

The Anviz IntelliSight solusi manajemen ndjogo video maya nggabungke Anviz'S platform manajemen pengawasan video sing disebarake basis maya kanthi iCam series kamera intelijen buatan (AI) kanggo nyedhiyakake kinerja pengawasan sing komprehensif lan fleksibel. Dilengkapi analisis lan klasifikasi video paling apik ing kelas, solusi kasebut minangka pilihan sing cocog kanggo perusahaan cilik lan menengah ing macem-macem industri, kalebu logistik, pendidikan, kesehatan, lan ritel.

"Lair saka IntelliSight solusi kasebut minangka tonggak sejarah ing taun-taun upaya kanggo nyedhiyakake sistem keamanan sing dipercaya lan serba guna kanggo pangguna global, "ujare Mike, Manajer Produk saka IntelliSight. "Kita yakin solusi kasebut, sing pangembangane dibangun ing solusi keamanan industri sing wis kabukten sukses ing pasar global, bakal ngisi kesenjangan pasar ing ngendi para pelanggan ngupaya sistem pengawasan video berbasis awan kabeh-ing-siji sing bisa nglindhungi. properti kasebut tanpa nambah biaya sing ora perlu kanggo anggarane."

onmens

 

Dibangun kanggo Penyebaran Sederhana lan Skalabilitas

 

The IntelliSight solusi nemen keuntungan loro cilik kanggo panginstalan bisnis ukuran medium dening mbusak perlu kanggo keluwih, Komplek hardware ing situs sing tradisional digunakake kanggo nyetel sistem CCTV, streamlining langkah penyebaran prajurit, lan tetep biaya kanggo minimal kanggo pangguna. Nalika pelanggan mung bisa nyambung kamera langsung menyang internet kanggo ndjogo effortless lan gagal-aman, solusi uga ngidini kanggo gampang ukuran sistem ndjogo tanpa proses ekstra panyimpenan lan instalasi piranti jaringan lan debugging.

 

Akses Langsung saka Piranti Seluler

 

IntelliSightArsitektur basis awan tegese pangguna duwe kebebasan kanggo ngakses sistem pengawasan kanthi gampang saka ngendi wae, kapan wae. Liwat Internet lan protokol transmisi P2P sing efisien dikembangake dening Anviz, pangguna duwe pilihan kanggo ndeleng ngawasi video nyata-wektu lan ngatur piranti ing omah lan kantor tanpa watesan, ditambah karo seluler sing dibangun kanthi tujuan sing ngidini akses remot sing gampang lan kontrol on-the-go, supaya pangguna tetep nyambung 24/ 7 lan menehi katentreman atine kanthi luwih gampang lan luwih gampang digunakake.

 

Panyimpenan sing ditambahi karo Serep Data Cloud

 

IntelliSight mbisakake pangguna kanggo nyimpen rekaman acara penting kanthi aman ing server maya sing nyedhiyakake opsi panyimpenan sing bisa ditambahi lan fleksibel, ora mbutuhake instalasi hardware ekstra kanggo data media. Kajaba iku, IntelliSightPanyimpenan basis maya nyuda risiko mundhut data yen ana gagal piranti lokal, kanthi fitur kayata redundansi data lan pemulihan bencana sing menehi jaminan tambahan kanggo keamanan data.


Analisis Video Lanjut Powered by AI

 

Mupangat kemampuan AI sing paling canggih saka Anviz kamera ndjogo, ing IntelliSight Sistem bisa ngirim fungsi analisis data sing luwih maju kanggo ningkatake efisiensi lan akurasi sistem keamanan. Fitur cerdas saka sistem kasebut bisa ngenali lan nggolongake kegiatan sing curiga, nggolongake obyek, lan menehi informasi kritis lan pas wektune sing ngidini pangguna kanthi cepet ngenali lan nanggapi risiko potensial, nyepetake operasi keamanan nalika nyedhiyakake proteksi kabeh kanggo asete.

"Salah sawijining pembeda paling gedhe sing nggawe Anviz Kajaba saka saingan yaiku kaluwihan teknologi lan arsitektur produk, sing uga ngidini kita dadi pionir pangembangan sistem keamanan generasi anyar. powered by AIoT lan teknologi awan. Duwe wis diwanti-wanti dening adopters awal saka IntelliSight solusi sing ujar manawa wis ngluwihi pangarep-arep babagan biaya, kualitas, lan kesederhanaan, muga-muga solusi iki bakal mbukak dalan kanggo mlebu pasar Amerika Utara, yaiku papan loncatan liyane menyang pasar sistem pengawasan global $ 30 milyar, " Mike nambah.






 

Peterson Chen

direktur penjualan, industri keamanan biometrik lan fisik

Minangka direktur sales saluran global saka Anviz global, Peterson Chen pakar ing industri keamanan biometric lan fisik, karo pengalaman sugih ing pangembangan bisnis pasar global, Manajemen tim, etc; Lan uga kawruh sugih saka ngarep pinter, robot pendidikan & STEM pendidikan, mobilitas elektronik, etc Sampeyan bisa tindakake marang utawa LinkedIn.