ads linkedin Anviz zbulon IntelliSight, një zgjidhje mbikqyrjeje video e shpërndarë e bazuar në renë kompjuterike që premton thjeshtësi, siguri dhe akses më të madh | Anviz Global

Anviz zbulon IntelliSight, një zgjidhje mbikqyrjeje video e shpërndarë e bazuar në renë kompjuterike

08/10/2023
Shpërndaje

Anviz, një ofrues kryesor i zgjidhjeve profesionale dhe inteligjente të sigurisë së konverguar, njoftoi së fundmi nisjen e IntelliSight, oferta e saj më e fundit e mbikëqyrjes video që shfrytëzon fuqinë e teknologjisë së shpërndarë cloud dhe 4G për të krijuar një zgjidhje sigurie gjithëpërfshirëse që ofron shkathtësi, siguri dhe aftësi të pakrahasueshme analitike të të dhënave. Tani, Përdoruesi mund të shijojë ruajtje falas njëvjeçare në renë kompjuterike (mbajtja e videos 7-ditore e bazuar në ngjarje).

La Anviz IntelliSight Kombinohet zgjidhja e menaxhimit të mbikëqyrjes video në cloud Anvizplatforma e pronarit e menaxhimit të mbikqyrjes video e bazuar në renë kompjuterike me të iCam series Kamerat e inteligjencës artificiale (AI) për t'u ofruar klientëve një performancë gjithëpërfshirëse dhe fleksibël të mbikëqyrjes. E pajisur me analitikën dhe klasifikimin e videove më të mira në klasë, zgjidhja është një opsion ideal për kompanitë e vogla dhe të mesme në industri të ndryshme, duke përfshirë logjistikën, arsimin, kujdesin shëndetësor dhe shitjen me pakicë.

“Lindja e IntelliSight Zgjidhja shënon një moment historik në vitet tona të përpjekjeve për të ofruar sisteme sigurie të besueshme dhe të gjithanshme për përdoruesit globalë, "tha Mike, Menaxher i Produkteve të IntelliSight. "Ne besojmë se zgjidhja, zhvillimi i së cilës është ndërtuar mbi zgjidhjet tona të sigurisë lider në industri, të cilat janë dëshmuar të suksesshme në tregun global, do të mbushë boshllëkun e tregut ku klientët po kërkojnë një sistem të mbikqyrjes video të bazuar në renë kompjuterike "gjithë-në-një" që mund të mbrojë pronat e tyre pa shtuar kosto të panevojshme në buxhetet e tyre”.

onmens

 

Ndërtuar për vendosje të thjeshtë dhe shkallëzueshmëri

 

La IntelliSight zgjidhja përfiton shumë si instalimet e biznesit të vogël dhe të mesëm, duke eliminuar nevojën për pajisje të tepërta, komplekse në vend, që përdoren tradicionalisht për vendosjen e një sistemi CCTV, për të thjeshtuar hapat e vendosjes dhe për të mbajtur kostot në minimum për përdoruesit. Ndërsa klientët thjesht mund t'i lidhin kamerat drejtpërdrejt me internetin për një mbikëqyrje të lehtë dhe të sigurt për dështimin, zgjidhja gjithashtu u lejon atyre të shkallëzojnë lehtësisht sistemin e tyre të mbikëqyrjes pa procesin shtesë të instalimit dhe korrigjimit të pajisjeve të ruajtjes dhe rrjetit.

 

Qasje e menjëhershme nga pajisjet celulare

 

IntelliSightArkitektura e bazuar në renë kompjuterike do të thotë që përdoruesit kanë lirinë për të hyrë me lehtësi në sistemin e mbikëqyrjes nga kudo dhe në çdo kohë. Nëpërmjet internetit dhe protokollit efikas të transmetimit P2P të zhvilluar nga Anviz, përdoruesit kanë opsionin për të parë monitorimin e videos në kohë reale dhe për të menaxhuar pajisjet në shtëpi dhe zyrë pa asnjë kufizim, së bashku me një celular të ndërtuar me qëllim që lejon qasje të lehtë në distancë dhe kontroll në lëvizje, duke i mbajtur përdoruesit të lidhur 24/ 7 dhe duke u dhënë atyre qetësi me komoditet më të madh dhe funksionim më të lehtë.

 

Hapësirë ​​ruajtëse e zgjeruar me rezervimin e të dhënave në renë kompjuterike

 

IntelliSight u mundëson përdoruesve të ruajnë në mënyrë të sigurt pamjet e ngjarjeve të rëndësishme në serverët cloud që ofrojnë opsione të zgjerueshme dhe fleksibël të ruajtjes, duke hequr nevojën për instalim shtesë të harduerit për të dhënat e medias. Për më tepër, IntelliSightRuajtja e bazuar në renë kompjuterike redukton rrezikun e humbjes së të dhënave në rast të dështimeve të pajisjes lokale, me veçori të tilla si teprica e të dhënave dhe rikuperimi nga fatkeqësitë që ofrojnë një garanci shtesë për sigurinë e të dhënave.


Analiza e avancuar e videove Powered by AI

 

Duke përdorur aftësitë më të fundit të AI të Anviz kamerat e vëzhgimit, IntelliSight sistemi mund të ofrojë funksione të avancuara të analizës së të dhënave për të rritur në masë të madhe efikasitetin dhe saktësinë e sistemeve të sigurisë. Veçoritë inteligjente të sistemeve mund të identifikojnë dhe kategorizojnë aktivitetet e dyshimta, të kategorizojnë objekte dhe të ofrojnë informacion kritik dhe në kohë që u mundëson përdoruesve të identifikojnë shpejt dhe t'u përgjigjen rreziqeve të mundshme, duke përmirësuar operacionet e tyre të sigurisë, duke ofruar mbrojtje të gjithanshme për asetet e tyre.

“Një nga diferencuesit më të mëdhenj që vendos Anviz Përveç konkurrentëve të tij janë avantazhet teknologjike dhe arkitekturore të produktit, gjë që na lejon gjithashtu të jemi pionier në zhvillimin e një gjenerate të re të sistemeve të sigurisë. powered by AIoT dhe teknologjia cloud. Duke qenë i inkurajuar nga adoptuesit e hershëm të IntelliSight zgjidhje të cilët kanë thënë se i ka tejkaluar pritshmëritë e tyre për sa i përket kostos, cilësisë dhe thjeshtësisë, shpresojmë se kjo zgjidhje do të hapë rrugën për hyrjen tonë në tregun e Amerikës së Veriut, që është një tjetër trampolinë drejt tregut global të sistemit të mbikqyrjes prej 30 miliardë dollarësh." shtoi Majk.


 

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.