ads linkedin W3 - Terminal Akses Hadirin Pangenalan Pasuryan | Anviz Global
w3 iku powered by Anviz BioNANO® Algoritma sinau jero. Sampeyan bisa seneng manajemen wektu adhedhasar Cloud, kacepetan cocog 0.5 detik, pangenalan rai liveness lan sambungan internet nirkabel. Kanthi server web internal, W3 ngidini pangguna ngakses lan ngatur piranti kanthi gampang liwat browser web, tanpa piranti lunak.
Liwat TCP lan Wi-Fi, admin gampang ngawasi lan ngatur karyawan saka ngendi wae Anviz CrossChex Cloud Piranti lunak.

Pilihan Punching Versatile

W3 ndhukung macem-macem opsi kanggo nelusuri wektu rawuh, kalebu pangenalan rai, input sandhi, mindhai kertu, utawa kombinasi kertu lan sandhi. Solusi timekeeping tanpa repot kanggo karyawan.

nomer siji
1
  • nomer loro
    2
  • nomer telu
    3

Piranti Lunak adhedhasar Cloud Gratis

Selengkapnya

Anviz W3 nyadari manajemen sing trep ing pirang-pirang lokasi kanthi sistem basis awan sing cerdas. Platform sing ramah pangguna ngidini pangunggahan sing gampang lan akses sing lancar menyang data kapan wae, saka ngendi wae kanggo manajemen staf sing luwih gampang lan efisien.

kothak awan
CrossChex mobile
  • Dual Camera kanggo Liveness Face Recognition

    Adhedhasar algoritma pangenalan liveness, digabungake karo kamera inframerah, ora ana risiko foto pasuryan lan jam-jam adhedhasar video, nyegah penipuan jam wektu lan njamin kehadiran sing adil. A kacepetan comparison kurang saka 0.5 detik, mbisakake akses cepet tanpa perlu kanggo antrian.

  • sesanti infrared
  • ngadhepi wektu rawuh
  • Akses Idin Kustom

    Kanthi nemtokake tingkat akses lan ijin tartamtu kanggo identitas sing beda-beda, mung staf sing sah sing bisa entuk entri lan ngakses sumber daya penting kanggo nyegah kebocoran informasi lan njaga bisnis sampeyan.

  • Nggawe Akses Gampang lan Fleksibel

    Becik kanggo syarat ganti utawa pengaturan sementara. W3 nyedhiyakake keluwesan kanggo menehi utawa mbatesi akses kanggo macem-macem klompok pangguna, kayata staf sementara, anggota gym utawa pengunjung sajrone jam utawa dina tartamtu.

  • Pangguna sementara
  • rai rawuh
  • Super Gampang kanggo Instal Nang endi wae

    W3 dirancang kanggo instalasi gampang, nyediakake solusi biaya-efektif. Ndhukung instalasi ing macem-macem skenario lan bahan tembok, kalebu ing kaca, marmer, cat lateks, utawa lumahing liyane, mesthekake proses instalasi tanpa alangan.

    Ora perlu piranti lunak utawa hardware khusus, sampeyan bisa ngatur lan ngatur piranti kanthi gampang liwat browser web.

Diagram Konfigurasi Sistem

Komunikasi fleksibel kanggo WiFi utawa Lan. Convenientmanagement kanggo Web-server lan piranti lunak PC.

CrossChex Cloud

Keterangan

kapasitas

Kapasitas Kertu

200

Kapasitas Panganggo

200

Kapasitas Log

100,000

Interface

umum

TCP/IP WiFi

Feature

Mode Identifikasi

Pasuryan, Sandi, Kartu RFID

Wektu Identifikasi

<1s

Webserver

dhukungan

hardware

CPU

Industrial High Speed ​​CPU

Kertu RFID

Standar EM, 

suhu makarya

-10 °C - 60 °C (140 °F)

asor

20% kanggo 90%

Power

DC12V