ads linkedin W3 - Пристапен терминал за присуство со препознавање лице | Anviz Глобална
W3 е powered by Anviz BioNANO® Алгоритам за длабоко учење. Може да уживате во управувањето со временската посетеност засновано на облак, брзината на совпаѓање од 0.5 секунди, препознавањето лице со живост и безжичната интернет конекција. Со внатрешен веб-сервер, W3 им овозможува на корисниците лесен пристап и управување со уредот преку веб-прелистувач, без никаков софтвер.
Преку TCP и Wi-Fi, администраторите лесно го следат и управуваат со вработениот од каде било Anviz CrossChex Cloud софтвер.

Разновидни опции за удирање

W3 поддржува различни опции за следење на временската посетеност, вклучително и препознавање на лицето, внесување лозинка, скенирање картички или комбинација на картичка и лозинка. Без мака решение за мерење на времето за вработените.

број еден
1
 • број два
  2
 • број три
  3

Бесплатен софтвер базиран на облак

Дознај повеќе

Anviz W3 реализира практично управување на повеќе локации со паметен систем базиран на облак. Платформата погодна за корисниците овозможува лесно прикачување и беспрекорен пристап до податоците во секое време, од каде било за полесно и поефикасно управување со персоналот.

облак кутија
CrossChex mobile
 • Двојна камера за Liveness препознавање лице

  Врз основа на алгоритмот за препознавање живост, во комбинација со инфрацрвената камера, нема повеќе ризик од фотографии од лица и видео-клипови, со што се спречува измама со временскиот часовник и се обезбедува правична посетеност. Брзината на споредба помала од 0.5 секунди, овозможува брз пристап без потреба од редици.

 • инфрацрвена визија
 • лице време присуство
 • Приспособена дозвола за пристап

  Со доделување специфични нивоа на пристап и дозволи на различни идентитети, само овластен персонал може да добие влез и пристап до клучните ресурси за да се спречи истекување на информации и да се заштити вашиот бизнис.

 • Направете го пристапот едноставен и флексибилен

  Идеален за какви било променливи барања или привремени аранжмани. W3 обезбедува флексибилност за доделување или ограничување пристап за различни групи корисници, како што се привремен персонал, членови на салата или посетители во одредени часови или денови.

 • Привремен корисник
 • лице присуство
 • Супер лесно се инсталира насекаде

  W3 е дизајниран за лесна инсталација, обезбедувајќи исплатливо решение. Поддржува инсталација во повеќе сценарија и ѕидни материјали, вклучително и на стакло, мермер, латекс боја или други површини, обезбедувајќи процес на инсталација без проблеми.

  Нема потреба од некој специјализиран софтвер или хардвер, можете лесно да управувате и да ги конфигурирате уредите преку веб-прелистувач.

Дијаграм за конфигурација на системот

Флексибилна комуникација за WiFi или Lan. Практично управување со софтвер за веб-сервер и компјутер.

CrossChex Cloud

спецификација

капацитет

Капацитет на картичката

200

Кориснички капацитет

200

Капацитет на најавување

100,000

Интерфејс

Заедница

TCP/IP WiFi

функција

Режим на идентификација

Лице, лозинка, РФИД картичка

Време на идентификација

<1s

Веб-сервер

Поддршка

хардвер

Процесорот

Индустриски процесор со голема брзина

РФИД картичка

Стандарден ЕМ, 

Работна температура

-10 °C - 60 °C (140 °F)

Влажност

20% до 90%

Моќ

DC12V