ads linkedin W3 - Terminali i hyrjes së frekuentimit të njohjes së fytyrës | Anviz Global
W3 është powered by Anviz BioNANO® Algoritmi i të mësuarit të thellë. Mund të shijoni menaxhimin e kohës së frekuentimit të bazuar në renë kompjuterike, shpejtësinë e përputhjes 0.5 s, njohjen e gjallërisë së fytyrës dhe lidhjen me internetin me valë. Me web-server të brendshëm, W3 i lejon përdoruesit të aksesojnë dhe menaxhojnë me lehtësi pajisjen përmes një shfletuesi ueb, pa asnjë softuer.
Nëpërmjet TCP dhe Wi-Fi, është e lehtë për administratorët të monitorojnë dhe menaxhojnë punonjësin nga kudo Anviz CrossChex Cloud software.

Opsione të gjithanshme të goditjes

W3 mbështet opsione të ndryshme për ndjekjen e frekuentimit të kohës, duke përfshirë njohjen e fytyrës, futjen e fjalëkalimit, skanimin e kartës ose një kombinim të kartës dhe fjalëkalimit. Një zgjidhje pa probleme për matjen e kohës për punonjësit.

numër një
1
 • numër dy
  2
 • numër tre
  3

Softuer falas i bazuar në renë kompjuterike

Mësoni më tepër

Anviz W3 realizon menaxhim të përshtatshëm nëpër vende të shumta me sistemin inteligjent të bazuar në renë kompjuterike. Platforma miqësore për përdoruesit mundëson ngarkim të lehtë dhe akses të qetë në të dhëna në çdo kohë, nga kudo për menaxhim më të lehtë dhe më efikas të stafit.

kuti reje
CrossChex mobile
 • Kamera e dyfishtë për njohjen e fytyrës Liveness

  Bazuar në algoritmin e njohjes së gjallërisë, i kombinuar me kamerën infra të kuqe, nuk ka më rrezik për fotografitë e fytyrës dhe regjistrimet e orës të bazuara në video, duke parandaluar mashtrimin e orës dhe duke siguruar pjesëmarrje të drejtë. Një shpejtësi krahasimi prej më pak se 0.5 sekonda, mundëson akses të shpejtë pa pasur nevojë për radhë.

 • vizion infra të kuqe
 • frekuentimi në kohë
 • Qasje me leje të personalizuara

  Duke caktuar nivele të veçanta aksesi dhe leje për identitete të ndryshme, vetëm personeli i autorizuar mund të fitojë hyrje dhe qasje në burime thelbësore për të parandaluar rrjedhjen e informacionit dhe për të mbrojtur biznesin tuaj.

 • Bëni aksesin të thjeshtë dhe fleksibël

  Ideale për çdo kërkesë në ndryshim ose rregullim të përkohshëm. W3 ofron fleksibilitetin për të dhënë ose kufizuar aksesin për grupe të ndryshme përdoruesish, të tillë si stafi i përkohshëm, anëtarët e palestrës ose vizitorët gjatë orëve ose ditëve të caktuara.

 • Përdorues i përkohshëm
 • frekuentimi i fytyrës
 • Super e lehtë për t'u instaluar kudo

  W3 është projektuar për instalim të lehtë, duke ofruar një zgjidhje me kosto efektive. Ai mbështet instalimin në skenarë të shumtë dhe materiale muri, duke përfshirë në xhami, mermer, bojë lateksi ose sipërfaqe të tjera, duke siguruar një proces instalimi pa probleme.

  Nuk ka nevojë për ndonjë softuer ose harduer të specializuar, mund t'i menaxhoni dhe konfiguroni lehtësisht pajisjet përmes një shfletuesi uebi.

Diagrami i konfigurimit të sistemit

Komunikim fleksibël për WiFi ose Lan. Menaxhim i përshtatshëm për softuerin e serverit në internet dhe kompjuterit.

CrossChex Cloud

Specifikim

Kapaciteti

Kapaciteti i kartës

200

Kapaciteti i përdoruesit

200

Kapaciteti i regjistrit

100,000

Interface

Kom.

TCP/IP WiFi

tipar

Modaliteti i identifikimit

Fytyra, Fjalëkalimi, Karta RFID

Koha e identifikimit

<1s

web Server

mbështetje

Hardware

CPU

CPU industriale me shpejtësi të lartë

Karta RFID

EM standard, 

Temperatura të punës

-10 °C - 60 °C (140 °F)

lagështi

% 20 90 tek%

Fuqija

DC12V