ads linkedin W3 - Terminal Aksés Hadirin Pangenal Raray | Anviz sadunya
W3 ieu powered by Anviz BioNANO® Al algoritma learning jero. Anjeun tiasa ngarasakeun manajemén waktu hadir dumasar-awan, 0.5s speed cocog, liveness face recognition jeung sambungan internét nirkabel. Kalawan web-server internal, W3 ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang ngakses jeung ngatur alat ngaliwatan web browser, tanpa software nanaon.
Ngaliwatan TCP sareng Wi - Fi, gampang pikeun admin ngawas sareng ngatur karyawan ti mana waé Anviz CrossChex Cloud software.

Pilihan punching serbaguna

W3 ngarojong sagala rupa pilihan pikeun tracking hadir waktu, kaasup pangakuan raray, input sandi, scanning kartu, atawa kombinasi kartu na sandi. Solusi timekeeping bébas repot pikeun karyawan.

nomer hiji
1
  • nomer dua
    2
  • nomer tilu
    3

Parangkat Lunak Berbasis Awan Gratis

Diajar deui

Anviz W3 nyadar manajemén merenah sakuliah sababaraha lokasi kalawan sistem dumasar-awan pinter. Platform anu ramah-pamaké ngamungkinkeun unggah anu gampang sareng aksés anu mulus ka data iraha waé, ti mana waé pikeun manajemén staf anu langkung gampang sareng éfisién.

kotak awan
CrossChex mobile
  • Kaméra Ganda pikeun Pangwanoh Raray Liveness

    Dumasar kana algoritma pangenalan liveness, digabungkeun sareng kaméra infra red, teu aya deui résiko poto raray sareng jam-jam dumasar vidéo, nyegah panipuan jam waktos sareng mastikeun kahadiran anu adil. Laju ngabandingkeun kirang ti 0.5 detik, ngamungkinkeun aksés gancang tanpa peryogi antrian.

  • visi infra red
  • nyanghareupan waktos hadir
  • Aksés Idin Custom

    Ku assigning tingkat aksés husus sarta idin ka identities béda, ngan staf otorisasi bisa meunangkeun asupna sarta aksés sumberdaya krusial pikeun nyegah leakage informasi sarta safeguard Anjeun bisnis.

  • Jieun Aksés Basajan jeung Fléksibel

    Idéal pikeun sagala sarat ngarobah atawa arrangements samentara. W3 nyayogikeun kalenturan pikeun masihan atanapi ngawatesan aksés pikeun grup pangguna anu béda, sapertos staf samentawis, anggota gim atanapi sémah salami jam atanapi dinten khusus.

  • Pamaké samentara
  • nyanghareupan kahadiran
  • Super Gampang dipasang dimana waé

    W3 dirancang pikeun instalasi gampang, nyadiakeun solusi ongkos-éféktif. Éta ngadukung pamasangan dina sababaraha skénario sareng bahan témbok, kalebet dina kaca, marmer, cét lateks, atanapi permukaan sanésna, mastikeun prosés pamasangan anu teu repot.

    Henteu peryogi parangkat lunak atanapi hardware khusus, anjeun tiasa sacara gampil ngatur sareng ngonpigurasikeun alat-alat ngalangkungan browser wéb.

Diagram Konfigurasi Sistim

Komunikasi fléksibel pikeun WiFi atanapi Lan. Manajemén nyaman pikeun server wéb sareng parangkat lunak PC.

CrossChex Cloud

spésifikasi

kapasitas

Kamampuh Kartu

200

Kamampuh pamaké

200

Kapasitas Log

100,000

interface

Kom.

TCP/IP WiFi

hal nu husus

Mode Idéntifikasi

Beungeut, Sandi, Kartu RFID

Waktos idéntifikasi

<1

Webserver

sokongan

hardware

CPU

Industrial High Speed ​​CPU

Kartu RFID

Standar EM, 

Suhu gawe

-10 °C - 60 °C (140 °F)

kandungan cai

20% ka 90%

kakuatan

DC12V