ads linkedin Контрола на пристап без допир, решение за присуство на време | Anviz Глобална
 

Anviz Решение за бесконтактна контрола на пристап и мобилно време за присуство

Crosschex Mobile е мобилната верзија на Crosschex Софтвер, кој ви овозможува да додавате и управувате со сите и да им давате права за пристап на паметен телефон. Вашите вработени можат лесно да влезат и да пристапат до кое било место со само еден клик на телефонот. Било кој од Anviz може да се додадат уреди за контрола на пристап со функција Bluetooth Crosschex Mobile, а може да се додаде и уредот за временско присуство со Bluetooth функција crosschex mobile да има часовник во функција и да ја реализира функцијата за контрола на пристап со поврзан со Bluetooth микро контролер за пристап. Anviz Mobile Access Solution е погодно за апликација во мали канцеларии, продавници, спортски сали, клиники итн.
 

 • мобилна брава

  Вашиот телефон е вашиот клуч

  Сега, вашиот паметен телефон е вашиот секојдневен гаџет. Crosschex Mobile го прави телефонот ваш клуч, со едноставен клик за да ја заклучите или отклучите вратата.
   

 • паметен мобилен

  Лесно за управување

  со Crosschex Mobile, можете само да се запишете и да управувате со вашиот персонал со неколку едноставни кликања, а исто така може да го поставите терминалот во неколку 
  минути на вашиот телефон.

 • CrossChex mobile

  Посигурен од кога било 

  со Anviz Контролен протокол (ACP). Секоја размена на податоци помеѓу терминалот и паметниот телефон е силно шифрирана и ја елиминира можноста за хакирање податоци.

 • ACP

  Достапен
  За мали бизниси и места, со Crosschex мобилни, можете да заштедите трошоци за инвестирање во сервери, софтвер и менаџерски персонал. И безжичното решение прави да не се грижите за сложеното распоредување на кабли и високата цена.

Како CrossChex Mobile ја поедноставува вашата секојдневна работа

Anviz Мобилен пристап решенија

Пофлексибилен и поудобен од било кога

App Store\Google play
администраторска слика

За админ

 • Додавајте и отстранувајте корисници/прсти/картички користејќи го вашиот телефон.
 • Доделете или отповикајте нечиј пристап со еден клик.
 • Во споредба со физичките картички, тоа ги заштедува трошоците за издавање и одржување на картичката.
корисничко поле

За корисник

 • Користете го телефонот за да ја отклучите вратата.
 • Вработените можат да влезат и излезат по телефон.
 • Никогаш повеќе не губи, не поставувај или споделувај картички.
 • Погледнете ги записите за присуство преку мобилен телефон.

CrossChex Како функционира мобилната верзија

Контрола на пристап без контакт

Временско присуство без контакт

Бесплатно демо

Поврзано решение

Поврзани производи