ads linkedin Kontrolli i aksesit pa prekje, Zgjidhja e pjesëmarrjes në kohë | Anviz Global
 

Anviz Zgjidhja e Kontrollit të Qasjes pa kontakt dhe Ora Mobile

Crosschex Mobile është versioni celular i Crosschex Software, i cili ju lejon të shtoni dhe menaxhoni të gjithë dhe t'u jepni atyre të drejta aksesi në një telefon inteligjent. Stafi juaj mund të hyjë dhe të hyjë lehtësisht në çdo vend me vetëm një klikim në telefon. Ndonje nga Anviz mund të shtohen pajisjet e kontrollit të aksesit me funksion Bluetooth Crosschex Mobile, dhe mund të shtohet edhe pajisja e frekuentimit orar me funksion Bluetooth crosschex mobile për të patur një orë në funksion dhe për të realizuar funksionin e kontrollit të aksesit të lidhur me një kontrollues mikro aksesi Bluetooth. Anviz Zgjidhja e aksesit në celular është e përshtatshme për aplikim në zyra të vogla, dyqane me pakicë, palestra, klinika, etj.
 

 • bllokohet celulari

  Telefoni juaj është çelësi juaj

  Tani, smartfoni juaj është vegla juaj e përditshme. Crosschex Mobile e bën telefonin tuaj çelësin tuaj, një klikim i thjeshtë për të hyrë ose për të zhbllokuar derën tuaj.
   

 • celular i zgjuar

  Lehtë për tu menaxhuar

  me Crosschex Mobile, thjesht mund të regjistroheni dhe menaxhoni stafin tuaj me disa klikime të thjeshta, dhe gjithashtu mund të konfiguroni terminalin brenda disa 
  minuta në telefonin tuaj.

 • CrossChex mobile

  Më e sigurt se kurrë 

  me Anviz Protokolli i Kontrollit (ACP). Çdo shkëmbim i të dhënave ndërmjet terminalit dhe telefonit inteligjent është shumë i koduar dhe eliminon mundësinë e hakimit të të dhënave.

 • ACP

  Affordable
  Për biznese të vogla dhe vende, me Crosschex celular, ju mund të kurseni koston e investimit në serverë, softuer dhe staf menaxhues. Dhe zgjidhja me valë ju bën të mos shqetësoheni për vendosjen komplekse të kabllove dhe koston e lartë.

Si funksionon CrossChex Mobile thjeshton punën tuaj të përditshme

Anviz Zgjidhjet e aksesit në celular

Më fleksibël dhe më i përshtatshëm se kurrë

App Store\Google play
foto admin

Për Admin

 • Shtoni dhe hiqni përdoruesit/gishtat/kartat duke përdorur telefonin tuaj.
 • Jepni ose anuloni aksesin e kujtdo me një klik.
 • Krahasuar me kartat fizike, ajo kursen koston e lëshimit dhe mirëmbajtjes së kartës.
kutia e përdoruesit

Për Përdoruesin

 • Përdorni telefonin tuaj për të zhbllokuar derën.
 • Punonjësit mund të hyjnë dhe dalin me telefon.
 • Kurrë mos i humbisni, mos vendosni më në vend ose mos i ndani kartat më.
 • Shikoni të dhënat e pjesëmarrjes përmes telefonit celular.

CrossChex Si funksionon versioni celular

Kontrolli i aksesit pa kontakt

Frekuentimi në kohë pa kontakt

Demo falas

Zgjidhja e lidhur

Produkte te ndryshme