ads linkedin Anviz Schoolyard Solutions Контрола и надзор на пристап во облак | Anviz Глобална
Обезбедување на студенти, персонал и вредни средства во образованието

Обезбедување на студенти, персонал и вредни средства во образованието

—— Создадете поефикасни безбедносни планови користејќи технологија за контрола на пристап и видео надзор базирана на облак ——

 • Образование во раното детство
  Образование во раното детство

  Дозволете пристап до одобрените вработени и родители и создадете непречено безбедносно решение за училиштата што им дава мир на родителите.

 • Образование К-12
  Образование К-12

  Спречете неовластени натрапници, следете ги пристапните точки за ризици и иницирајте заклучување на кампусот за време на вонредна состојба.

 • Колеџи и универзитети
  Колеџи и универзитети

  Промовирајте ја безбедноста на кампусот од студентски домови до училници и сè помеѓу нив.

 • Контрола на лифт
 • Предности на Anviz решение за безбедноста на вашиот кампус или училиште

  AnvizМоќните системи базирани на облак за К-12 и универзитетските кампуси го рационализираат управувањето со безбедноста на училиштата и ги овластуваат едукаторите со:

  • Безбедност и безбедност

  • Флексибилност и приспособливост

  • Искуства на студенти и персонал

  • Поедноставен менаџмент

 • безбедност и безбедност
 • Интелигентните апликации служат за различни потреби

  Разновидни и интерактивни апликации за изградба на дигитални кампуси со подобрени нивоа на автоматизација и зголемена безбедност

 • Лесна интеграција со системи од трети страни
 • Лесна интеграција со системи од трети страни

  Лесно се интегрира со надворешни системи за управување со информации или други системи од трети страни, додавајќи ја различноста на образовните ресурси и методи

 • Интелигентните апликации служат за различни потреби
 • Една платформа со визуелизирана контролна табла

  Еден систем ги обединува сите уреди, апликации и сценарија со визуелизирана образовна табла, помагајќи им на менаџерските тимови да донесуваат побрзи и попаметни одлуки

 
 
 

Што нудиме

 • Следење на посетители
  Следење на посетители

  Кампусите се домаќини на родители, волонтери и гости - контролирајте го пристапот и следете кој е на локацијата со Управување со посетители.

 • Менаџмент на присуство
  Менаџмент на присуство

  Пристапете до податоците за вашето време и присуство од кој било уред поврзан на интернет или преземете ја мобилната апликација за флексибилно распоредување.

 • Паметен пристап
  Паметен пристап

  Компатибилноста со препознавање лица, паметни телефони и студентски смарт-картички ги елиминира ризиците и трошоците од изгубените клучеви

 • Управување со паркирање
  Управување со паркирање

  Anviz нуди систем за училишни автобуси кој врши автентикација на идентитетот во реално време за возачите и патниците и ги пренесува записите до серверот на седиштето преку 4G безжична врска

 • Здравствен менаџмент
  Здравствен менаџмент

  Anviz Безконтактното решение обезбедува и термичко мерење на температурата за образовните институции кои сè уште бараат здравствени проверки.

 • Управување со периметарска безбедност
  Управување со периметарска безбедност

  Нашата технологија ви помага далечински да го следите вашиот периметар и да ги идентификувате виновниците доколку навистина се случат инциденти.