ads linkedin Anviz Schoolyard Solutions Kontrolli dhe Mbikqyrja e Aksesit në Re | Anviz Global
Sigurimi i studentëve, stafit dhe pasurive të vlefshme në arsim

Sigurimi i studentëve, stafit dhe pasurive të vlefshme në arsim

—— Krijoni plane sigurie më efektive duke përdorur kontrollin e aksesit të bazuar në cloud dhe teknologjinë e mbikëqyrjes video ——

 • Arsimi Fëmijëria
  Arsimi Fëmijëria

  Jepni akses punonjësve dhe prindërve të miratuar dhe krijoni një zgjidhje të qetë të sigurisë së shkollës që u jep prindërve paqe mendore.

 • Edukimi K-12
  Edukimi K-12

  Parandaloni ndërhyrës të paautorizuar, monitoroni pikat e hyrjes për rreziqe dhe filloni bllokimet e kampusit gjatë një emergjence.

 • Kolegje dhe Universitete
  Kolegje dhe Universitete

  Promovoni sigurinë e kampusit nga konviktet në klasa dhe gjithçka në mes.

 • Kontrolli i ashensorit
 • Përfitimet e Anviz zgjidhje për sigurinë e kampusit ose shkollës suaj

  AnvizSistemet e fuqishme të bazuara në renë kompjuterike për K-12 dhe kampuset universitare thjeshtojnë menaxhimin e sigurisë së shkollave dhe fuqizon arsimtarët me:

  • Siguria dhe siguria

  • Fleksibiliteti & Shkallueshmëria

  • Përvojat e studentëve dhe stafit

  • Menaxhimi i thjeshtuar

 • siguria dhe siguria
 • Aplikacionet inteligjente i shërbejnë një sërë nevojash

  Aplikacione të gjithanshme dhe interaktive për ndërtimin e kampuseve dixhitale me nivele të përmirësuara automatizimi dhe siguri të shtuar

 • Integrim i lehtë me sistemet e palëve të treta
 • Integrim i lehtë me sistemet e palëve të treta

  Integrohet lehtësisht me sistemet e jashtme të menaxhimit të informacionit ose sisteme të tjera të palëve të treta, duke shtuar larminë e burimeve dhe metodave arsimore

 • Aplikacionet inteligjente i shërbejnë një sërë nevojash
 • Një platformë me panel të vizualizuar

  Një sistem bashkon të gjitha pajisjet, aplikacionet dhe skenarët me një panel të vizualizuar arsimor, duke ndihmuar ekipet e menaxhimit të marrin vendime më të shpejta dhe më të zgjuara

 
 
 

Ajo që ne ofrojmë

 • Ndjekja e Vizitorëve
  Ndjekja e Vizitorëve

  Kampuset strehojnë prindër, vullnetarë dhe mysafirë – kontrolloni aksesin dhe gjurmoni se kush është në vend me Menaxhimin e Vizitorëve.

 • Menaxhimi i pjesëmarrjes
  Menaxhimi i pjesëmarrjes

  Hyni në të dhënat tuaja të kohës dhe pjesëmarrjes nga çdo pajisje e lidhur me internetin ose shkarkoni aplikacionin celular për vendosje fleksibël.

 • Qasje inteligjente
  Qasje inteligjente

  Përputhshmëria me njohjen e fytyrës, smartfonin dhe kartat inteligjente të studentëve eliminon rreziqet dhe kostot e çelësave të humbur

 • Menaxhimi i parkimit
  Menaxhimi i parkimit

  Anviz ofron një sistem për autobusët e shkollave që kryen vërtetimin e identitetit në kohë reale për shoferët dhe pasagjerët dhe transmeton të dhënat në një server të selisë nëpërmjet lidhjes me valë 4G

 • Menaxhimi i Shëndetit
  Menaxhimi i Shëndetit

  Anviz Zgjidhja pa kontakt ofron gjithashtu një matje termike të temperaturës për institucionet arsimore që ende kërkojnë kontrolle shëndetësore.

 • Menaxhimi i sigurisë rrethuese
  Menaxhimi i sigurisë rrethuese

  Teknologjia jonë ju ndihmon të monitoroni nga distanca perimetrin tuaj dhe të identifikoni fajtorët nëse ndodhin incidente.