ads linkedin Производи EOL Објава 2020 | Anviz Глобална

Производи EOL Најава 2020 година

10/10/2020
Сподели
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИНУВАНИ МОДЕЛИ НА ПРОИЗВОДИ

M5 Pro/M5/M3/EP300/A300/A380/A380C/TC580/VF30/OC580/VP30/T5

Почитувани ценети клиенти

Anviz Глобал е посветен на обезбедување на најквалитетни решенија за нашите клиенти. Нашата посветеност на квалитетот вклучува проактивно управување со Anviz Глобален животен циклус на производи за да се обезбеди рационализирано портфолио што ви помага лесно да го изберете вистинското решение за секоја апликација. Овој процес обезбедува и оперативна ефикасност за Anviz Глобал и нашите партнери, кои ни помагаат да ја исполниме нашата посветеност да го подобриме начинот на кој работиме заедно. Ова писмо треба да ги информира клиентите дека следните модели ќе транзитираат од Општата достапност до крајот на животот. Во меѓувреме, нашата оперативна платформа ќе престане да прима нови нарачки на овие модели од 1 јануари 2021 година.

Производи кои се прекинати:

Прекинати модели
Клучни карактеристики
М5 Про

М5 Про

IP65, метална футрола, самостојна контрола на пристап
M5

M5

IP65 Надворешен читач за отпечатоци
M3

M3

IP65 надворешен RFID читач EM & Mifare (2 во 1)
EP300

EP300

A300

A300

A380

A380

A380C

A380C

Терминал за време и присуство „Сè-во-едно“.
TC580

TC580

VF30

VF30

„Сè-во-едно“ Терминал за контрола на пристап
OC580

OC580

VP30

VP30

„Сè-во-едно“ RFID читач на картички
T5

T5

Читач за контрола на пристап со отпечаток од прст
Модели за замена
Надградени карактеристики
Базиран на Linux
Подобрен процесор
WIFI / Bluetooth
Стандарден EM , поддржан опционален Mifare
мобилна апликација
M3 Pro M3 Pro
Подобрен C PU Bluetooth и WIFI базиран на Linux
(2-во-1 модул)
Базиран на Linux
Подобрен процесор
WIFI / Bluetooth
Апликација за облак
LCD екран во боја

Крај на живот

--------
VF30 Pro VF30 Pro
Базиран на Linux
Подобрен процесор
LCD екран во боја
Апликација за облак

Крај на живот

--------
Т5 Про Т5 Про
Самостоен читач за контрола на пристап

Поновите производи за замена обезбедуваат важни подобрувања.

Ве молиме контактирајте со вашиот претставник за продажба за да разговарате за оваа транзиција на производот и да ви дадете повеќе информации за нашиот патоказ за нов производ.

Последен пат за купување Датум за прекинати производи: 31 декември 2020 година

Ви благодариме за вашиот бизнис и интерес Anviz Производи.

Тим за управување со производи

Септември 25, 2020

Петерсон Чен

директор за продажба, индустрија за биометриска и физичка безбедност

Како директор за продажба на глобални канали на Anviz глобално, Петерсон Чен е експерт во индустријата за биометриска и физичка безбедност, со богато искуство во развој на бизнисот на глобалниот пазар, управување со тим, итн; И, исто така, богато знаење за паметен дом, едукативен робот и STEM образование, електронска мобилност итн. Можете да го следите или Скопје.