ads linkedin Produkte Njoftim EOL 2020 | Anviz Global

Njoftimi EOL i produkteve 2020

10/10/2020
Shpërndaje
 

NJOFTIM PËR MODELET E PRODUKTIT TË NDËRPRERUR

M5 Pro/M5/M3/EP300/A300/A380/A380C/TC580/VF30/OC580/VP30/T5

Të nderuar klientë me vlerë

Anviz Global është i përkushtuar për të ofruar zgjidhje të cilësisë më të lartë për klientët tanë. Angazhimi ynë për cilësinë përfshin menaxhimin proaktiv të Anviz Cikli global i jetës së produktit për të siguruar një portofol të efektshëm që ju ndihmon të zgjidhni me lehtësi zgjidhjen e duhur për çdo aplikacion. Ky proces gjithashtu siguron efikasitet operacional për Anviz Global dhe partnerët tanë, duke na ndihmuar të përmbushim angazhimin tonë për të përmirësuar mënyrën se si bëjmë biznes së bashku. Kjo letër është për të informuar klientët se modelet e mëposhtme do të kalojnë nga Disponueshmëria e Përgjithshme në Fund të Jetës. Ndërkohë, platforma jonë e funksionimit do të ndalojë për të marrë porosi të reja të këtyre modeleve nga 1 janari 2021.

Produktet që ndërpriten:

Modele të ndërprera
Key Features
M5Pro

M5Pro

IP65, këllëf metalik, kontroll i pavarur i aksesit
M5

M5

IP65 Lexues i jashtëm i gjurmëve të gishtërinjve
M3

M3

IP65 lexues RFID të jashtëm EM & Mifare (2 në 1)
EP300

EP300

A300

A300

A380

A380

A380C

A380C

Terminali "Gjithçka në një" Koha dhe Pjesëmarrja
TC580

TC580

VF30

VF30

Terminali "Gjithçka në një" të kontrollit të hyrjes
OC580

OC580

VP30

VP30

Lexuesi i kartave RFID "gjithë-në-një".
T5

T5

Lexuesi i kontrollit të qasjes së gjurmëve të gishtave
Modelet e zëvendësimit
Karakteristikat e azhurnuara
i bazuar në Linux
CPU i përmirësuar
WIFI / Bluetooth
EM standard, Mifare opsionale i mbështetur
Mobile Application
M3 Pro M3 Pro
Bluetooth dhe WIFI i përmirësuar C PU i bazuar në Linux
(Moduli 2 në 1)
i bazuar në Linux
CPU i përmirësuar
WIFI / Bluetooth
Aplikacioni Cloud
Ekran LCD me ngjyra

Fundi i jetës

--------
VF30 Pro VF30 Pro
i bazuar në Linux
CPU i përmirësuar
Ekran LCD me ngjyra
Aplikacioni Cloud

Fundi i jetës

--------
T5Pro T5Pro
Lexues i pavarur i kontrollit të aksesit

Produktet më të reja zëvendësuese ofrojnë përmirësime të rëndësishme.

Ju lutemi, kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për të diskutuar këtë tranzicion të produktit dhe për t'ju dhënë më shumë informacion rreth udhërrëfyesit të produktit tonë të ri.

Data e blerjes për herë të fundit për produktet e ndërprera: 31 dhjetor 2020

Faleminderit për biznesin dhe interesimin tuaj Anviz Produkte.

Ekipi i Menaxhimit të Produkteve

Shtator 25, 2020

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.