ads linkedin Одете без допир со вистинската технологија за безбедност | Anviz Глобална

Одете без допир со вистинската безбедносна технологија - Anviz FaceDeep Серии

06/25/2021
Сподели
СОВИД останува значителна закана, но бизнисите полека се враќаат на работа. ЦДЦ ја потврди важноста на контролите за пристап бидејќи луѓето се враќаат на работа и ги наведуваат контролите за пристап како клучни мерки за ублажување за да им се дозволи на работниците да се вратат на работното место.

работа и листа на контроли за пристап
Како водечки снабдувач на безбедносни решенија, Anviz обезбедува висококвалитетен безбедносен хардвер кој се поврзува со интуитивна софтверска платформа базирана на облак, овозможувајќи им на современите претпријатија да работат побезбедни, попаметни згради на сите локации.

Како што се зголемува глобалната побарувачка за хигиенска безбедност и заштита, Anviz FaceDeep Серијата го обезбедува најдоброто решение за намалување на грижите за враќање на канцеларија и училиште во периодот по пандемијата.

на FaceDeep 5 Серии за кадровско решение за контрола на јавна површина
 
  • FaceDeep 5 со IP65 надворешен дизајн
  • Поддржете максимален капацитет од 50,000 корисници и потврдете ја брзината <0.3 секунди
  • Подобрен алгоритам за препознавање лице со вештачка интелигенција, прецизните тврдења за откривање маски се 98%
  • Технологијата за мерење на температурата на долги растојанија и повеќе точки овозможува брзо, прецизно откривање на температурата на човечкото тело.

на FaceDeep 3 Серија за SMB решение за управување со персоналот

 
  • Временско присуство и контрола на пристап на вработените во еден уред
  • Алгоритам за препознавање лице со вештачка интелигенција за откривање маски
  • Поддржете максимален капацитет од 6,000 корисници
  • Алгоритам за препознавање лице со вештачка интелигенција, точни тврдења за откривање маски 98%
  • Комбинирано со CrossChex Cloud софтвер за намалување на трошоците за управување
  • Технологијата за мерење на инфрацрвена температура овозможува прецизно откривање на температурата на човечкото тело

Освен тоа, обезбедуваме интеграции со додадена вредност со SDK и API и нудиме услуги за поддршка на програмерите и партнерите на каналот. Можете да го интегрирате нашиот хардвер со софтвер од трета страна или сопствен софтвер.

Ник Ванг

Специјалист за маркетинг во Xthings

Ник има диплома и магистерска диплома од Баптистичкиот универзитет во Хонг Конг и има 2 години искуство во индустријата за паметни хардвери. Можете да го следите или Скопје.