ads linkedin Shkoni pa prekje me teknologjinë e duhur të sigurisë | Anviz Global

Shkoni pa prekje me teknologjinë e duhur të sigurisë - Anviz FaceDeep Seriale

06/25/2021
Shpërndaje
COVID mbetet një kërcënim i konsiderueshëm, por bizneset po kthehen ngadalë në punë. CDC ka konfirmuar rëndësinë e kontrolleve të aksesit pasi njerëzit kthehen në punë dhe rendit kontrollet e aksesit si masa kryesore zbutëse për lejimin e punëtorëve të kthehen në vendin e punës.

puna dhe lista e kontrolleve të aksesit
Si një ofrues kryesor i zgjidhjeve të sigurisë, Anviz ofron pajisje sigurie të nivelit të lartë që lidhet me një platformë softuerike intuitive, të bazuar në cloud, duke u mundësuar ndërmarrjeve moderne të drejtojnë ndërtesa më të sigurta dhe më të zgjuara në të gjitha vendndodhjet.

Ndërsa kërkesa globale për siguri dhe mbrojtje higjienike po rritet, Anviz FaceDeep Seria ofron zgjidhjen më të mirë për të reduktuar shqetësimet e rikthimit në zyrë dhe shkollë gjatë epokës post-pandemike.

La FaceDeep 5 Seriale për zgjidhjen e kontrollit të personelit të zonave publike
 
  • FaceDeep 5 me dizajn të jashtëm IP65
  • Mbështet kapacitetin maksimal prej 50,000 përdoruesish dhe verifiko shpejtësinë <0.3 s
  • Algoritmi i përmirësuar i njohjes së fytyrës nga AI, zbulimi i maskës pretendon saktë 98%
  • Teknologjia e matjes së temperaturës në distanca të gjata dhe me shumë pika ofron zbulim të shpejtë dhe të saktë të temperaturës së trupit të njeriut.

La FaceDeep 3 Series për zgjidhjen e menaxhimit të personelit të SMB

 
  • Frekuentimi i kohës së punonjësve dhe kontrolli i aksesit të gjitha në një pajisje
  • Algoritmi i njohjes së fytyrës me AI për zbulimin e maskave
  • Mbështet kapacitetin maksimal prej 6,000 përdoruesi
  • Algoritmi i njohjes së fytyrës nga AI, zbulimi i maskës pretendon saktë 98%
  • E kombinuar me CrossChex Cloud softuer për të ulur kostot e menaxhimit
  • Teknologjia e matjes së temperaturës me rreze infra të kuqe siguron zbulimin e saktë të temperaturës së trupit të njeriut

Përveç kësaj, ne ofrojmë integrime me vlerë të shtuar me SDK dhe API dhe ofrojmë shërbime mbështetëse për zhvilluesit dhe partnerët e kanalit. Ju mund të integroni harduerin tonë me një softuer të palës së tretë ose të pronarit.

Nic Wang

Specialist marketingu në Xthings

Nic ka një diplomë Bachelor dhe Master nga Universiteti Baptist i Hong Kongut dhe ka 2 vjet përvojë në industrinë e pajisjeve smart. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.