ads linkedin Интелигентни безбедносни решенија базирани на облак и AIoT | Anviz Глобална

технологија

Anviz core технологијата

Иновацијата е од клучно значење за Anviz, и затоа R&D е клучен приоритет на нашиот бизнис. Како што се појавуваат новите технологии, ние инвестираме многу за да останеме лидер, а не следбеник. Нашиот клуч за успехот се нашите луѓе. На Anviz Тимот за истражување и развој се состои од мешавина на меѓународни професионални програмери, вклучувајќи поддршка од многу глобални канцеларии на нашата компанија.