ads linkedin Zgjidhje inteligjente sigurie të bazuara në cloud dhe AIoT | Anviz Global

Teknologji

Anviz Teknologjia kryesore

Inovacioni është vendimtar për Anviz, dhe për këtë arsye Kërkimi dhe Zhvillimi është një prioritet kyç i biznesit tonë. Ndërsa teknologjitë e reja shfaqen, ne investojmë shumë për të mbetur lider dhe jo ndjekës. Çelësi ynë i suksesit janë njerëzit tanë. Të Anviz Ekipi i R&D përbëhet nga një përzierje e zhvilluesve profesionistë ndërkombëtarë, duke përfshirë mbështetjen nga shumë zyra globale të kompanisë sonë.