ads linkedin Најдобро биометриско решение за време на посетеност Хардвер и софтвер | Anviz Глобална
 

Заштедете време со решение за попаметно време за присуство

Најдобар, најсигурен, безбеден и флексибилен за претпријатијата

TA решение
Безбедноста е од клучно значење за секоја канцеларија или објект, на секоја зграда ѝ треба начин да го одржува просторот безбеден, а повеќето организации исто така треба да го ограничат пристапот до одредени области. Anviz е првата компанија за контрола на пристап што користи биометриски, РФИД картички, технологија за мобилен пристап и специјализиран хардвер за да ги постигне целите за безбедност во вселената. Моќните безбедносни карактеристики со удобен и флексибилен систем обезбедуваат канцелариска ефикасност за малите и големите претпријатија.
Сè повеќе компании одлучуваат да ги заменат временските листови и часовниците со автоматизирани системи за снимање на времето - и да имаат корист од точните трошоци за работна сила и задоволството на вработените. Решенијата за автоматско време и присуство може да го намалат вашето рачно - и склоно кон грешки - внесување на податоци и да ја подобрат прецизноста.
По евалуација на неколку системи засновани на голем број фактори, вклучувајќи ги трошоците, леснотијата на користење, опциите за интеграција и вредните карактеристики, лансиравме Anviz CrossChex Standard CrossChex Cloud.
Anviz Решението за следење на временската посетеност обезбедува едноставен начин за насочување на времето и присуството и полесен начин за распоред. Менаџерите и вработените поставуваат распореди и го проверуваат времето поминато на работа преку мобилни апликации или веб-базиран софтвер.

Управувајте со работното место со разновидни и точни методи за идентификација

Напредно BioNANO ® алгоритамот овозможува откривање на живост со најдобра комбинација на брзина и точност. Уживајте во разновидни опции за удирање, вклучувајќи препознавање лице, скенер за отпечатоци, RFID читач и личен PIN.

 • Препознавање на лице

 • Скенер за отпечатоци

 • RFID читач

 • Личен ПИН

 • Сеопфатен софтвер дизајниран за рационално управување со временско присуство и контрола на пристап

 • Сите податоци за времето и присуството ќе се складираат локално.

 • Автоматско преземање и генерирање запис за присуство.

 • Различни видови извештаи ви овозможуваат да го приспособите вашиот извештај за да прикажува информации релевантни за вашите деловни потреби.

 • Паметното закажување смени го олеснува и побрзо создавањето на дневна и ноќна смена што работи за секого.

 • Новото решение за управување со времето и присуството базирано на облак функционира за секој бизнис

 • Пристапете до податоците за вашето време и присуство од кој било уред поврзан на интернет или преземете ја мобилната апликација за флексибилно распоредување.

 • Прецизно следете го одморот, прекувремената работа и шминката, примате и одобрувајте барања за одмор додека испраќате известување до вработениот.

 • CrossChex Cloud Апликацијата им го олеснува на вработените далечински удар и следење на нивните сопствени записи за присуство.

 • Конфигурирајте различни нивоа на административен пристап за администраторите.

 • Отворените API ви овозможуваат лесно да ги синхронизирате податоците со постоечките системи што ги користите (Плати, HR, ERP, итн.).

TA решение
TA решение

CrossChex Cloud АПП

Мобилно удирање и следење

Новите работни сценарија со работа од дома, заеднички клупи, заедничка работа, како и работа независна од време и локација, влијаат врз воспоставените структури и бараат нови флексибилни и транспарентни процеси.

И покрај физичката оддалеченост - понекогаш наметната, работодавците мора да обезбедат дигитална близина. CrossChex Cloud APP ги мапира овие нови работни модели на сигурен и лесен начин.

TA решение

Интегрирајте го вашиот омилен софтвер со CrossChex

CrossChex беспрекорно се интегрира со системите за плати, ERP и HRM за да ви заштеди време и да ги обезбеди потребните увиди на едно место. Секое решение може да се изгради со користење на нашиот отворен облак API. Попаметна интеграција што ви помага да водите подобар тим со рационализирање на распоредот, подигнување на извршувањето на задачите и правење на операциите да брмчат.

 • ERP

  Ви заштедува време и пари + обезбеди увид во реално време за деловните перформанси.

 • Управување со човечки ресурси

  Рационализирајте ги операциите на работното место и работните текови за човечки ресурси.

 • Даноци

  Лесно следете ги часовите на вработените, подгответе се за платен список и добијте контрола над вашите трошоци за работна сила.

За 15 години, 300,000+ бизниси, училишта владините тимови искористете ја моќта на управувањето со работната сила без мака со нашето решение за присуство на време.

 • Деловни згради

  Деловни згради

 • Производствени капацитети

  Производствени капацитети

 • образование

  образование

 • медицински услуги

  медицински услуги

 • Угостителство

  Угостителство

 • Заедници

  Заедници

TA решение TA решение TA решение TA решение TA решение

„Проценувавме различни биометриско-центрични решенија за автентикација и ги избравме CrossChex затоа што нуди комплетно решение, вклучувајќи и прилагодлив софтвер и паметен хардвер за препознавање лице“

— Вилфрид Дибел, шеф на ИТ тимот на Dürr