ads linkedin Zgjidhja më e mirë biometrike e frekuentimit në kohë Hardware & Software | Anviz Global
 

Kurseni kohë me zgjidhjen më inteligjente për pjesëmarrje në kohë

Më e mira, më e besueshme, e sigurt dhe fleksibile për ndërmarrjet

Zgjidhja TA
Siguria është thelbësore për çdo zyrë apo objekt, çdo ndërtesë ka nevojë për një mënyrë për ta mbajtur hapësirën të sigurt, dhe shumica e organizatave gjithashtu duhet të kufizojnë aksesin në zona të caktuara. Anviz është kompania e parë e kontrollit të aksesit që përdor kartat RFID të bazuara në biometrikë, teknologjinë e aksesit në celular dhe pajisje të specializuara për të arritur qëllimet e sigurisë në hapësirë. Karakteristikat e fuqishme të sigurisë me një sistem të përshtatshëm dhe fleksibël ofrojnë efikasitet në zyrë për ndërmarrjet e vogla dhe të mëdha.
Gjithnjë e më shumë kompani po vendosin të zëvendësojnë fletët e orës dhe orët me sisteme të automatizuara të regjistrimit të kohës- dhe të përfitojnë nga kostot e sakta të punës dhe kënaqësia e punonjësve. Zgjidhjet e automatizuara të kohës dhe frekuentimit mund të zvogëlojnë futjen e të dhënave tuaja manuale dhe të prirur ndaj gabimeve dhe të përmirësojnë saktësinë.
Pas vlerësimit të disa sistemeve bazuar në një sërë faktorësh, duke përfshirë koston, lehtësinë e përdorimit, opsionet e integrimit dhe veçoritë e vlefshme, ne lançuam Anviz CrossChex Standard CrossChex Cloud.
Anviz Zgjidhja e gjurmimit të frekuentimit të kohës ofron një mënyrë të thjeshtë për të thjeshtuar kohën dhe pjesëmarrjen dhe një mënyrë më të qetë për të planifikuar. Menaxherët dhe punonjësit vendosin orare dhe kontrollojnë kohën e kaluar në të vërtetë duke punuar përmes aplikacioneve celulare ose softuerëve të bazuar në ueb.

Menaxhoni vendin e punës me metoda të gjithanshme dhe të sakta identifikimi

Avancuar BioNANO ® algoritmi lejon zbulimin e gjallërisë me kombinimin më të mirë të shpejtësisë dhe saktësisë. Shijoni opsionet e gjithanshme të goditjes duke përfshirë njohjen e fytyrës, skanerin e gjurmëve të gishtërinjve, lexuesin RFID dhe PIN-in personal.

 • Face Recognition

 • Skaneri i gjurmëve të gishtave

 • RFID Reader

 • PIN personal

 • Një Softuer Gjithëpërfshirës i Dizenjuar për Menaxhimin e Drejtuar të Pjesëmarrjes në Kohë dhe Kontrollit të Qasjes

 • Të gjitha të dhënat për kohën dhe pjesëmarrjen do të ruhen në nivel lokal.

 • Shkarkoni automatikisht dhe krijoni rekordin e pjesëmarrjes.

 • Llojet e ndryshme të raporteve ju mundësojnë të personalizoni raportin tuaj për të treguar informacione të rëndësishme për nevojat e biznesit tuaj.

 • Planifikimi inteligjent i ndërrimit e bën më të lehtë dhe më të shpejtë krijimin e ndërrimit të ditës dhe turnit të natës që funksionon për të gjithë.

 • Zgjidhja e re e menaxhimit të kohës dhe pjesëmarrjes së bazuar në renë kompjuterike funksionon për çdo biznes

 • Hyni në të dhënat tuaja të kohës dhe pjesëmarrjes nga çdo pajisje e lidhur me internetin ose shkarkoni aplikacionin celular për vendosje fleksibël.

 • Monitoroni me saktësi pushimet, orët jashtë orarit dhe kozmetikën, merrni dhe miratoni kërkesat për pushim ndërsa i dërgoni një njoftim punonjësit.

 • CrossChex Cloud Aplikacioni e bën të lehtë për punonjësit goditjen nga distanca dhe gjurmimin e të dhënave të tyre të pjesëmarrjes.

 • Konfiguro nivele të ndryshme të aksesit të administratës për administratorët.

 • API-të e hapura ju lejojnë të sinkronizoni me lehtësi të dhënat me sistemet ekzistuese që përdorni (Payroll, HR, ERP, etj.).

Zgjidhja TA
Zgjidhja TA

CrossChex Cloud APP

Gjurmimi dhe gjurmimi i celularit

Skenarët e rinj të punës me punë nga shtëpia, tavolina të përbashkëta, bashkëpunimi, si dhe puna e pavarur nga koha dhe vendndodhja ndikojnë në strukturat e vendosura dhe kërkojnë procese të reja fleksibël dhe transparente.

Pavarësisht nga një distancë fizike - ndonjëherë e detyruar - punëdhënësit duhet të sigurojnë afërsinë dixhitale. CrossChex Cloud APP harton këto modele të reja pune në një mënyrë të besueshme dhe miqësore për përdoruesit.

Zgjidhja TA

Integroni softuerin tuaj të preferuar me CrossChex

CrossChex integrohet pa probleme me sistemet e listës së pagave, ERP dhe HRM për t'ju kursyer kohë dhe për t'ju ofruar njohuritë që ju nevojiten në një vend. Çdo zgjidhje mund të ndërtohet duke përdorur API-në tonë të hapur cloud. Integrim më inteligjent që ju ndihmon të drejtoni një ekip më të mirë duke thjeshtuar planifikimin, duke rritur ekzekutimin e detyrave dhe duke i bërë të zhurmshme operacionet.

 • ERP

  Ju kursen kohë dhe para + ofroni njohuri në kohë reale për performancën e biznesit.

 • HRM

  Drejtoni operacionet në vendin e punës dhe rrjedhat e punës së burimeve njerëzore.

 • Payroll

  Ndiqni me lehtësi orët e punonjësve, përgatituni për listën e pagave dhe merrni kontrollin e kostove tuaja të punës.

Në 15 vjet, 300,000+ bizneset, shkolla ekipet qeveritare shfrytëzoni fuqinë e menaxhimit të fuqisë punëtore pa probleme me Zgjidhjen tonë të Pjesëmarrjes në kohë.

 • Ndërtesat e biznesit

  Ndërtesat e biznesit

 • Objektet e prodhimit

  Objektet e prodhimit

 • Arsim

  Arsim

 • Shërbime mjekësore

  Shërbime mjekësore

 • Mikpritjet

  Mikpritjet

 • komunitetet

  komunitetet

Zgjidhja TA Zgjidhja TA Zgjidhja TA Zgjidhja TA Zgjidhja TA

“Ne vlerësuam zgjidhje të ndryshme të vërtetimit biometrik-centrike dhe zgjodhëm CrossChex sepse ofron një zgjidhje të plotë, duke përfshirë si softuer të adaptueshëm ashtu edhe pajisje inteligjente për njohjen e fytyrës"

— Wilfried Diebel, Shef i ekipit të Dürr IT