ads linkedin W Series - Управување со време и присуство и контрола на пристап | Anviz Глобална
W Series е решение за управување со време и присуство и контрола на пристап базирано на облак, дизајнирано за мали и средни претпријатија. Има стилски изглед додека прекрасно се вклопува со која било средина со повеќе методи за идентификација. Постојат 3 модели на W series, W1, W2 и ново лансирана W3.
 • PHONE
  2.4" IPS екран во боја
 • PHONE
  Стан дизајн
 • PHONE
  Копче за допир
 • PHONE
  Лесен за инсталирање

Каде да се купува

Ќе ве поврземе со партнер во вашата област

Значење

 • img земја

  Мексико

 • img веб-страница portenntum.com/
 • contacto@portenntum.com

 • img тел

  +52 (81) 8625-5300

SolvIT sh.pk

PS3 Перу

 • img земја

  Перу

 • img веб-страница s3peru.com
 • ventas@s3peru.com

 • img тел

  (051) 01 637-2786 - (051) 01 637-2787

Солотек

 • img земја

  Колумбија

 • img веб-страница solotec.com.co
 • ventascali@solotec.com.co

 • img тел

  (602) 3116053000

 
 

Разновидни опции за удирање

W Series интегрира Anviz најновиот биометриски алгоритам, вклучувајќи отпечаток од прст и препознавање лице, кој обезбедува безбедно и брзо идентификација и пристап.

1
 • 2
 • 3

Флексибилни апликации и вмрежување

W Series доаѓа со не само традиционална мрежна кабелска комуникација, туку има и модул за комуникација на долги растојанија WiFi. Да обезбедува поголема флексибилност и повеќе опции за инсталација за различни средини и да му обезбеди на давателот на услугата брза и удобна инсталација.

Поддршка на WiFi
 

Заштедете време и намалете ги трошоците со следење на евиденцијата за присуство на време каде било и во секое време.

TCP / IP
 

Практично управување со распоред за веб-сервер.

 • CrossChex Cloud

  Новото решение за управување со времето и присуството, базирано на облак, функционира за секој бизнис Лесно следете го и управувајте со присуството на вработените од каде било и во секое време.

  Дознај повеќе
 • CrossChex Standard

  Сеопфатен софтвер дизајниран за рационално управување со временско присуство и контрола на пристап.

  Дознај повеќе

Како работи во SMB Office

Анти-враќање назад

Откако ќе се помине идентификацијата на суштинските места, потребна е идентификација на другиот крај за повторно да се влезе во овој простор, спречувајќи ја единствената дозвола отворена за минувачот да се користи повеќе пати за да се обезбеди безбедност.

W1 Pro

Уред за временско присуство

Дознај повеќе

W2 Pro

Екран во боја Отпечаток од прст и РФИД контрола на пристап

Дознај повеќе

W3

Терминал за време на присуство и контрола на пристап за препознавање лице

Дознај повеќе
 

Лист за споредба на производи

Англиско име Екран во боја РФИД уред за присуство на време Отпечаток на екран во боја и уред за временско присуство RFID Самостојни уреди за контрола на пристап базирани на облак со екран во боја Контрола на пристап со препознавање лице
Сликата w1c w1 pro w2 pro w3
тип W1C Pro W1pro W2pro W3
капацитет
Корисникот 3,000 3,000 3,000 200
Лице / / / 200
прст / 3,000 3,000 /
картичка 3,000 3,000 3,000 200
рекорд 100,000 100,000 100,000 100,000
I / O
Интерфејси TCP/IP, USB, мини USB WIFI,  TCP/IP, USB, мини USB WIFI,  TCP/IP, USB, мини USB WIFI, реле надвор, контакт на врата/прекинувач/ѕвонче на врата, Wiegand во и надвор TCP/IP, WIFI, реле надвор, контакт на врата/прекинувач/ѕвонче на врата, 
Карактеристики
Режим на идентификација Прст, лозинка, стандардна ЕМ-картичка Прст, лозинка, стандардна ЕМ-картичка Прст, лозинка, стандардна ЕМ-картичка Лице, лозинка, стандардна ЕМ-картичка,
Веб-сервер поддршка на поддршка на поддршка на поддршка на
Сензор Допрете Активен сензор Допрете Активен сензор Допрете Активен сензор Двојни камери
Покажи 2.8: TFT LCD 2.8: TFT LCD 2.8: TFT LCD 2.8: TFT LCD
работна температура -10 60 ℃ ℃ ~ -10 60 ℃ ℃ ~ -10 60 ℃ ℃ ~ -10 60 ℃ ℃ ~
моќност DC 12V 1A DC 12V 1A DC 12V 1A DC 12V 1A