ads linkedin W Series - Menaxhimi i kohës dhe frekuentimit dhe kontrollit të aksesit | Anviz Global
W Series është një zgjidhje e menaxhimit të kohës dhe frekuentimit dhe kontrollit të aksesit të bazuar në cloud, e krijuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Ka një pamje elegante ndërsa përzihet bukur me çdo ambient me metoda të shumta identifikimi. Janë 3 modele të W series, W1, W2 & W3 i ri i lançuar.
 • PHONE
  Ekran me ngjyra 2.4” IPS
 • PHONE
  Dizajn i sheshtë
 • PHONE
  Butoni i prekjes
 • PHONE
  Instalim i lehtë

Ku mund të blej

Ne do t'ju lidhim me një partner në zonën tuaj

Kuptimi

SolvIT sh.pk

PS3 Peru

 • vendi img

  Peru

 • uebsajti img s3peru.com
 • ventas@s3peru.com

 • img tel

  (051) 01 637-2786 - (051) 01 637-2787

Solotec

 
 

Opsione të gjithanshme të goditjes

W Series integron Anviz Algoritmi i fundit Biometrik, duke përfshirë njohjen e gjurmëve të gishtave dhe fytyrës, i cili siguron identifikimin dhe aksesin e sigurt dhe të shpejtë.

1
 • 2
 • 3

Aplikim fleksibël dhe rrjetëzim

W Series vjen me jo vetëm komunikim tradicional me kabllo rrjeti, por gjithashtu ka një modul komunikimi WiFi në distanca të gjata. Ofron fleksibilitet më të lartë dhe opsione të shumta instalimi për mjedise të ndryshme dhe i siguron ofruesit të shërbimit një instalim të shpejtë dhe të përshtatshëm.

Mbështetje WiFi
 

Kurseni kohë dhe ulni kostot duke ndjekur të dhënat kohore të pjesëmarrjes kudo, në çdo kohë.

TCP / IP
 

Menaxhimi i përshtatshëm i planifikimit për Web-server.

 • CrossChex Cloud

  Zgjidhja e re e menaxhimit të kohës dhe pjesëmarrjes e bazuar në renë kompjuterike funksionon për çdo biznes. Gjurmo dhe menaxho me lehtësi pjesëmarrjen e punonjësve nga kudo dhe në çdo kohë.

  Mëso më shumë
 • CrossChex Standard

  Një Softuer Gjithëpërfshirës i Dizenjuar për Menaxhimin e Drejtuar të Pjesëmarrjes në Kohë dhe Kontrollit të Qasjes.

  Mëso më shumë

Si funksionon në SMB Office

Kundër pasagjerimit

Pas kalimit të identifikimit të vendeve thelbësore, kërkohet identifikimi i skajit tjetër për të hyrë sërish në këtë hapësirë, duke parandaluar që leja e vetme e hapur për kalimtarin të përdoret shumë herë për të garantuar sigurinë.

W1 Pro

Pajisja e frekuentimit në kohë

Mëso më shumë

W2 Pro

Gjurmët e gishtave të ekranit me ngjyra dhe kontrolli i aksesit RFID

Mëso më shumë

W3

Terminali i frekuentimit të kohës së njohjes së fytyrës dhe kontrollit të aksesit

Mëso më shumë
 

Fleta e krahasimit të produkteve

Emri anglisht Pajisja e frekuentimit të kohës RFID me ekran me ngjyra Gjurmët e gishtave të ekranit me ngjyra dhe pajisja e frekuentimit të kohës RFID Pajisjet e pavarura të kontrollit të aksesit të bazuara në renë kompjuterike të ekranit me ngjyra Kontrolli i hyrjes me njohjen e fytyrës
Imazh w1c w1 pro w2 pro w3
Tipi W1C Pro W1pro W2pro W3
Kapaciteti
Përdorues 3,000 3,000 3,000 200
fytyrë / / / 200
gisht / 3,000 3,000 /
Letër 3,000 3,000 3,000 200
rekord 100,000 100,000 100,000 100,000
I / O
Interfaces TCP/IP, USB, Mini USB WIFI,  TCP/IP, USB, Mini USB WIFI,  TCP/IP, USB, Mini USB WIFI, Dalje me stafetë, kontakt/çelës/zile dere, Wiegand brenda dhe jashtë TCP/IP, WIFI, Dalja me stafetë, kontakti i derës/çelësi/ zilja e derës, 
karakteristika
Mënyra e identifikimit Gishti, Fjalëkalimi, Karta standarde EM Gishti, Fjalëkalimi, Karta standarde EM Gishti, Fjalëkalimi, Karta standarde EM Fytyra, Fjalëkalimi, Karta standarde EM,
WebServer mbështetje mbështetje mbështetje mbështetje
Sensor Prekni sensorin aktiv Prekni sensorin aktiv Prekni sensorin aktiv Kamera dyfishe
Shfaq 2.8: LCD TFT 2.8: LCD TFT 2.8: LCD TFT 2.8: LCD TFT
Temperatura e punës -10 ℃ ~ 60 ℃ -10 ℃ ~ 60 ℃ -10 ℃ ~ 60 ℃ -10 ℃ ~ 60 ℃
Input pushtet DC 12V 1A DC 12V 1A DC 12V 1A DC 12V 1A