ads linkedin Kthehuni në shkollë dhe qëndroni të sigurt, Ne ju mbajmë ju dhe të dashurit tuaj të sigurt | Anviz Global

Kthehu i sigurtë në shkollë me Anviz Teknologjia biometrike pa prekje

11/16/2020
Shpërndaje
Kthehu në shkollë dhe qëndro i sigurt

Sipas raportit të fundit të SIA-s (Security Industry Associate) në shtator 2020, Një sondazh i ri i gjerë zbulon se shumica e amerikanëve mbështesin njohjen e fytyrës, njerëzit përgjithësisht favorizojnë shkollat ​​që përdorin teknologjinë e njohjes së fytyrës dhe të zbulimit të temperaturës për të kontrolluar çdo vizitor dhe janë shumë të hapur ndaj teknologjisë së njohjes së fytyrës që lejon administratorët e shkollës dhe personelin e sigurisë së shkollës të alarmohen nëse vjen një person që nuk lejohet në mjediset e shkollës.

Merrni një kuotë falas

 
Saktësia e teknologjisë së njohjes së fytyrësSaktësia e teknologjisë së njohjes së fytyrës (nga DOUGLAS E. SCHOEN CARLY COOPERMAN)
Mbështetje për grupet që përdorin teknologjinë e njohjes së fytyrës në mesin e të rriturve amerikanëMbështetje për grupet që përdorin teknologjinë e njohjes së fytyrës në mesin e të rriturve amerikanë (nga DOUGLAS E. SCHOEN CARLY COOPERMAN)

Në mënyrë të veçantë, COVID-19 krijon një problem të ri kur fëmijët kthehen në shkolla, menaxhmenti duhet të zbatojë procese dhe teknologji të reja për të ndihmuar në mbajtjen e sigurt të studentëve, mësuesve, punonjësve dhe vizitorëve. Të Touchless plus sistemi i zbulimit të temperaturës do të ishte padyshim një pjesë integrale e kërkesave në ofrimin e zgjidhjeve të menjëhershme të skanimit vizual.

FaceDeep 5 FaceDeep 5 IRT do t'ju ofronte një zgjedhje të mirë.

kontrolloni me saktësi temperaturën e fëmijëve dhe maskoni

Kontrolloni me saktësi temperaturën dhe maskën e fëmijëve, saktësinë ±0.3 °C (0.54 °F).

Merrni një kuotë falas

Produkt i ngjashëm

Peterson Chen

drejtor shitjesh, industria e sigurisë biometrike dhe fizike

Si drejtor i shitjeve të kanaleve globale të Anviz global, Peterson Chen është një ekspert në industrinë e sigurisë biometrike dhe fizike, me përvojë të pasur në zhvillimin e biznesit të tregut global, menaxhimin e ekipit, etj; Dhe gjithashtu njohuri të pasura për shtëpinë inteligjente, robotin edukativ dhe edukimin STEM, lëvizshmërinë elektronike, etj. Mund ta ndiqni ose LinkedIn.