ads linkedin seri pasuryan | Anviz Global

Ringkesan

Pasuryan minangka kredensial paling apik kanggo verifikasi prabédan antarane individu. Piranti pangenalan pasuryan otentikasi wong adhedhasar informasi rai, sing konsisten karo kabiasaan resolusi sing konsisten, grapyak lan ora ngganggu, lan ora ngusir wong. Ing Anviz teknologi pangenalan pasuryan menehi pangguna pengalaman akses sing trep, efisien, lan intuisi kanthi kemungkinan skalabilitas tanpa wates.

 

Peningkatan Keamanan, Akses sing Disederhanakake

Temokake persis carane Seri Pasuryan bisa ngatasi masalah urip sampeyan.

  • Malah karo kontrol akses, bisa liwat seamlessly

    Nganti 50 pass cepet saben menit.

  • Sampurna kanggo nyegah kabeh pasuryan palsu saka spoofing

    Deteksi pasuryan langsung adhedhasar teknologi IR cerdas lan cahya sing katon.

  • Kanthi akurat ngenali pasuryan tanpa preduli saka owah-owahan

    Anviz Teknologi Biometrik Wajah nawakake pangenalan sing akurat lan dipercaya, sanajan ana sing nganggo topeng, kacamata hitam, lan topi baseball.

Atur ing skala lan entuk wawasan kanthi cepet

Saben produk Pangenalan Pasuryan kita intuisi lan kuat dhewe lan disambungake bebarengan ing CrossChex platform, padha nyedhiyani paling apik ing-kelas kapabilitas kanggo ngatur wong lan panggonan.