ads linkedin runtuyan raray | Anviz sadunya

gambaran

Beungeut mangrupikeun kredensial anu pangsaéna pikeun pariksa bédana antara individu. Alat pangenal raray ngabuktoskeun kaaslianana jalma dumasar kana inpormasi rarayna, anu konsisten sareng kabiasaan resolusi anu konsisten, ramah sareng henteu intrusive, sareng henteu ngusir jalma. The Anviz téhnologi pangenal raray nyadiakeun pamaké kalawan merenah, efisien, sarta pangalaman aksés intuitif kalawan kamungkinan scalability taya.

 

Kaamanan ditingkatkeun, Aksés Saderhana

Panggihan kumaha persisna Series Face tiasa ngabéréskeun masalah hirup anjeun.

  • Malah jeung kontrol aksés, bisa ngaliwatan seamlessly

    Nepi ka 50 pas gancang per menit.

  • Sampurna pikeun nyegah sagala rupa palsu tina spoofing

    Deteksi raray langsung dumasar kana téknologi IR pinter sareng cahaya katingali.

  • Akurat mikawanoh rupa tanpa paduli parobahan

    Anviz Facial Biometric Technology nawiskeun pangakuan anu akurat sareng dipercaya, sanaos aya anu ngagem topéng, kacamata, sareng topi baseball.

Atur dina skala sareng kéngingkeun wawasan sakedap

Masing-masing produk Pangenal Beungeut urang intuitif sareng kuat dina hakna sorangan sareng disambungkeun babarengan dina CrossChex platform, aranjeunna nyadiakeun pangalusna-di-kelas kamampuhan pikeun ngatur jalma jeung tempat.