ads linkedin серии за лице | Anviz Глобална

Преглед

Лицето е најдобрата потврда за да се потврди разликата меѓу поединците. Уредите за препознавање лица ги автентицираат луѓето врз основа на информациите за нивното лице, што е во согласност со навиките за доследна резолуција, пријателски и ненаметливи и не ги одбива луѓето. На Anviz Технологијата за препознавање лице им овозможува на корисниците практично, ефикасно и интуитивно искуство за пристап со неограничени можности за приспособливост.

 

Засилена безбедност, поедноставен пристап

Дознајте како точно серијата на лице може да ги реши вашите проблеми во живо.

  • Дури и со контрола на пристап, може да поминете беспрекорно

    До 50 брзи додавања во минута.

  • Совршено за спречување на сите лажни лица од измама

    Откривањето лице во живо се заснова на паметна IR технологија и видлива светлина.

  • Прецизно препознава лица без оглед на промените

    Anviz Биометриската технологија на лицето нуди прецизно и сигурно препознавање, дури и ако некој носи маска, очила за сонце и бејзбол капа.

Управувајте во обем и добијте увид на прв поглед

Секој од нашите производи за препознавање лице е интуитивен и моќен сам по себе и поврзан заедно на CrossChex платформа, тие обезбедуваат најдобри способности во класата за управување со луѓе и места.