ads linkedin seri fytyre | Anviz Global

Përmbledhje

Fytyra është kredenciali më i mirë për të verifikuar dallimin midis individëve. Pajisjet e njohjes së fytyrës vërtetojnë njerëzit bazuar në informacionin e fytyrës së tyre, i cili është në përputhje me zakonet e qëndrueshme të zgjidhjes, miqësore dhe jo ndërhyrëse dhe nuk i largon njerëzit. Të Anviz Teknologjia e njohjes së fytyrës u ofron përdoruesve një përvojë aksesi të përshtatshme, efikase dhe intuitive me mundësi të pakufizuara të shkallëzimit.

 

Siguri e zgjeruar, akses i thjeshtuar

Zbuloni saktësisht se si Seria e Fytyrës mund të zgjidhë problemet tuaja të drejtpërdrejta.

  • Edhe me kontrollin e aksesit, mund të kaloni pa probleme

    Deri në 50 kalime të shpejta në minutë.

  • E përkryer për të parandaluar mashtrimin e të gjitha fytyrave të rreme

    Zbulimi i drejtpërdrejtë i fytyrës bazohet në teknologjinë inteligjente IR dhe dritën e dukshme.

  • Njeh me saktësi fytyrat pavarësisht nga ndryshimet

    Anviz Teknologjia biometrike e fytyrës ofron njohje të saktë dhe të besueshme, edhe nëse dikush mban një maskë, syze dielli dhe një kapak bejsbolli.

Menaxhoni në shkallë dhe merrni njohuri me një shikim

Secili prej produkteve tona të Njohjes së Fytyrës është intuitiv dhe i fuqishëm në vetvete dhe i lidhur së bashku në CrossChex platformë, ato ofrojnë aftësitë më të mira në klasë për të menaxhuar njerëzit dhe vendet.