ads linkedin Smart Edge, Gampang Manajemen | Anviz Global

Smart Edge, Gampang Manajemen

03/22/2022
Share
Kanthi pangembangan AI, awan, lan teknologi Internet seluler sing terus-terusan lan panjaluk gedhe saka produk pengawasan video, Anviz Global, panyedhiya keamanan komersial global, kondhang dening iku's kontrol akses profesional lan wektu & produk rawuh,saiki resmi ngluncurake lini produk pengawasan video generasi paling anyar-IntelliSight.

The
IntelliSight minangka solusi end-to-end adhedhasar awan cerdas sing fokus ing nyedhiyakake kamera cerdas pinggiran lan solusi manajemen adhedhasar awan sing gampang lan gampang kanggo kabeh SMB lan perusahaan.


Smart Edge-Redefine kamera CCTV
Kabeh kamera AI anyar saka Anviz sing powered by SOC kelas ndhuwur kanthi 2 NPU Ndhuwur kanthi kekuwatan kanggo nggabungake 10+ fitur AI sing luar biasa kalebu deteksi gerakan, deteksi awak, deteksi kendharaan, deteksi lintas-garis, tandha swara abnormal, lsp lan kamera pinggir bisa nyadari meh kabeh aplikasi cerdas lan nyilikake. biaya total panyebaran lan persiyapan sistem.
Smart Edge-Redefine kamera CCTV
Cloud Deployment-Simplify Manajemen
Anviz anyar IntelliSight platform punika powered by AWS awan sing bisa kanthi gampang lan cepet nyiyapake layanan awan lokal ing saindenging jagad.
Kabeh tandha acara bakal di-push menyang awan ing wektu lan sampeyan bisa ngakses sistem kasebut tanpa watesan wektu lan papan. Saluran lan acara penting bisa gampang dituduhake menyang peran tartamtu kayata IT, Keamanan, lan tim manajemen SDM.

Open Platform-Efektif Integrasi
IntelliSight minangka platform mbukak sing nyedhiyakake cara fleksibel kanggo nggabungake menyang platform lan layanan sampeyan saiki. Kabeh kamera kita lan NVRs kompatibel karo protokol onvif sing bisa gampang digabungake karo platform onvif pihak katelu. SDK lengkap uga kasedhiya kanggo digabungake karo sistem interkom pihak katelu, sistem weker, sistem kontrol akses, lsp.
Kita kanthi tulus ngajak sampeyan melu webinar online kita ing ngendi kita bakal ngenalake lan ngeculake produk kamera, panyimpenan, VMS lan APP anyar. Looking forward kanggo partisipasi.

Klik kene kanggo ndhaftar lan sinau luwih lengkap babagan kita IntelliSight

 

David Huang

Pakar ing bidang keamanan cerdas

Luwih saka 20 taun ing industri keamanan kanthi pengalaman ing pemasaran produk lan pangembangan bisnis. Dheweke saiki dadi Direktur tim Mitra Strategis Global ing Anviz, lan uga ngawasi aktivitas ing kabeh Anviz Pusat Pengalaman ing Amerika Utara khusus. Sampeyan bisa ngetutake dheweke utawa LinkedIn.