ads linkedin Smart Tepi, Simplify Manajemén | Anviz sadunya

Smart Tepi, Simplify Manajemén

03/22/2022
ngabagikeun
Kalayan ngembangkeun kontinyu AI, awan, sareng téknologi Internét sélulér sareng tungtutan ageung tina produk panjagaan pidéo, Anviz sadunya, panyadia kaamanan komérsial global, ogé dipikawanoh ku eta's kontrol aksés profésional sarta waktu & produk kahadiran,ayeuna sacara resmi ngaluncurkeun lini produk panjagaan vidéo generasi panganyarna-IntelliSight.

nu
IntelliSight mangrupikeun solusi tungtung-to-tungtung dumasar-awan pinter anu museurkeun kana nyayogikeun kaméra pinter tepi sareng solusi manajemén dumasar-awan anu sederhana sareng gampang ka sadaya SMB sareng perusahaan.


Smart Tepi-Redefine kaméra CCTV
Sadaya kaméra AI anyar tina Anviz anu powered by kelas luhur SOC kalawan 2 Tops NPU kalawan kakuatan pikeun gampang ngahijikeun 10+ fitur AI beredar kaasup deteksi gerak, deteksi awak, deteksi wahana, deteksi cross-line, waspada sora abnormal, jsb jeung kaméra tepi bisa ngawujudkeun ampir sakabéh aplikasi calakan sarta ngaleutikan. biaya dina total deployment sistem jeung setelan.
Smart Tepi-Redefine kaméra CCTV
Awan deployment-Simplify Manajemén
Anviz anyar IntelliSight platform nyaeta powered by AWS AWS anu gampang sareng gancang tiasa nyetél jasa awan lokal sadunya.
Sadaya panggeuing acara bakal didorong kana awan dina waktosna sareng anjeun tiasa ngaksés kana sistem tanpa wates waktos sareng tempat. Saluran sareng acara penting tiasa gampang dibagikeun ka peran anu tangtu sapertos IT, Kaamanan, sareng tim manajemen SDM.

Buka Platform-Éféktif Integrasi
IntelliSight nyaéta platform kabuka anu nyayogikeun cara anu fleksibel pikeun ngahijikeun kana platform sareng jasa anjeun ayeuna. Kabéh kaméra urang jeung NVRs cocog sareng protokol onvif anu tiasa gampang ngahijikeun sareng platform onvif pihak katilu. SDK lengkep ogé disayogikeun pikeun diintegrasikeun ku sistem interkom pihak katilu, sistem alarem, sistem kontrol aksés, jsb.
Urang tulus ngajak anjeun pikeun ilubiung dina webinar online kami dimana urang bakal ngenalkeun sareng ngabebaskeun kaméra anyar, neundeun, VMS sareng produk APP. Pilari maju ka partisipasi Anjeun.

Klik di dieu pikeun ngadaptar sareng diajar langkung seueur ngeunaan urang IntelliSight

 

David Huang

Ahli dina widang kaamanan calakan

Langkung ti 20 taun dina industri kaamanan sareng pangalaman dina pamasaran produk sareng pangembangan bisnis. Anjeunna ayeuna janten Diréktur tim Mitra Strategis Global di Anviz, sarta ogé ngawas kagiatan dina sakabéh Anviz Pusat Pangalaman di Amérika Kalér khususna.Anjeun tiasa nuturkeun anjeunna atanapi LinkedIn.