ads linkedin Smart Edge, Thjeshtimi i Menaxhimit | Anviz Global

Smart Edge, Thjeshtimi i Menaxhimit

03/22/2022
Shpërndaje
Me zhvillimin e vazhdueshëm të teknologjive të inteligjencës artificiale, cloud dhe të internetit celular dhe kërkesat e mëdha të produkteve të mbikëqyrjes video, Anviz Global, ofruesi global i sigurisë tregtare, i njohur mirë prej tij'Produktet profesionale të kontrollit të aksesit dhe kohës dhe frekuentimit,tani lançon zyrtarisht linjën e produktit të gjeneratës së fundit të mbikëqyrjes video-IntelliSight.

La
IntelliSight është një zgjidhje inteligjente e bazuar në renë kompjuterike, e cila fokusohet në ofrimin e kamerave inteligjente të fundit dhe zgjidhjes së thjeshtë dhe të lehtë të menaxhimit të bazuar në renë kompjuterike për të gjitha SMB dhe ndërmarrjet.


Smart Edge-Ripërcaktoni kamerën CCTV
Të gjitha kamerat e reja AI të Anviz janë powered by SOC i klasit më të lartë me NPU 2 Tops me fuqinë për të integruar lehtësisht 10+ veçori të jashtëzakonshme të AI duke përfshirë zbulimin e lëvizjes, zbulimin e trupit, zbulimin e automjeteve, zbulimin e ndërlidhura, alarmin anormal të zërit, etj. dhe kamera e skajit mund të realizojë pothuajse të gjitha aplikacionet inteligjente dhe të minimizojë kostoja e vendosjes dhe konfigurimit total të sistemit.
Smart Edge-Ripërcaktoni kamerën CCTV
Vendosja e resë kompjuterike - Thjeshtoni menaxhimin
Anviz i ri IntelliSight platforma është powered by Reja AWS e cila mund të konfigurojë lehtësisht dhe shpejt shërbimet lokale të cloud në mbarë botën.
Të gjitha sinjalizimet e ngjarjeve do të shtyhen në renë kompjuterike në kohë dhe ju mund të hyni në sistem pa kufi për kohën dhe vendin. Kanalet dhe ngjarjet e rëndësishme mund të ndahen lehtësisht me role të caktuara si IT, Siguria dhe ekipi i menaxhimit të burimeve njerëzore.

Platforma e Hapur - Integrim efektiv
IntelliSight është një platformë e hapur e cila ofron mënyra fleksibël për t'u integruar në platformën dhe shërbimet tuaja aktuale. Të gjitha kamerat tona dhe NVRAto janë të pajtueshme me protokollet onvif të cilat mund të integrohen lehtësisht me platformën onvif të palës së tretë. SDK-ja e plotë ofrohet gjithashtu për t'u integruar nga sistemi i interfonit të palëve të treta, sistemi i alarmit, sistemi i kontrollit të aksesit, etj.
Ju ftojmë sinqerisht të merrni pjesë në webinari ynë online ku do të prezantojmë dhe nxjerrim kamerën tonë të re, magazinimin, VMS dhe produktet APP. Duke pritur me padurim pjesëmarrjen tuaj.

Kliko këtu për të regjistruar dhe mësoni më shumë rreth tonë IntelliSight

 

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.