ads linkedin Обезбедува најдобро решение за бесконтактно време и присуство | Anviz Глобална

Anviz Обезбедува најдобро решение за бесконтактно препознавање лице и време за присуство на Evertis во Мексико

Решението:

Сигурна бесконтактна контрола на присуство со прецизно и брзо препознавање за да се избегне доцнење во ударите за време на шпицот.

 

Предизвикот:

Проактивно ангажирање со клиентите за да ги добиете нивните точни барања, како и да ги разберете нивните очекувања за замена на целото постоечко решение со Anviz уреди и софтвер заедно со прилагодување на софтверот во ограничен период.

 

Специјалниот услов:

Постоечкиот софтвер поддржуваше само ограничени опции за решение за временско присуство и оттука најважниот дел од овој проект беше да се персонализираат извештаите за временската посетеност и да се организираат обуки за тоа како се користи CrossChex систем.

 

Предноста на Anviz решение:

Anviz го освои проектот за три многу важни аспекти:

1. Алгоритам за лице, дизајн на производи и квалитет на производот.

2. Појас на врски со можност за интеграција во нивниот противпожарен систем.

3. Кориснички софтвер и решенија бесплатни.

FaceDeep
22 компјутери FaceDeep 5
2 компјутери FaceDeep 5 ИРТ
вработените 600


FaceDeep
22 компјутери FaceDeep 5
2 компјутери FaceDeep 5 ИРТ
вработените 600


Извештај за временска посетеност
Извештај за временска посетеност

 

За Евертис

Групацијата IMG, присутна во индустријата за полимери од 1959 година и пионери во истиснување на PET филмови, поседува или има интерес во Evertis и Selenis.

Евертис е специјалист за производство на еднослојни и повеќеслојни полуригидни бариерни фолии за пакување храна и други апликации за пакување, додека нашата сестринска компанија, Селенис, се фокусира на производство на специјални кополиестери за широк спектар на апликации.

Веб-страница: www.evertis.com