ads linkedin Ofron zgjidhjen më të mirë të kohës dhe pjesëmarrjes pa kontakt | Anviz Global

Anviz Ofron zgjidhjen më të mirë të kohës së njohjes së fytyrës pa kontakt dhe pjesëmarrjes për Evertis në Meksikë

Zgjidhja:

Kontroll i besueshëm i frekuentimit pa kontakt me njohje të saktë dhe të shpejtë për të shmangur vonesat në goditje gjatë orëve të pikut.

 

Sfida:

Angazhimi në mënyrë proaktive me klientët për të marrë kërkesat e tyre të sakta si dhe për të kuptuar pritshmëritë e tyre për të zëvendësuar të gjithë zgjidhjen ekzistuese me Anviz pajisjet dhe softuerët së bashku me personalizimin e softuerit brenda një periudhe të kufizuar.

 

Kërkesa e veçantë:

Softueri ekzistues mbështeti vetëm opsione të kufizuara për zgjidhjen e frekuentimit të kohës dhe për këtë arsye pjesa më e rëndësishme e këtij projekti ishte personalizimi i raporteve të pjesëmarrjes kohore dhe organizimi i trajnimeve për mënyrën e përdorimit të CrossChex sistemit.

 

Përparësia e Anviz Zgjidhja:

Anviz fitoi projektin për tre aspekte shumë të rëndësishme:

1. Algoritmi i fytyrës, dizajni i produktit dhe cilësia e produktit.

2. Parzmore lidhjesh me mundesi integrimi ne sistemin e tyre te zjarrit.

3. Softuer dhe zgjidhje miqësore për përdoruesit pa kosto.

FaceDeep
copë 22 FaceDeep 5
copë 2 FaceDeep 5 IRT
Punonjësit e 600


FaceDeep
copë 22 FaceDeep 5
copë 2 FaceDeep 5 IRT
Punonjësit e 600


Raporti i frekuentimit të kohës
Raporti i frekuentimit të kohës

 

Rreth Evertis

Grupi IMG, i pranishëm në industrinë e polimereve që nga viti 1959 dhe pionier në nxjerrjen e filmave PET, zotëron ose ka interes në Evertis dhe Selenis.

Evertis është specialist në prodhimin e filmave me barrierë gjysmë të ngurtë mono dhe shumështresor për paketimin e ushqimeve dhe aplikacione të tjera të paketimit, ndërsa kompania jonë simotra, Selenis, fokusohet në prodhimin e poliesterëve të specializuar për një gamë të gjerë aplikimesh.

Faqja e internetit: www.evertis.com