ads linkedin Корпорацијата Starr се користи Anviz"S FaceDeep 5 | Anviz Глобална

Корпорацијата Starr се користи Anviz's CrossChex Cloud FaceDeep 5 за следење на работното време на вработените

На корпорацијата Стар, лоцирана во Американ Фолс, Ајдахо, Соединетите Американски Држави, и требаше начин да го следи времето на луѓето за временски картички за проект кој требаше да трае една година. Контактиравме Anviz за помош.

Нашиот клиент, производител на храна, виде што правиме за градилиштето и сакаше сите подизведувачи да го користат системот, бидејќи до денес има 10,000 корисници и 200 некои компании кои го користат системот.

некои компании го користат системот
  • Предизвикот: За околу една година на проектот, кој доаѓа на градилиштето и кој заминува. Во секој момент подигнете извештај за тоа кој е на лице место нарачан од компанијата. На овој проект има над 200 изведувачи и подизведувачи.
  • Решението: Ние го организиравме така што компанијата беше името на проектот, Одделенијата беа различни компании кои работат на тој проект.
  • Клучни придобивки: прецизност на фаќање луѓе и способност за известување.

„Месечните часови на посетеност што CrossChex Cloud Пријавувањето до мене ми требаа 20 минути да се подготвам за наплата, додека обично ми требаат 2 часа без него. -Бред Шредер Покатело, менаџер во Ајдахо

За Starr Corporation

За Starr Corporation

Starr Corporation е страстен давател на услуги со високи стандарди и експертиза во банки, здравствени установи, училишта, компании за преработка на храна и производствени компании. Работевме со сопственици од различни локации во САД на нивните проекти. Ние, исто така, обезбедуваме услуги за општи договори, управување со градежништвото и дизајн/изградба, вклучително и екипи на теренски бетон, челична ерекција и столарија.

Искористивме Anviz"S FaceDeep 5 да го следиме работното време на нашите вработени и ролните за евакуација на проект за фабрика за преработка на храна.