ads linkedin Korporata Starr e përdorur Anviz'S FaceDeep 5 | Anviz Global

Korporata Starr e përdorur Anviz's CrossChex Cloud FaceDeep 5 për të gjurmuar kohën e punës së punonjësve

Starr Corporation, e vendosur në American Falls, Idaho, Shtetet e Bashkuara, kishte nevojë për një mënyrë për të gjurmuar kohën e njerëzve për kartat e kohës për një projekt që do të zgjaste një vit. Ne kontaktuam Anviz për ndihmë.

Klienti ynë, një prodhues ushqimesh, pa se çfarë po bënim për kantierin dhe donte që të gjithë nënkontraktorët të përdornin sistemin, pasi deri më sot janë 10,000 përdorues dhe 200 disa kompani që përdorin sistemin.

disa kompani që përdorin sistemin
  • Sfida: Për një projekt që zgjat rreth një vit, kush vjen në kantier dhe kush largohet. Në çdo moment bëni një raport se kush është në vend i porositur nga kompania. Janë mbi 200 kontraktorë dhe nënkontraktorë në këtë projekt.
  • Zgjidhja: Ne e organizuam atë në mënyrë që Kompania të ishte emri i projektit, Departamentet ishin kompanitë e ndryshme që punonin në atë projekt.
  • Përfitimet kryesore: Saktësia e kapjes së njerëzve dhe aftësia për të raportuar.

“Orët mujore të frekuentimit që CrossChex Cloud raportimi tek unë m'u deshën 20 minuta për t'u përgatitur për të faturuar, ndërsa zakonisht më duhen 2 orë pa të." -Brad Shroeder Pocatello, Menaxher i Idahos

Rreth Starr Corporation

Rreth Starr Corporation

Starr Corporation është një ofrues shërbimi pasionant me standarde dhe ekspertizë të lartë në banka, objekte të kujdesit shëndetësor, shkolla, kompani të përpunimit të ushqimit dhe kompani prodhuese. Ne kemi punuar me pronarë nga vende të ndryshme në Shtetet e Bashkuara në projektet e tyre. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të përgjithshme të kontraktimit, menaxhimit të ndërtimit dhe projektimit/ndërtimit, duke përfshirë ekipet e betonit në terren, montimit të çelikut dhe zdrukthtarisë.

Ne shfrytëzuam Anviz'S FaceDeep 5 për të gjurmuar kohën e punës së punonjësve tanë dhe për listat e evakuimit në një projekt për një fabrikë të përpunimit të ushqimit.