ads linkedin Miracle Series - сигурно надворешно препознавање лице со отпечаток од прст | Anviz Глобална

Трогателни чуда

Најсигурен надворешен простор

Што е M Series?

Што е M Series?

M Series самостојните уреди за контрола на пристап се погодни за различни надворешни околини, со неговиот професионален IP65 и IK10 дизајн. M series е интегриран со отпечаток од прст и тастатура на допир и RFID картичка, NFC и опционални начини за идентификација без допир преку Bluetooth. M series може да се примени во директно и дистрибуирано контролирање на вратите, да се користи излезот на трета страна, а исто така може да се интегрира со турникети, терминали за потрошувачи на отворено, итн.

 • Сензор за отпечатоци водоотпорен, отпорен на прашина

 • Капацитет на отпечатоци до 3,000

 • Опрема за контрола на пристап

 • картичка

 • IP65

 • IK10

 • Bluetooth

 • PoE

IP65 професионален водоотпорен дизајн

 
Bluetooth Magic Shake Open

Bluetooth Magic Shake Open

Компатибилни со EM, Mifare, NFC картичка

IK10 професионален вандалски дизајн

Целосно метално куќиште, анти-UV за долг животен век

Приспособливост на температурата со широк опсег од -30 до 60 степени

Повеќе методи на препознавање

W Series интегрира Anviz најновиот биометриски алгоритам, вклучувајќи отпечаток од прст и препознавање лице, кој обезбедува безбедно и брзо идентификација и пристап.

 • РФИД

  • Поддршка EM картичка и Mifare картичка
  • Поддржете стандардни CR80 картички и RFID приклучоци и ознаки
  • Поддржува отворање на растојание до 30 mm според типот на картичката
 • Отпечаток од прст

  • Погоден и за влажни и за суви прсти
  • Автоматски ги лекува скршените линии на сликите со отпечатоци од прсти
  • Екстракција на карактеристики во истрошените отпечатоци од прсти
  • Автоматско ажурирање на шаблонот за отпечатоци од прсти
 • на лицето

  • Најновата IR технологија обезбедува 24/7 цело време препознавање
  • Колекцијата на 15 слики со целосни агли обезбедува прецизно препознавање
  • Бесконтактно решение за брз и удобен пристап
Дознајте повеќе за - Биометриски алгоритам
Бесплатно демо

Лист за споредба на производи

Англиско име Самостоен пристап на отворено RFID
Контрола на
Самостојна контрола на пристап на отворено и RFID Надворешен отпечаток од прст и самостоен читач RFID со тастатура
Сликата чудо серијаПовеќе M3pro чудо серијаПовеќе M5 чудо серијаПовеќе M7
тип M3 Pro M5 Plus M7
капацитет
Корисникот 3,000 3,000 3,000
прст / 3,000 3,000
картичка 3,000 3,000 3,000
рекорд 200,000 50,000 50,000
I / O
Интерфејси TCP/IP, RS485, мини USB TCP/IP, RS485, мини USB, Wi-Fi, Bluetooth TCP/IP, RS485, мини USB
ПОЕ / / поддршка на
Карактеристики
Режим на идентификација лозинка, RFID картичка Прст, лозинка, картичка (стандарден ЕМ), Crosschex АПП на е-клуч Прст, лозинка, РФИД картичка
Тип на RFID картичка Двојна фреквенција за EM и Mifare Стандардна ЕМ Стандарден EM, опционален mifare
Сензор / активен сензор за допир активен сензор за допир
Област за скенирање / 22м * 18мм 22м * 18мм
LED индикатор поддршка на поддршка на поддршка на
Работна температура -30 60 ℃ ℃ ~ -35 ° C ~ 60 ° C -30 60 ℃ ℃ ~
Влажност 20% до 90% 20% до 90% 20% до 90%
моќност DC 12V 1A DC 12V 1A DC 12V 1A
Јас Оценувам IK10 IK10 /
IP одделение IP65 IP65 IP65

CrossChex Standard

Cloud Web и мобилни услуги Пристап до вашата канцеларија во секое време, каде било.

 •  

  Брза регистрација

  Управување со администратор

  Управување со корисници

  Извозни извештаи

  Управување со пристапот

  Управување со извештаи

  Управување со смени и одмор

  Интеграција на платен список SW

За среден бизнис сите во еден систем

 • Управување со администраторски права на повеќе нивоа

 • w33

  Поднесете билет за надградба, техничка поддршка и проблеми преку Интернет.

 • w34

  Поддржете го дизајнот на отфрлени извештаи

Секогаш сме добредојдени да бидете наши W series партнер. Само изберете стартер комплет за да ја започнете турнејата и можете да добиете

 • Приоритетни цени
 • Квартален пакет за промоција
 • Anviz каде да се купи список
 • Трансфер на води

Што има во почетниот комплет

 • Демо комплет за производи

  Демо комплет за производи

 • Пакет за промоција на маркетинг

  Пакет за промоција на маркетинг

 • Обука и ко-настани

  Обука и ко-настани