ads linkedin Seria Miracle - njohje e besueshme e fytyrës me gjurmë gishtash në natyrë | Anviz Global

Mrekullitë prekëse

Më e besueshme në natyrë

Çfarë është M Series?

Çfarë është M Series?

M Series Pajisjet e pavarura të kontrollit të aksesit janë të përshtatshme për ambiente të ndryshme të jashtme, me dizajnin e tij profesional IP65 dhe IK10. M series është i integruar me gjurmët e gishtërinjve dhe tastierës së prekshme dhe kartën RFID, NFC dhe mënyrat opsionale të identifikimit pa prekje Bluetooth. M series mund të aplikohet në kontrollin e drejtpërdrejtë dhe të shpërndarë të dyerve, daljen e shpërndarjes në kontrollues të palëve të treta, dhe gjithashtu mund të integrohet me rrotullues, terminale të jashtëm të konsumatorit, etj.

 • Sensori i gjurmëve të gishtave i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga pluhuri

 • Kapaciteti i gjurmëve të gishtave deri në 3,000

 • Pajisjet e kontrollit të aksesit

 • Letër

 • IP65

 • IK10

 • Bluetooth

 • NP

Dizajn profesional i papërshkueshëm nga uji IP65

 
Bluetooth Magic Shake Hapur

Bluetooth Magic Shake Hapur

E përputhshme me kartën EM, Mifare, NFC

IK10 dizajn profesional kundër vandalëve

Shtresë e plotë metalike, anti-UV për jetëgjatësi

Përshtatshmëria e temperaturës me diapazon të gjerë -30 deri në 60 gradë

Metodat e shumëfishta të njohjes

W Series integron Anviz Algoritmi i fundit Biometrik, duke përfshirë njohjen e gjurmëve të gishtave dhe fytyrës, i cili siguron identifikimin dhe aksesin e sigurt dhe të shpejtë.

 • RFID

  • Mbështet kartën EM dhe kartën Mifare
  • Mbështet kartën standarde CR80 dhe tastierë dhe etiketa RFID
  • Mbështet hapjen në distancë deri në 30 mm sipas llojit të kartës
 • gjurmë gishtash

  • I përshtatshëm si për gishta të lagur ashtu edhe për të thatë
  • Shëron automatikisht linjat e thyera në imazhet e gjurmëve të gishtërinjve
  • Nxjerrja e veçorive në gjurmët e gishtave të veshur
  • Përditësimi automatik i shabllonit të gjurmëve të gishtërinjve
 • I fytyrës

  • Teknologjia më e fundit IR siguron njohje 24/7 gjatë gjithë kohës
  • Koleksioni i 15 imazheve me kënde të plota siguron njohje të saktë
  • Zgjidhje pa kontakt për akses të shpejtë dhe të përshtatshëm
Mësoni më shumë rreth - Algoritmi Biometrik
Demo falas

Fleta e krahasimit të produkteve

Emri anglisht Qasje e pavarur RFID në natyrë
Kontrolli
Kontrolli i pavarur i aksesit i gjurmëve të gishtërinjve në natyrë dhe RFID Lexues i pavarur i gjurmëve të gishtërinjve në natyrë dhe RFID me tastierë
Imazh seri mrekullieMë shumë M3pro seri mrekullieMë shumë M5 seri mrekullieMë shumë M7
Tipi M3 Pro M5 Plus M7
Kapaciteti
Përdorues 3,000 3,000 3,000
gisht / 3,000 3,000
Letër 3,000 3,000 3,000
rekord 200,000 50,000 50,000
I / O
Interfaces TCP/IP, RS485, mini USB TCP/IP, RS485, Mini USB, Wi-Fi, Bluetooth TCP/IP, RS485, mini USB
NP / / mbështetje
karakteristika
Mënyra e identifikimit fjalëkalim, kartë RFID Gishti, fjalëkalimi, karta (EM standarde), Crosschex APP-ja me çelës elektronik Gisht, fjalëkalim, kartë RFID
Lloji i kartës RFID Frekuenca e dyfishtë për EM dhe Mifare EM standard EM standard, mifare opsionale
Sensor / sensor aktiv me prekje sensor aktiv me prekje
Zona e skanimit / 22m * 18mm 22m * 18mm
Treguesi LED mbështetje mbështetje mbështetje
Temperatura të punës -30 ℃ ~ 60 ℃ -35 60 ° C ° C ~ -30 ℃ ~ 60 ℃
lagështi % 20 90 tek% % 20 90 tek% % 20 90 tek%
fuqia Input DC 12V 1A DC 12V 1A DC 12V 1A
Klasa IK IK10 IK10 /
IP klasën IP65 IP65 IP65

CrossChex Standard

Shërbimet e uebit dhe celularit në renë kompjuterike Qasuni në zyrën tuaj në çdo kohë, kudo.

 •  

  Regjistrim i shpejtë

  Menaxhimi i administratorit

  Menaxhimi i përdoruesit

  Raportet e eksportit

  Menaxhimi i hyrjes

  Menaxhimi i raportit

  Menaxhimi i ndërrimeve dhe pushimeve

  Integrimi i listës së pagave në SW

Për biznesin e mesëm të gjitha në një sistem

 • Menaxhimi i të drejtave të administratorit në shumë nivele

 • w33

  Përmirësimi në internet, mbështetja teknike dhe paraqitja e biletave të problemeve.

 • w34

  Mbështet dizajnin e raporteve të mohuara

Ne jemi gjithmonë të mirëpritur që të jeni tanët W series partner. Thjesht zgjidhni një komplet fillestar për të filluar turneun dhe mund ta merrni

 • Prioriteti i Çmimeve
 • Paketa e promovimit tremujor
 • Anviz lista ku të blini
 • Drejton transferimin

Çfarë ka në kompletin fillestar

 • Kompleti demonstrues i produktit

  Kompleti demonstrues i produktit

 • Paketa e promovimit të marketingut

  Paketa e promovimit të marketingut

 • Trajnime dhe ngjarje të përbashkëta

  Trajnime dhe ngjarje të përbashkëta