ads linkedin Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës 2022 | Anviz Global
CrossChex Cloud

C2 Series

Kontrolli kompakt i aksesit në natyrë dhe pajisje të gjithanshme për kohën dhe pjesëmarrjen
 

Seria C2 (C2 Pro, C2 Slim, C2 KA C2 SR) është një identifikim biometrik dhe kontrolli i aksesit të kartës RFID dhe frekuentimi i kohës bazuar në Anvizteknologji e avancuar e. Me montimin e shtyllës, dizajnin e tastierës dhe IP65 të papërshkueshëm nga pluhuri dhe uji, Seria C2 mund të instalohet në mjedise të ndryshme dhe instalime në natyrë, rrotulla etj. Ajo u siguron instaluesve kosto më të ulëta instalimi dhe mirëmbajtjeje duke mbështetur PoE. Seria C2 mbështet gjithashtu kartat me frekuencë të dyfishtë (125 kHz/13.56 MHz) me lexuesin me shumë karta inteligjente, kartat HID iClass & Prox dhe komunikimet me telefonat inteligjentë për të hyrë te dera. C2 Pro me skanerin e gjurmëve të gishtërinjve, lexuesin RFID dhe PIN-in personal ofrojnë opsione të gjithanshme të goditjes, plus CrossChex Cloud Mbështetje e softuerit të frekuentimit në kohë, gjurmim super i lehtë i kohës që ofron menaxhim të fuqisë punëtore pa probleme.

Ku mund të blej

Ne do t'ju lidhim me një partner në zonën tuaj

PS3 Peru

 • vendi img

  Peru

 • uebsajti img s3peru.com
 • ventas@s3peru.com

 • img tel

  (051) 01 637-2786 - (051) 01 637-2787

Harta Teknoloji

ISS

 • vendi img

  Guatemala

 • uebsajti img issgt.com
 • ricky@issgt.com

 • img tel

  + 502 5185-7871

SolvIT sh.pk

Euroma

 • vendi img

  Spanjë

 • uebsajti img euroma.es
 • info@galaxysecurity.com

 • img tel

  +34 915 711 304

Watstelecom SARL

Sistemas Integrales De Automatizacion, SA De CV

 • vendi img

  Meksikë

 • uebsajti img siasa.com
 • clizama@siasa.com

 • img tel

  (999) 930 2575

JM SS SRL

 • vendi img

  Republika Domenikane

 • uebsajti img
 • agonzalez@jmsecuritysystem.com

 • img tel

  809-475-2210

 
 
Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës
 • Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës
  IP65 I papërshkueshëm nga pluhuri dhe uji
 • Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës
  Lexues me shumë karta inteligjente
 • Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës
  Qasja në celular
 • Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës
  Instalim i lehtë PoE
 • Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës
  Dizajni i tipit Mullion
Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës

Rritja e shpejtësisë së njohjes 30% krahasuar me versionin e fundit

 • 30% Performance
  rritur
 • Max.10,000 Përdorues
 • Max.100,000 Shkrime
Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës

Lexues me shumë karta inteligjente

Mbështetje RFID 125 kHz dhe 13.56 MHz duke përfshirë MIFARE, MIFARE Plus, DESFire, MIFARE Ultralight, FeliCa dhe EM, HID iClass & Prox. NFC do të prezantohet në të ardhmen.

Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit dhe orës së kohës

Komunikon me Smartphone

me Anviz CrossChex Mobile Aplikacioni, telefoni juaj inteligjent është një çelës për të hyrë.

 • Kontrolli Biometrik i Aksesit
 • Sistemi i orës së kohës

Dizajni i tipit Mullion

Montoni lehtësisht me një terminal të vogël kontrolli aksesi që mund të instalohet lehtësisht në një kornizë dere.

Sistemi i orës së kontrollit biometrik të aksesit
Sistemi i orës së kohës

IP65 I papërshkueshëm nga pluhuri dhe uji

Terminalet e kontrollit të aksesit të serisë C2 janë projektuar për t'u përdorur në aplikacione të brendshme dhe të jashtme të shoqëruara me mbrojtjen e hyrjes IP65.

 • Kontrolli Biometrik i Aksesit
Instalim i lehtë PoE

Instalim i lehtë PoE

Mbështetni burimin e energjisë përmes kabllove Ethernet përputhshmërinë me standardin IEEE802.3af, për t'u siguruar përdoruesve kosto më të ulët instalimi, kabllo më të thjeshtë dhe kosto më të ulët të mirëmbajtjes.

Aplikime

Njerëzit po kalojnë rrotullat me Anviz terminalet biometrike të kontrollit të aksesit

Seria C2 mund të përdoret si një sistem menaxhimi i integruar me rrotullues i përbërë nga kompjuterë, teknologji për identifikimin e gjurmëve të gishtërinjve, portë inteligjente për këmbësorët, kartë inteligjente, kontroll të aksesit dhe softuer të menaxhimit të frekuentimit të kohës.

Më tej, Seria C2 është konsideruar si një sistem i lartë fizik dhe logjik i kontrollit të aksesit për të zgjidhur shqetësimin e sigurisë së ndërmarrjeve.

softueri gjurmues mund të gjenerojë fletë kohore

Përdorim CrossChex Cloud si një softuer i frekuentimit të kohës për të gjeneruar automatikisht një fletë kohore për të gjurmuar kohën që një punonjës i caktuar ka punuar gjatë një periudhe të caktuar.

Për shkak të skanuesit të gjurmëve të gishtërinjve si C2 Pro mbështet identifikimin biometrik dhe vërtetimin biometrik, është një zgjidhje e vendosur që po përdoret në menaxhimin e frekuentimit të kohës.

Hapni derën me telefonin tuaj

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një hyrjeje të besueshme të derës komerciale me celularin inteligjent, Seria C2 është gjithmonë një investim më i mirë.

Sistemi i kyçjes së dyerve RFID i kombinuar me lexues biometrikë të Serisë C2 ka përmirësuar sigurinë e dyerve, veçanërisht për aplikime me siguri të lartë si në objektet mjekësore, financiare ose qeveritare.

Konfiguracion

Sistemi i orës së kohës

Specifikim

Emri Modeli C2 SR C2 KA C2 Slim C2 Pro
  Sistemi i orës së kontrollit të aksesit Ora e orës së kontrollit të qasjes Sistemi i kontrollit biometrik të aksesit Kontrolli Biometrik i Aksesit
i përgjithshëm Modaliteti i identifikimit Letër Kartelë, Fjalëkalim Gisht, Kartë Gishti, Fjalëkalimi, Karta
Opsionet RFID EM 125 kHz & MIFARE 13.56 MHz EM 125 kHz & MIFARE 13.56 MHz EM 125 kHz & MIFARE 13.56 MHz,
HID iClass & Prox (Versioni HID)
EM 125 kHz & MIFARE 13.56 MHz,
HID iClass & Prox (Versioni HID)
Kapaciteti Maks. Përdoruesit - 10,000 3,000 10,000
Maks. Kartat - 10,000 3,000 10,000
Maks. Regjistrat - 100,000 50,000 100,000
funksion Modaliteti i pjesëmarrjes në kohë - - - 8
Grupi, Zona kohore - 16 grupe, 32 zona kohore 16 grupe, 32 zona kohore 16 grupe, 32 zona kohore
Kodi i Punës - - - Shifra 6
Mesazh i shkurter - - - 50
Web Server -
Regjistro Kërkim Automatik - - -
Kursimi i diellit -
Voice Prompt -
Gjuhë e shumëfishtë -
program - CrossChex Standard CrossChex Standard CrossChex Standard & CrossChex Cloud
Telefon - -
Hardware CPU Procesor 32-bit Procesor 1.0 GHz Procesor 1.0 GHz Procesor me dy bërthama 1.0 GHz
Sensor gjurmët e gishtave - - Sensori aktiv me prekje AFOS Sensori aktiv me prekje AFOS
Zona e skanimit të gishtave - - 22mmx18mm (0.87x0.71") 22mmx18mm (0.87x0.71")
Shfaq - - - 3.5 "TFT
Tastiera - Butoni Fizik - Butoni Fizik
Përmasat (Gj x H x D) 50x159x25mm (1.97x6.26x0.98" 50x159x25mm (1.97x6.26x0.98") 50x159x32mm (1.97x6.26x1.26") 140x190x32mm (5.51x7.48x1.26")
Temperatura të punës -10°C~60°C (14°F~140°F) -10°C~60°C (14°F~140°F) -10°C~60°C (14°F~140°F) -10°C~60°C (14°F~140°F)
lagështi % 20 90 tek% % 20 90 tek% % 20 90 tek% % 0 90 tek%
NP - IEEE802.3af IEEE802.3af IEEE802.3af
fuqia Input DC12V DC12V DC12V DC12V
IP Klasa IP65 IP65 IP65 -
I / O TCP / IP -
RS485 -
Host USB - - -
Wi-Fi -
Bluetooth - -
rele -
I / O - Butoni i kontaktit/daljes së derës Butoni i kontaktit/daljes së derës Butoni i daljes
Alarmi i Tamperit - -
Wiegand prodhim Hyrje dalje Hyrje dalje prodhim

Shkarko

 • 04/29/2022
  V1.0
  Broshura e Serisë C2 EN
  2.06 MB
 • 04/29/2022
  V1.0
  C2 KA Imazhet e produkteve
  18.5 MB
 • 04/29/2022
  V1.0
  C2 Pro/ C2 Pro Imazhet e produktit HID
  8.6 MB
 • 04/29/2022
  V1.0
  C2 Slim/ C2 Slim Imazhet e produktit HID
  12.9 MB
 • 04/29/2022
  V1.0
  C2 SR Imazhet e produkteve
  10.2 MB

Produkte të Ngjashme