ads linkedin Teknologjia në Epokën pas Pandemisë | Anviz Global

Teknologjia në epokën pas pandemisë - Sfida e njohjes së fytyrës së maskës

05/20/2021
Shpërndaje
Epoka pas pandemisë e 2021- Ndryshimi në zakonet e jetesës dhe sigurimi i sigurisë çojnë në kërkesën e teknologjive të reja. Së bashku me administrimin e vaksinave, maska ​​e fytyrës është bërë një mënyrë tjetër e rëndësishme për të mbajtur një të sigurt. Në zonat publike si aeroportet, spitalet, shkollat, zyrat, njerëzit po respektojnë rregullat e maskave.

sfida e njohjes së fytyrës me maskë

Industritë e sigurisë duhej të mendonin për një mënyrë për të garantuar sigurinë e individëve dhe gjithashtu për të vazhduar biznesin e tyre gjatë pandemisë. Dhe zgjidhja ishin pajisjet e njohjes së fytyrës me veçori të zbulimit të maskave dhe temperaturës.

Kërkesa për pajisjet e njohjes së fytyrës është rritur në 124% vitin e kaluar. Anviz si ofrues global në industrinë e sigurisë prezantuar FaceDeep Seriale për të përmbushur kërkesat globale. FaceDeep Seriale janë terminali i ri i njohjes së fytyrës me bazë AI i pajisur me një CPU me bazë Linux me dy bërthama dhe më të fundit BioNANO® algoritmi i të mësuarit të thellë.

Sipas z. Jin, drejtori i R&D i Anviz, Në FaceDeep Seriale shkalla e njohjes së maskës së fytyrës u rrit në 98.57% nga 74.65%. Hapi tjetër për Anviz është përshtatur njohjen e fytyrës me algoritmin e irisit dhe përpiqet të rrisë shkallën e saktësisë në 99.99%.

Që nga viti 2001, Anviz përditëson vazhdimisht të pavarur të saj BioNANO algoritmi, përmirëson teknologjitë e njohjes së gjurmëve të gishtave, fytyrës, irisit. Në këtë mjedis global pandemik, Ne po bëjmë çmos për t'u ofruar klientëve një zgjidhje inteligjente më të integruar, të përshtatshme dhe efikase.
 

David Huang

Ekspertë në fushën e sigurisë inteligjente

Mbi 20 vjet në industrinë e sigurisë me përvojë në marketingun e produkteve dhe zhvillimin e biznesit. Ai aktualisht shërben si Drejtor i ekipit të Partnerëve Strategjik Global në Anviz, dhe gjithashtu mbikëqyr aktivitetin në të gjitha Anviz Qendrat e Përvojës në Amerikën e Veriut në mënyrë specifike. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.