ads linkedin Një zgjidhje inteligjente e integruar e sigurisë për Dürr | Anviz Global

FaceDeep 5 CrossChex: Ndërtoni një zgjidhje sigurie për biznesin tuaj

 

Dürr vendoset Anviz zgjidhje inteligjente e integruar për menaxhim më të sigurt dhe më të zgjuar

Kur flisni për dixhitalizimin, ekziston një temë që vazhdon të ngrihet: Smart Office. Zgjidhje inteligjente IoT që e bëjnë jetën tonë të përditshme më të sigurt, më komode dhe më efikase. Sistemet për të menaxhuar në mënyrë qendrore aksesin e punonjësve pa çelësa dhe karta fizike - njohja e fytyrës, menaxhimi i gjurmimit të kohës së punonjësve dhe printimi i sigurt i zyrës me lexuesin e integruar të njohjes së fytyrës, tani shihen si më të fundit.

konsumatori
rast studimi
DURR

Dürr, e themeluar në 1896, është një firmë lider në inxhinieri mekanike dhe fabrikash në botë. Si një nga vendet më të mëdha të Grupit Dürr, siti Dürr në Kinë mbulon një sipërfaqe prodhimi prej 33,000 m². Kompleksi modern i zyrave të Dürr China mbulon një sipërfaqe totale ndërtimi prej 20,000 m². dhe rreth 2500 punonjës punojnë së bashku atje.

sfida

Në një vend kaq të madh me kaq shumë njerëz, siguria është shqetësimi kryesor. Dürr dëshironte të kishte një zgjidhje të thjeshtë, të lehtë për t'u përdorur dhe me një ndalesë për menaxhimin e sigurisë. Sistemi i përmirësuar duhet të jetë mjaft i fortë për të vazhduar me ritmin e shpejtë të funksionimit të fabrikës dhe për të minimizuar rrezikun e infeksionit të kryqëzuar me COVID-19. Në të njëjtën kohë, sistemi duhet të përfitojë punëtorët dhe punonjësit dhe të jetë i përshtatshëm për zyrën inteligjente me cilësi të lartë. Dürr shpresonte se mund të promovonte përvojën e ngrënies së punonjësve përmes përmirësimit të menaxhimit të mensës dhe mbështetjes së privatësisë së të dhënave të punonjësve. Me fjalë të tjera, Dürr parashtroi dy kërkesa për zgjidhjen e re e cila mund të mbështesë zyrat inteligjente dhe mund të mbrojë shëndetin e punonjësve.

zgjidhja

Përdorimi i karakteristikave unike biometrike siguron vërtetimin dhe verifikimin më të besueshëm dhe të saktë të identitetit të një personi. Sistemet biometrike ofrojnë të vetmen provë të pakundërshtueshme të pranisë me identitet të vërtetë, duke e bërë të lehtë mbrojtjen e privatësisë së të dhënave dhe që është një pjesë thelbësore e zyrës inteligjente. Kontrollet e aksesit pa prekje dolën në plan të parë gjatë pandemisë COVID-19, pasi njerëzit kërkuan të minimizonin kontaktin ndërpersonal dhe sipërfaqësor.

Të nxitur nga vitet e inovacionit, Anviz ofron një gamë të gjerë terminalesh teknologjike biometrike që përfitojnë kontrollin e aksesit të biznesit dhe menaxhimin e kohës dhe pjesëmarrjes. Të FaceDeep 5 miratoi algoritmin më të fundit të të mësuarit të thellë që mund të ndihmojë me kontrollin e aksesit të sigurt dhe pa probleme duke mundësuar akses pa prekje rreth ndërtesës dhe raportim për veshjen pa maska, është i pajisur me CPU me dy bërthama të bazuara në Linux dhe mund të mbështesë deri në 50,000 baza të dhënash dinamike të fytyrave dhe njohin me shpejtësi përdoruesit brenda 2 metrave (6.5 ft) në më pak se 0.3 sekonda.

të gjithë Anviz FaceDeep terminalet e serisë mund të punojnë me të CrossChex Standard, i cili është një sistem i verifikimit të identitetit të personelit, kontrollit të aksesit dhe menaxhimit të frekuentimit të kohës.

Çfarë CrossChex   FaceDeep 5 ndihmë

Çfarë CrossChex FaceDeep 5 ndihmë

  • Për të mbështetur anëtarët e stafit hyjnë dhe dalin në kthesën e portës së industrisë, FaceDeep 5 funksionon mirë në mjedise të ndryshme sfiduese të jashtme, si nën dritë të fortë ose në shi. Është e mundur të identifikohet për fytyrën e plotë dhe gjysmën e fytyrës dhe është e pamundur ta mashtrosh duke paraqitur një fotografi.
  • Për të optimizuar rregullat e ngrënies, punonjësit nuk duhet të kalojnë shumë herë, që do të thotë se i njëjti person nuk duhet të regjistrohet shumë herë, gjë që është e favorshme për të bërë një numërim të personelit. Anviz personalizoi modulin e funksionit për Dürr dhe e bën të thjeshtë për administratorin e mensës.
  • Për të ruajtur privatësinë e të dhënave, i njëjti funksion kopjohet në printerët e tyre, printerët gjithashtu mund të ndizen nga fytyrat dhe printerët do të lidhen automatikisht me llogaritë e tyre kompjuterike. Kjo gjithashtu ndihmon në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e privatësisë së të dhënave.
  • Sipas kërkesës së Dürr-it, disa dyer mund të kontrolloheshin veçmas CrossChex si dhe vendosjen e lejeve të ndryshme në kate të ndryshme.
Face Recognition
përfitimet kryesore

Siguri dhe komoditet për punonjësit

Anviz zgjidhjet pa prekje mbështesin udhëzimet shëndetësore për kontrollin e sëmundjeve, pasi ato minimizojnë mundësitë e kontaktit sipërfaqësor dhe ndërveprimin njeri me njeriun. Si algoritmi i të mësuarit të thellë brenda FaceDeep 5 mund të zbulojë përdoruesit që mbajnë maska ​​apo jo, nuk ka nevojë që anëtarët e stafit të heqin maskat.

Duke komentuar sistemin e ri, Henry, Menaxheri i IT-së që punon në Dürr për 10 vjet, prezantoi: "Gjatë kohës së vaktit, ne mund të merrnim ushqim më shpejt pasi thjesht rrëshqitnim fytyrat dhe vazhdojmë në vend që t'i regjistrojmë letrat." Për më tepër, nuk ka nevojë të kontrolloni ballë për ballë, sepse sistemi mund të regjistrojë dhe llogarisë shpenzimet automatikisht. “Ndërkohë, ne nuk do të shqetësoheshim se dokumentet e tyre printohen gabimisht nga të tjerët, sepse fytyrat tona janë çelësi për të hapur printerët”, shtoi Henry.

Rritja e efikasitetit operacional dhe reduktimi i kostove të funksionimit për menaxherët

La CrossChex ndërfaqja ishte aq intuitive sa që u kërkua vetëm një trajnim i shkurtër që menaxherët e Dürr ta menaxhonin atë vetë. Zgjidhja e sistemit të integruar mundëson që administrata të centralizohet në një sistem efikas dhe me kosto efektive. CrossChex është mjaft fleksibël për të mbështetur aplikacione të shumta për të menaxhuar jo vetëm aksesin fizik (p.sh. ndërtesa) por edhe aksesin logjik (koha dhe frekuentimi, etj.).

"Ne vlerësuam zgjidhje të ndryshme të vërtetimit biometrik-centrike dhe zgjodhëm CrossChex sepse ofron një zgjidhje të plotë, duke përfshirë softuerin e adaptueshëm dhe harduerin inteligjent për njohjen e fytyrës", tha Wilfried Diebel, Shefi i ekipit të Dürr IT. "Njohja e fytyrës në Dürr mund të përdoret në disa vende, duke përfshirë hyrjet në ndërtesë, rrotullat, mensat dhe dokumentet e printuara në mënyrë të sigurt duke i vërtetuar në printerët e aktivizuar me fytyrat e tyre."

"Ne jemi të kënaqur që po punojmë me Dürr në një nga projektet më të mëdha të ndërtimit të zyrave në Azinë Lindore," tha Felix, drejtori i Anviz Njësia e biznesit të Kontrollit të Akses dhe Pjesëmarrjes në Kohë, "Programi ynë i vazhdueshëm i zhvillimit të aplikacionit tonë do të sigurojë që puna në Dürr të mbetet një përvojë pozitive dhe e sigurt për ata që punojnë atje në të ardhmen."