ads linkedin FaceDeep 3 IRT Terminali inteligjent i njohjes së fytyrës me bazë AI me RFID | Anviz Global
 

Ku mund të blej

Ne do t'ju lidhim me një partner në zonën tuaj

RADIOTEK-LOGJISTIK SH.PK

 • vendi img

  Rusi

 • uebsajti img rct.ru
 • info@rct.ru

 • img tel

  7 495 795 0805

ARG Security

Shitës me shumicë IZC

Euroma

 • vendi img

  Spanjë

 • uebsajti img euroma.es
 • euroma@euroma.es

 • img tel

  +34 915 711 304

Portenntum de Mexico, SA de CV

 • vendi img

  Meksikë

 • uebsajti img portenntum.com
 • cristian.marroquin@portenntum.com

 • img tel

  81 8625 5331

Sistemas Integrales De Automatizacion, SA De CV

 • vendi img

  Meksikë

 • uebsajti img siasa.com
 • clizama@siasa.com

 • img tel

  (999) 930 2575

Galaxy Security

MASNET SA

PRODALAM SA

SISTEMI I SIGURISË JM

Teknologji e avancuar MEGATK

 • vendi img

  Honduras

 • uebsajti img megatk.net
 • eduron@megatk.com

 • img tel

  + 504 9435 9310

Digifeat Technologies LLC

 • vendi img

  Emiratet e Bashkuara Arabe

 • uebsajti img digifeat.com
 • sales@digifeat.com

 • img tel

  +971 50 103 6370

Kontz Engineering Ltd

 • vendi img

  Nigeri

 • uebsajti img kontz.net
 • storemanager@kontz.net

 • img tel

  +234 805 569 2255

Watstelecom SARL

PT CamarIndah JayaPerkasa

Anscom Technologies

 • vendi img

  Sri Lanka

 • uebsajti img anscom.lk
 • hello@anscom.lk

 • img tel

  +94 777 999 994

Solotec

ISS

 • vendi img

  Guatemala

 • uebsajti img issgt.com
 • ricky@issgt.com

 • img tel

  + 502 5185-7871

Identiteti Ltd

 
 

FaceDeep Seritë 3 janë terminali i ri i njohjes së fytyrës me bazë AI i pajisur me një CPU të bazuar në Linux me bazë dy bërthamore dhe më të fundit BioNANO® algoritmi i të mësuarit të thellë. Ai mbështet deri në 10,000 bazë të dhënash dinamike të fytyrave dhe i njeh me shpejtësi përdoruesit brenda 2M (6.5 ft) në më pak se 0.3 sekonda dhe personalizon sinjalizimet dhe një shumëllojshmëri raportimesh për veshjen pa maska.

Powered by Motori i pavarur i AI dhe BioNANO Algoritmi i të mësuarit të thellë

 • GOPS NPU  

  600

 • Dual-Core  

  1.0GHz

 • Shpejtësia e njohjes së fytyrës  

  <0.3 S

 
 

Powered by Motori i pavarur i AI dhe BioNANO Algoritmi i të mësuarit të thellë

 • GOPS NPU  

  600

 • Dual-Core  

  1.0GHz

 • Shpejtësia e njohjes së fytyrës

  <0.3 S

 

Kamera e dyfishtë për njohjen e fytyrës Liveness

 

MASKË ose JO MASKË

Zbulimi i veshjes së maskave të të mësuarit të thellë me AI

Shqyrtimi me përçueshmëri të lartë (HTS)

Deri në 50 persona në MINUTE

 
fytyrë-thellë3-IRT
 
 
 
fytyrë-thellë3-IRT

Zbulimi i temperaturës së trupit
(Vetëm modeli IRT)

 • Zbulimi i temperaturës
  (Vetëm modeli IRT)

 • Saktësi e lartë në Devijim

  <±0.3℃
  (0.54℉)

 • Temperatura Gama

  23 ℃ ~ 46 ℃
  (73℉~114℉)

 • Distanca e temperaturës

  10 ~ 20 mm
  (0.39~0.79”)

fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT

Skenari i funksionimit të sistemit

Njohja e fytyrës, zbulimi i temperaturës së trupit dhe mbajtja e maskës kontrollohen nga FaceDeep 3 të gjitha përnjëherë. Pas skanimit, informacioni ridrejtohet te administrata nëpërmjet të dyjave CrossChex Aplikacion dhe CrossChex Softuer ueb.

fytyrë-thellë3-IRT

Jonormal

fytyrë-thellë3-IRT
fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT
fytyrë-thellë3-IRT
fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT

Skenari i funksionimit të sistemit

Njohja e fytyrës, zbulimi i temperaturës së trupit dhe mbajtja e maskës kontrollohen nga FaceDeep 3 të gjitha përnjëherë. Pas skanimit, informacioni ridrejtohet te administrata nëpërmjet të dyjave CrossChex Aplikacion dhe CrossChex Softuer ueb.

fytyrë-thellë3-IRT

1

fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT

2

fytyrë-thellë3-IRT

Jonormal

fytyrë-thellë3-IRT
fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT

3

 

CrossChex sistem

Zgjidhja cloud ofron të sakta dhe
menaxhim i përshtatshëm në distancë.

fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT
 • WIFI
 • TCP / IP
 • 4G
 • Bluetooth

Lehtë për t'u përshtatur me të gjitha format e kushteve të punës
( * Referojuni fletës së specifikimeve )

 
fytyrë-thellë3-IRT

4G (Opsionale)

(*Referojuni fletës së specifikimeve)

është projektuar posaçërisht për të punuar vazhdimisht në disa vende pa internet ose Wi-Fi

 • WIFI
 • TCP / IP
 • 4G fytyrë-thellë3-IRT
 • Bluetooth
fytyrë-thellë3-IRT

Mbështet kartat RFID (125 kHz EM ose 13.56 MHz Mifare)

( * Referojuni fletës së specifikimeve )

 

Dizajn ergonomik për komoditet

Instalim fleksibël për të mbështetur diapazonin e zgjatur të lartësisë [ 120 - 190 cm (47.24 - 74.80”)] për njohjen e fytyrës

fytyrë-thellë3-IRT
 

Diagrami i konfigurimit të sistemit

Komunikim fleksibël për WiFi ose Lan. I përshtatshëm
menaxhim për softuerin e serverëve në internet dhe kompjuterëve.

fytyrë-thellë3-IRT fytyrë-thellë3-IRT

Merrni një kuotë falas

Mezi presim të flasim me ju së shpejti!

 • 0   Words
 
  FaceDeep 3 FaceDeep 3 IRT

produkt

FaceDeep 5 FaceDeep 5 IRT

Model

FaceDeep 3

FaceDeep 3 Pro

FaceDeep 3 4 G

FaceDeep 3 IRT

FaceDeep 3 Pro IRT

FaceDeep 3 4G IRT

i përgjithshëm
Modaliteti i identifikimit Fytyra, Karta, ID+Fjalëkalim
Distanca e njohjes së fytyrës 0.5 ~ 1.5 m ( 19.69 ~ 59.06” )
Shpejtësia e njohjes së fytyrës <0.3 S
Teknologjia RFID EM 125 KHz 13.56 MHz Mifare 13.56 MHz Mifare EM 125 KHz 13.56 MHz Mifare 13.56 MHz Mifare
IRT (Zbulimi i temperaturës në pëllëmbë)
Distanca e zbulimit - 10~20 mm (0.39~0.79”)
Temperatura Gama - 23°C~46°C (73°F~114°F)
Saktësia e temperaturës * - ±0.3°C ( 0.54°F )
Kapaciteti
Përdoruesit Max 6,000 6,000  6,000  6,000 6,000 6,000
Kartat Max 6,000 6,000 6,000  6,000 6,000  6,000 
Regjistrimet maksimale 100,000
funksion
Modaliteti i pjesëmarrjes në kohë 8
Grupi, Zona kohore 16 Grupet e aksesit, 32 Zona kohore
WebServer
Regjistro Kërkim Automatik
Voice Prompt
Zilja e orës
Gjuhë e shumëfishtë
Hardware
CPU Dyfishtë 1.0 GHz
Kamera Kamera e dyfishtë (VIS dhe NIR)
Zona e skanimit Horizontal:±20° Vertikal:±20°
Shfaq Rezolucioni i ekranit me prekje 5" TFT 640*480
LED i zgjuar mbështetje
Përmasat (Gj x H x D) 14.6*16.5*3.4 cm 5.75*6.50*1.34”
Temperatura të punës -5℃~60℃ 23℉~160℉
lagështi % 0 95 tek%
fuqia Input DC 12V 2A
Interface
TCP / IP
RS485
RS485
Wi-Fi - - - -
Wi-Fi + Bluetooth - - - -
4G - - - -
rele 1 Rele Out
Alarmi i Tamperit
Wiegand 1 në / 1 jashtë
Kontakti i dyerve
Kompatibiliteti i softuerit
CrossChex Standard
CrossChex Cloud