ads linkedin FacePass 7 Terminali për njohjen inteligjente të fytyrës dhe infared terminal të zbulimit të temperaturës | Anviz Global
facepass7 pro

FacePass 7 pro

Terminali inteligjent i njohjes së fytyrës të gjitha-në-një pa prekje

facepass7 pro

Gjenerata e fundit FacePass 7 Pro është një terminal i kontrollit të hyrjes dhe frekuentimit të kohës me njohjen e fytyrës me zbulim të drejtpërdrejtë të fytyrës bazuar në IR për vërtetim shumë të sigurt që mbështet kartat RFID, zbulimin e maskave si dhe kontrollin e temperaturës. FacePass 7 Pro është i lehtë për t'u instaluar, përdoret me veçori si një ndërfaqe intuitive në ekranin me prekje 3.5" TFT, menaxhim i shpejtë nga Face Image Registration, serveri i integruar në ueb, i pajtueshëm me Anviz CrossChex Standard softuer desktop, dhe Anviz softuer me bazë cloud CrossChex Cloud.

facepass7 pro

CPU

FacePass 7 Pro i pajisur me një CPU të re Linux, duke zbatuar një kapje të fytyrës prej më pak se 0.5 sekonda dhe rritje të shpejtësisë së njohjes 40% në krahasim me versionin e fundit.

 • Dual-Core  1.0 GHz
 • Shpejtësia e njohjes së fytyrës  <0.3 sek
 • NPU  600 GOPS
facepass7 pro

Mësimi i thellë i AI

 

Ne shtojmë më të fundit BioNANO Algoritmet e të mësuarit të thellë të AI që frymëzohen nga aktiviteti i njësisë nervore të trurit të njeriut në FacePass 7 Pro, përmirësojeni atë për të rritur shpejtësinë e njohjes për një përdorues specifik pas përdorimit të shpejtë.

facepass7 pro

Kamera e dyfishtë për njohjen e fytyrës Liveness

 

AnvizTeknologjia e Kamerës së Dyfishtë mundëson njohjen IR dhe vizuale të fytyrës me një algoritëm unik të të mësuarit të thellë për të arritur saktësi të lartë dhe për të identifikuar fytyrat e rreme nga fotot ose imazhet.

 • 0.01  Luks
 • WDR  120D
 • HD  1080P
facepass7 pro
Kamera NIR facepass7 pro
Kamera VIS facepass7 pro

Përshtatje e gjerë për kushte të ndryshme

Me verifikimin e mbi një milion fytyrave në mbarë botën, FacePass 7 Pro është bërë një nga terminalet më të saktë të njohjes së fytyrës, i përshtatshëm për mjedise dhe kushte të ndryshme.

 • Mjedise të ndryshme ndriçimi
 • Përdorni për Qëllime të ndryshme
 • Njohja e fytyrës nga shumë kënde
 • Zbulimi inteligjent i gjallërisë

Dizajn i Humanizuar

 

Drita inteligjente LED mbushëse plotëson kërkesat e aksesit gjatë natës dhe hapet automatikisht nëse nuk zbulohet asnjë dritë dielli ose burim i jashtëm i dritës.

 

FacePass 7 Pro ofron komoditet të përmirësuar të përdoruesit me një ekran me prekje 3.5", duke mundësuar verifikim më të shpejtë dhe më të saktë për një përvojë të pakrahasueshme të përdoruesit. 

 

FacePass 7 Pro ende mbështet opsionet RFID dhe PIN në rast se përdoruesi ka nevojë për zgjidhje të ndryshme.

Zbulimi i temperaturës (Vetëm modeli IRT)

Menaxhoni sigurinë në vendin e punës duke regjistruar temperaturën e punonjësve tuaj si pjesë e aksesit tuaj dhe menaxhimit të kohës. Përcaktoni një prag të bllokimit të temperaturës dhe pajisja do të parandalojë aksesin ose goditjen me grusht për punonjësit që plotësojnë ose tejkalojnë këtë numër. 

 • Saktësi e lartë në Devijim  <±0.3℃ (0.54℉)
 • Temperatura Gama  23 ~ ~ 46 ℃ (73 ℉ ~ 114)
 • Distanca e temperaturës  30-80 cm (11.81-31.50")
facepass7 pro
 
 
 
 
 •  
36.4 ℃
facepass7 pro
 

mbështetje CrossChex Cloud

La FacePass 7 Terminalet e serisë Pro mbështeten nga softuer i gjithanshëm cloud CrossChex Cloud, duke mundësuar gjurmimin dhe menaxhimin me lehtësi të pjesëmarrjes së punonjësve nga kudo, në çdo kohë. 

facepass7 pro CrossChex

CrossChex sistem

Menaxhimi i përshtatshëm dhe i saktë i terminaleve tuaja

Diagrami i konfigurimit të sistemit

Komunikim fleksibël për WiFi ose Lan. I përshtatshëm
menaxhim për softuerin e serverëve në internet dhe kompjuterëve.

Vendosja lokale (Crosschex Standard)
  FacePass 7 pro FacePass 7 Pro IRT

Model

FacePass 7 pro

FacePass 7 Pro IRT

Kapaciteti
Kapaciteti i përdoruesit 3, 000
Kapaciteti i kartës 3, 000
Kapaciteti i regjistrit 100, 000
Interface
Komunikim TCP/IP, RS485, host USB, WiFi
I / O Dalja e stafetës, hyrje/dalja Wiegand, Sensori i derës, Butoni i daljes, zilja e derës
tipar
Identifikim Fytyra, Karta, ID+Fjalëkalim
Verifikoni shpejtësinë <0.3s
Regjistrimi i imazhit të fytyrës përkrahur
Status i vetëpërcaktuar 8
Regjistro Vetë-kontroll përkrahur
Webserver i integruar përkrahur
Mbështetje për shumë gjuhë përkrahur
program CrossChex Standard, CrossChex Cloud
Hardware
CPU NPU me dy bërthama 1.0 GHz dhe AI
Kamera Kamera e dyfishtë 2 MP
LCD Ekran me prekje 3.5" TFT
Treguesi LED LED i bardhë i zgjuar
përkrahur
Diapazoni i këndit Niveli: 38°, Vertikal: 70°
Verifiko distancën 0.3 - 1.0 m (11.81 - 39.37")
Karta RFID EM standard 125 Khz, Mifare opsionale 13.56 Mhz
Alarmi i Tamperit përkrahur
Temperatura Operative -20 °C (-4 °F) - 60 °C (140 °F)
Voltage operativ DC 12V
Dimensionet (W x H x D) 124*155*92 mm (4.88*6.10*3.62")
Lagështia Operative % 0 95 tek%
Zbulimi i temperaturës
Moduli i zbulimit të temperaturës termike me rreze infra të kuqe - Gama e zbulimit 10-50°C
Saktësia ±0.3 °C (0.54 °F)
Diapazoni i këndit - Niveli: ±20°, Vertikal: ±20°
Verifiko distancën - 30-80 cm (11.81-31.50")

Shkarko

 • 04/11/2021
  V1.0
  FacePass 7 Pro Flyer EN
  1.1 MB
 • 04/11/2021
  V1.0
  FacePass 7 Pro & IRT-Udhëzues i shpejtë EN
  2.6 MB