ads linkedin FacePass 7 Pro Smart Pangwanoh raray na Infared Thermal Suhu Deteksi Terminal | Anviz sadunya
facepass7 pro

FacePass 7 keur

Sadaya-Dina-Hiji Touchless Smart Face Recognition Terminal

facepass7 pro

Generasi panganyarna FacePass 7 Pro mangrupikeun kontrol aksés pangenal wajah sareng terminal hadir waktos sareng deteksi wajah langsung berbasis IR pikeun auténtikasi anu aman pisan anu ngadukung kartu RFID, Deteksi Topeng sareng Saringan Suhu. FacePass 7 Pro gampang dipasang, dianggo sareng fitur sapertos antarbeungeut intuitif dina 3.5" TFT Touchscreen, manajemén gancang ku Face Image Registration, Server Wéb anu diwangun, cocog sareng Anviz CrossChex Standard software desktop, jeung Anviz software basis awan CrossChex Cloud.

facepass7 pro

CPU

FacePass 7 Pro dilengkepan CPU Linux Ubuntu anyar, ngalaksanakeun hiji raray-newak kirang ti 0.5 detik, sarta ngaronjat 40% speed pangakuan dibandingkeun versi panungtungan.

  • Dual-Inti  1.0 GHz
  • Raray Pangakuan Speed  <0.3 s
  • NPU  600 GOPS
facepass7 pro

AI Deep Learning

 

Urang nambahkeun on panganyarna BioNANO Algoritma pembelajaran jero AI anu diideuan tina kagiatan unit saraf otak manusa pikeun FacePass 7 Pro, ningkatkeun eta pikeun ngaronjatkeun laju pangakuan ka pamaké husus sanggeus pamakéan gancang.

facepass7 pro

Kaméra Ganda pikeun Pangwanoh Raray Liveness

 

AnvizTéknologi Kaméra Dual 's ngamungkinkeun IR sareng pangenal rupa visual kalayan algoritma pembelajaran jero anu unik pikeun ngahontal akurasi anu luhur sareng ngaidentipikasi rupa palsu ku poto atanapi gambar.

  • 0.01  Lux
  • WDR  120D
  • HD  1080P
facepass7 pro
Kaméra NIR facepass7 pro
Kaméra VIS facepass7 pro

Adaptasi Wide pikeun Rupa-rupa Kaayaan

Kalayan verifikasi langkung ti sajuta rupa di sakumna dunya, FacePass 7 Pro parantos janten salah sahiji terminal pangenal wajah anu paling akurat anu cocog pikeun sagala rupa lingkungan sareng kaayaan.

  • Lingkungan cahaya anu béda
  • Mangpaatkeun pikeun Rupa-rupa Tujuan
  • Pangenal raray tina Multi-sudut
  • Deteksi Liveness calakan

Reka Bentuk Rencana

 

Lampu Eusian LED Smart nyumponan paménta aksés wengi sareng otomatis muka upami teu aya sinar panonpoé atanapi sumber lampu éksternal anu dideteksi.

 

FacePass 7 Pro nyayogikeun kanyamanan pangguna anu langkung saé kalayan layar rampa 3.5", ngamungkinkeun verifikasi anu langkung gancang sareng langkung akurat pikeun pangalaman pangguna anu teu aya tandingan. 

 

FacePass 7 Pro masih ngadukung pilihan RFID sareng PIN upami pangguna peryogi sababaraha solusi.

Deteksi Suhu (Modél IRT Ngan)

Atur kasalametan tempat kerja ku ngarékam suhu karyawan anjeun salaku bagian tina aksés sareng manajemén waktos anjeun. Nunjukkeun ambang suhu lockout sareng alat bakal nyegah aksés atanapi punching pikeun pagawé anu nyumponan atanapi ngaleuwihan jumlah ieu. 

  • Akurasi Luhur dina Panyimpangan  <± 0.3 ℃ (0.54 ℉)
  • Range suhu  23 ℃ ~ 46 ℃ (73 ℉ ~ 114 ℉)
  • Jarak Suhu  30-80cm (11.81-31.50")
facepass7 pro
 
 
 
 
  •  
36.4 ℃
facepass7 pro
 

sokongan CrossChex Cloud

nu FacePass 7 Terminal séri Pro dirojong ku parangkat lunak awan anu serbaguna CrossChex Cloud, ngamungkinkeun gampang ngalacak sareng ngatur kahadiran karyawan ti mana waé, iraha waé. 

facepass7 pro CrossChex

CrossChex sistim

Manajemén merenah sareng akurat tina terminal anjeun

Diagram Konfigurasi Sistim

Komunikasi fléksibel pikeun WiFi atanapi Lan. Merenah
manajemén pikeun Web-server jeung software PC.

Panyebaran Lokal (Crosschex Standard)
  FacePass 7 keur FacePass 7 Pro IRT

model

FacePass 7 keur

FacePass 7 Pro IRT

kapasitas
Kamampuh pamaké 3, 000
Kamampuh Kartu 3, 000
Kapasitas Log 100, 000
interface
komunikasi TCP/IP, RS485, USB Host, WiFi
I / O Relay Kaluaran, Wiegand Input / Kaluaran, Panto Sénsor, Kaluar Button, Doorbell
hal nu husus
pangenalan Beungeut, Kartu, ID + Sandi
Pariksa Speed <0.3
Pendaptaran Gambar raray dirojong
Status timer tangtu 8
Rékam Mariksa diri dirojong
Embedded Webserver dirojong
Rojongan multi-basa dirojong
software CrossChex Standard, CrossChex Cloud
hardware
CPU Dual-core 1.0GHz & AI NPU
kamera 2MP Dual kaméra
LCD 3.5" TFT Toel layar
LED Indikator Smart Bodas LED
asup kaakal dirojong
Rentang Angle Tingkat: 38°, Nangtung: 70°
Pariksa Jarak 0.3 - 1.0 m (11.81 - 39.37")
Kartu RFID Baku EM 125Khz, Pilihan Mifare 13.56 Mhz
Tamper Alarm dirojong
Suhu operasi -20 °C (-4 °F)- 60 °C (140 °F)
tegangan operasi DC 12V
Ukuran (W x H x D) 124*155*92 mm (4.88*6.10*3.62")
kalembaban operasi 0% ka 95%
Deteksi Suhu
Modul Deteksi Suhu Termal Infrabeureum - Rentang deteksi 10-50°C
Akurasi ±0.3 °C (0.54 °F)
Rentang Angle - Tingkat: ± 20 °, nangtung: ± 20 °
Pariksa Jarak - 30-80cm (11.81-31.50")

download

  • 04/11/2021
    V1.0
    FacePass 7 Pro Flyer EN
    1.1 MB
  • 04/11/2021
    V1.0
    FacePass 7 Pro & IRT-Gancang Guide EN
    2.6 MB