ads linkedin Anviz Prezanton Secu365, Trajton shqetësimet e sigurisë të SME-ve në SHBA | Anviz Global

Anviz Prezanton Secu365, Trajton shqetësimet e sigurisë të SME-ve në SHBA

08/11/2023
Shpërndaje

Anviz, një ofrues kryesor i zgjidhjeve inteligjente të sigurisë, ka zhvilluar Secu365 pas një kërkimi të gjerë në tregun amerikan për të adresuar rreziqet e sigurisë nëpër industri të ndryshme. Kjo platformë e menaxhimit të sigurisë me një ndalesë të bazuar në renë kompjuterike është e pajisur me një sërë mjetesh që fuqizojnë kompanitë të ndërtojnë një sistem sigurie të sigurt për të ardhmen, por të efektshëm. Me Secu365, bizneset mund të kapin, ruajnë dhe menaxhojnë pamjet kritike për misionin, si dhe të vendosin aplikacione të tilla si kontrolli i aksesit, menaxhimi i stafit dhe panelet e sigurisë. E fuqishme dhe e gjithanshme, Secu365 u ofron NVM-ve në sektorët e shitjes me pakicë, arsimin, kujdesin shëndetësor, zyrat e biznesit, industrinë e lehtë dhe sektorët e ushqimit dhe pijeve një zgjidhje të personalizuar, të gatshme për të ardhmen e mbikëqyrjes së sigurisë, që i ndihmon ata të arrijnë reduktimin e kostove duke forcuar masat e tyre të sigurisë.

"Në ndërtimin e një sistemi sigurie totale që mund të ofrojë mbrojtje të gjithanshme për përdoruesit tanë, ne besojmë se dizajni i tij duhet të shkojë përtej mbrojtjes së njerëzve dhe pronave, por duke marrë parasysh kohën dhe hapësirën ku vendoset zgjidhja për të ndihmuar kompanitë të maksimizojnë produktivitetin dhe efikasitetin e tyre operacional. Duke shfrytëzuar aftësitë tona teknologjike në harduerin dhe softuerin e sigurisë, si dhe njohuritë tona për kërkesat e klientëve në SHBA, ne kemi krijuar një zgjidhje sigurie gjithëpërfshirëse të bazuar në renë kompjuterike që përfshin një sistem alarmi për të ofruar paralajmërime në kohë, enkriptim të të dhënave për të forcuar sigurinë kibernetike dhe një sistem të unifikuar që menaxhon pjesëmarrjen e stafit dhe aksesin e vizitorëve, "tha Felix, Menaxher i Produkteve të Secu365.

"Thjeshtësia dhe përballueshmëria janë gjithashtu prioritetet tona. Duke e bërë sistemin të lirë, Secu365 ul ndjeshëm investimet fillestare për ndërtimin e një sistemi sigurie gjithëpërfshirëse. Platforma SaaS përmban ndërfaqe udhëzuese dhe dizajn pulti, duke e bërë të lehtë për t'u përdorur dhe të shpejtë për t'u vendosur. Për më tepër, AI i skajit, i shoqëruar me një njësi të fuqishme të përpunimit nervor (NPU) dhe AnvizNga algoritmet pronësore të të mësuarit të thellë, bizneset mund të përfitojnë nga veçoritë e tij si algoritmet inteligjente për kamerat që ofrojnë performancën kryesore të monitorimit të perimetrit në industri", shtoi ai.

onmens

 

 

 

Sfidat me të cilat përballen NVM-të

 

Rritja e pandërprerë nga viti në vit e rreziqeve fizike të përjetuara nga bizneset vazhdon të paraqesë sfida për funksionimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (SME), duke çuar në humbje të shtuara financiare dhe duke rrezikuar qëndrueshmërinë e tyre tregtare. Sipas Raporti “Gjendja e Sigurisë Fizike që hyn në vitin 2023”. nga Pro-Vigil, pothuajse një e treta e pronarëve të bizneseve kanë dëshmuar një rritje të incidenteve të sigurisë fizike në vitin 2022, duke bërë që gjysma e kompanive të anketuara t'u drejtohen sistemeve të mbikëqyrjes në një përpjekje për të përforcuar masat e tyre të sigurisë.

Megjithë ndërgjegjësimin e shtuar për përmirësimin e harduerit dhe softuerit për të përmirësuar masat e tyre të sigurisë, kompleksiteti i pajisjeve moderne të sigurisë, i shoqëruar nga peizazhi i kërcënimit vazhdimisht në zhvillim, nënkupton që kompanive shpesh u mungojnë ekspertiza dhe burimet e nevojshme për të zbatuar zgjidhje të fuqishme. Mbi 70% e bizneseve të paraqitura në raport kanë vendosur tashmë mbikëqyrjen me video, por nuk janë në gjendje të parandalojnë dëmtimet e aseteve, duke treguar vështirësitë dhe boshllëqet në njohuritë teknike që zbehin përpjekjet e tyre për të mbrojtur pronat e tyre.

Krimi i organizuar me pakicë shkakton humbje të konsiderueshme të inventarit për kompanitë e shitjes me pakicë, me gjiganti amerikan i shitjes me pakicë Target duke thënë se aktiviteti kriminal do të nxisë 500 milionë dollarë më shumë në mallra të vjedhura dhe të humbura këtë vit krahasuar me një vit më parë. Rreziqe të tjera të mundshme si blerjet me "zero dollarë" dhe vjedhjet në dyqane gjithashtu shtojnë humbjen e tyre financiare, e cila mund të zbutet nga kamerat e sigurisë. powered by Analiza e sjelljes së AI që mund të analizojë dhe dallojë ngjarje të dyshimta më shpejt dhe më saktë se sa personeli njerëzor. Teknologjia është gjithashtu premtuese në sigurimin e sigurisë në kampuset e shkollave dhe në spitale për aftësinë e saj për të identifikuar rreziqet e mundshme dhe për të dërguar paralajmërime në kohë reale te reaguesit e urgjencës për të shmangur kërcënimet.

Një zgjidhje gjithëpërfshirëse e mbikëqyrjes së sigurisë është gjithashtu thelbësore për SME-të që kërkojnë të krijojnë një sistem fleksibël dhe të fortë të menaxhimit të stafit. Për këtë arsye, kërkesa globale për sistemet e monitorimit të punonjësve pa një normë të paprecedentë rritjeje në fillim të vitit 2022, me një rritje prej 65% nga viti 2019. sipas firmës së sigurisë së internetit dhe të drejtave dixhitale Top10VPN. Për hapësirën e zyrës, ai mund të gjurmojë pjesëmarrjen e punonjësve, të autorizojë personelin të hyjë në zona të ndjeshme dhe të shmangë shkeljet e informacionit. Në mjediset e fabrikës, zgjidhja është e dobishme në monitorimin dhe menaxhimin e përdorimit të mjeteve dhe pajisjeve, duke siguruar që punonjësit t'u përmbahen protokolleve të sigurisë dhe parandalimin e aksesit ose keqpërdorimit të paautorizuar.

 

Shërbime më të mëdha me kosto më të ulëta të tranzicionit

 

Ndryshe nga sistemet tradicionale të mbikqyrjes me video me prag të lartë harduerësh që sjell buxhetin, Secu365 është një platformë e bazuar në renë kompjuterike që minimizon kostot e instalimit dhe mirëmbajtjes së harduerit, ndërkohë që ofron një gamë të gjerë funksionesh të disponueshme për përdoruesit për të zgjedhur në ndërtimin e një sistemi që i përshtatet më së miri operacioneve të tyre të biznesit.

Pajisjet për ndjekjen e frekuentimit dhe kamerat vijnë me opsione të shumta lidhjeje për të thjeshtuar procesin e instalimit. Përveç kësaj, arkitektura e reve të Secu365 do të thotë që pamjet shkarkohen në serverët cloud, të cilët përdoruesit e Uebit dhe të Aplikacioneve mund t'i qasen dhe menaxhojnë në distancë në çdo kohë, kudo. Dizajni gjithashtu lejon kosto më të ulëta margjinale në krahasim me sistemet tradicionale të mbikëqyrjes video që kërkojnë nga përdoruesit të vendosin serverë lokalë në shumë vende.

 

Lehtë për t'u blerë dhe instaluar

 

Anviz ka optimizuar produktin e saj për të reduktuar fërkimin për klientët në fillim të udhëtimit të blerjes. Secu365 mund të blihen lehtësisht në internet, me ekipe ekspertësh nga Anviz në dispozicion për të ofruar ndihmë të menjëhershme. Përdoruesit mund të regjistrojnë shpejt një llogari cloud dhe të fillojnë të përdorin platformën pa kompleksitetin që lidhet me instalimet tradicionale. Secu365 ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit si për administratorët ashtu edhe për punonjësit, me veçori të përshtatura për rolet e tyre në menaxhimin e sigurisë. Ndërkohë, platforma thjeshton mirëmbajtjen e sistemit duke ofruar përditësime të automatizuara dhe aftësi të menaxhimit në distancë.

Duke parë përpara, Anviz mbetet e përkushtuar për të krijuar më shumë produkte të energjisë bazuar në nevojat e klientëve. Duke përditësuar vazhdimisht zgjidhjet e saj teknologjike, Anviz synon të plotësojë nevojat në zhvillim të NVM-ve dhe t'u sigurojë atyre mjetet më të fundit të sigurisë dhe menaxhimit.


 

Nic Wang

Specialist marketingu në Xthings

Nic ka një diplomë Bachelor dhe Master nga Universiteti Baptist i Hong Kongut dhe ka 2 vjet përvojë në industrinë e pajisjeve smart. Ju mund ta ndiqni atë ose LinkedIn.