ads linkedin Anviz Ngenalkeun Secu365, Ngajawab Masalah Kaamanan UKM di AS | Anviz sadunya

Anviz Ngenalkeun Secu365, Ngajawab Masalah Kaamanan UKM di AS

08/11/2023
ngabagikeun

Anviz, panyadia ngarah tina solusi kaamanan calakan, geus dimekarkeun Secu365 sanggeus panalungtikan éksténsif dina pasar AS pikeun alamat resiko kaamanan sakuliah rupa-rupa industri. Platform manajemén kaamanan dumasar-awan hiji-eureun ieu dilengkepan ku rupa-rupa alat anu nguatkeun perusahaan pikeun ngawangun sistem kaamanan anu dibuktikeun ka hareup. Jeung Secu365, usaha bisa néwak, nyimpen, jeung ngatur footage misi-kritis, kitu ogé nyebarkeun aplikasi kayaning kontrol aksés, manajemén staf, sarta dashboards kaamanan. Kuat sareng serbaguna, Secu365 nawiskeun UKM di séktor ritel, pendidikan, kasehatan, kantor bisnis, industri ringan, sareng séktor pangan & inuman, solusi panjagaan kaamanan anu siap-siap pikeun masa depan anu ngabantosan aranjeunna ngirangan biaya bari nguatkeun ukuran kaamananna.

"Dina ngawangun sistem kaamanan total anu tiasa nawiskeun panyalindungan sadayana ka pangguna urang, kami yakin yén desainna kedah langkung seueur pikeun ngajagaan jalma sareng harta, tapi ningal waktos sareng rohangan dimana solusina disebarkeun pikeun ngabantosan perusahaan pikeun maksimalkeun produktivitas sareng efisiensi operasional. Leveraging prowess téhnologis kami dina hardware jeung software kaamanan, kitu ogé wawasan urang kana paménta konsumén di AS, kami geus nyieun hiji solusi kaamanan basis Cloud sadaya-dina-hiji nu incorporates sistem alarem pikeun nawarkeun warnings timely, enkripsi data. pikeun nguatkeun cybersecurity, sareng sistem ngahijikeun anu ngatur kahadiran staf sareng aksés sémah," saur Felix, Manajer Produk Secu365.

"Kesederhanaan sareng kabébasan ogé prioritas urang. Ku ngajantenkeun sistem gratis, Secu365 nyata lowers investasi awal pikeun ngawangun sistem kaamanan komprehensif. Platform SaaS nampilkeun UI sareng desain dasbor anu instruktif, sahingga gampang dianggo sareng gancang disebarkeun. Sajaba ti éta, tepi AI, gandeng ku Unit processing saraf kuat (NPU) jeung Anviz's proprietary jero-learning algoritma, usaha bisa kauntungan tina fitur na kayaning algoritma calakan pikeun kaméra nu nganteurkeun kinerja ngawaskeun perimeter industri-ngarah," manehna ditambahkeun.

onmens

 

 

 

Tantangan anu Disanghareupan ku UKM

 

Pertumbuhan résiko fisik anu teu kaampeuh unggal taun anu dialaman ku usaha terus nyababkeun tangtangan pikeun operasi usaha leutik sareng sedeng (UKM), nyababkeun karugian kauangan sareng ngabahayakeun kelestarian komersilna. Nurutkeun kana Laporan "Kaayaan Kaamanan Fisik Lebetkeun 2023". ku Pro-Vigil, ampir sapertilu pamilik usaha nyaksian kanaékan insiden kaamanan fisik dina 2022, nyababkeun satengah tina perusahaan anu ditaliti pikeun giliran sistem panjagaan dina usaha pikeun nguatkeun ukuran kaamananna.

Sanaos kasadaran anu langkung luhur pikeun ningkatkeun hardware sareng parangkat lunak pikeun ningkatkeun ukuran kaamananna, pajeulitna alat kaamanan modern, ditambah ku bentang ancaman anu terus-terusan ngembang, hartosna perusahaan sering kakurangan kaahlian sareng sumber daya pikeun nerapkeun solusi anu kuat. Langkung ti 70% tina usaha anu ditampilkeun dina laporan éta parantos ngalaksanakeun panjagaan pidéo tapi henteu tiasa nyegah karusakan aset, nunjukkeun kasusah sareng jurang pangaweruh téknis anu nyababkeun usahana pikeun ngajagaan sipatna.

kajahatan ritel diatur ngabalukarkeun leungitna inventory signifikan pikeun pausahaan ritel, jeung raksasa ritel AS Target nyebutkeun yén kagiatan kriminal bakal BBM $ 500 juta leuwih dina dipaling jeung leungit dagangan taun dibandingkeun jeung sataun katukang. Résiko poténsial sanésna sapertos pameseran "enol-dollar" sareng ngancurkeun toko ogé nambihan karugian kauangan anu tiasa ngirangan ku kaméra kaamanan. powered by Analitik paripolah AI anu tiasa nganalisa sareng ningali kajadian anu curiga langkung gancang sareng langkung akurat tibatan staf manusa. Téknologi ieu ogé ngajangjikeun pikeun mastikeun kasalametan di kampus sakola sareng di rumah sakit pikeun kamampuanana pikeun ngaidentipikasi kamungkinan résiko sareng ngirim peringatan sacara real-time ka réspondén darurat pikeun ngahindarkeun ancaman.

Solusi panjagaan kaamanan holistik ogé penting pikeun UKM anu hoyong ngadamel sistem manajemen staf anu fleksibel sareng kuat. Kusabab ieu, paménta global pikeun sistem ngawaskeun karyawan ningali tingkat pertumbuhan anu teu pernah aya dina awal taun 2022, naék 65% ti 2019, nurutkeun kaamanan internét jeung sungut hak digital Top10VPN. Pikeun rohangan kantor, éta tiasa ngalacak kahadiran karyawan, otorisasi tanaga pikeun ngaksés daérah sénsitip sareng nyegah pelanggaran inpormasi. Dina setélan pabrik, solusina mangpaat pikeun ngawas sareng ngatur pamakean alat sareng fasilitas, mastikeun yén karyawan taat kana protokol kaamanan, sareng nyegah aksés anu henteu sah atanapi nyalahgunakeun.

 

Utiliti anu langkung ageung sareng biaya transisi anu langkung handap

 

Beda sareng sistem panjagaan pidéo tradisional kalayan ambang hardware anu luhur anu ngahasilkeun anggaran, Secu365 nyaéta platform dumasar-awan nu ngaminimalkeun installment hardware jeung waragad perawatan bari nawarkeun rupa-rupa fungsi sadia pikeun pamaké pikeun milih tina ngawangun sistem nu pangsaena cocog operasi bisnis maranéhanana.

Alat pikeun ngalacak kahadiran sareng kaméra hadir sareng sababaraha pilihan konektipitas pikeun nyederhanakeun prosés pamasangan. Sajaba ti éta, arsitektur awan tina Secu365 hartina footage diundeur ka server awan nu duanana pamaké Web na App bisa jarak jauh ngakses jeung ngatur iraha wae, dimana wae. Desain ogé ngamungkinkeun pikeun waragad marginal handap dibandingkeun kalawan sistem panjagaan video tradisional nu merlukeun pamaké pikeun nyetél server lokal di loba lokasi.

 

Gampang Dibeuli sareng Dipasang

 

Anviz geus dioptimalkeun produk na pikeun ngurangan gesekan pikeun konsumén di awal perjalanan purchasing. Secu365 bisa gampang dibeuli online, kalawan tim ahli ti Anviz sadia pikeun nawarkeun bantuan gancang. Pamaké tiasa gancang ngadaptarkeun akun awan sareng mimitian nganggo platform tanpa pajeulitna anu aya hubunganana sareng pamasangan tradisional. Secu365 nawiskeun antarbeungeut anu ramah-pamaké pikeun pangurus sareng karyawan, kalayan fitur anu cocog sareng peranna dina manajemén kaamanan. Samentara éta, platform streamlines pangropéa sistem ku nyadiakeun apdet otomatis tur kamampuhan manajemén jauh.

Pilari payun, Anviz tetep komitmen pikeun nyiptakeun langkung seueur produk kakuatan dumasar kana kabutuhan palanggan. Ku terus ngamutahirkeun solusi téhnologis na, Anviz Tujuanana pikeun nyumponan kabutuhan UKM anu berkembang sareng nyayogikeun aranjeunna alat kaamanan sareng manajemén canggih.






 

Nic Wang

Spesialis Marketing di Xthings

Nic ngagaduhan gelar Sarjana sareng Master ti Hong Kong Baptist University sareng gaduh 2 taun pangalaman dina industri hardware pinter. Anjeun tiasa nuturkeun anjeunna atanapi LinkedIn.