ads linkedin Kompani ndërtimi me bazë në Emiratet e Bashkuara Arabe partnere me Anviz për të optimizuar pjesëmarrjen inteligjente | Anviz Globa | Anviz Global

KOMPANIA NDËRTIMORE me bazë në Emiratet e Bashkuara Arabe PARTNERË ME ANVIZ PËR TË OPTIMIZUAR PARAQITJEN SMART

KONSUMATORI

KONSUMATORI

Nael General Contracting (NGC), e themeluar në 1998, është një nga kompanitë kryesore të ndërtimit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Fushat thelbësore të ekspertizës së tij përfshijnë Projektimin dhe Ekzekutimin e Projekteve të Ndërtimit me çelësa në dorë, Strukturat e çelikut, Alumini dhe Punimet e Qelqit, Përshtatja e Brendshme, Peizazhet e forta dhe të buta, infrastruktura MEP dhe Menaxhimi i objekteve. Bazuar në 25 vjet jetë të sigurt pune, NGC aktualisht ka më shumë se 9,000 punonjës dhe ka kontraktuar me sukses pa u kufizuar në 250 projekte.

“NGC po kërkon zgjidhjen më të mirë inteligjente të frekuentimit për një nga kantieret e saj të ndërtimit me afro një mijë punëtorë. Për këtë qëllim, NGC u konsultua Anvizpartneri afatgjatë i Xedos.

SFIDA

Në mungesë të pajisjeve inteligjente të frekuentimit, menaxhimi i frekuentimit të punëtorëve gjatë dhe jashtë punës është jashtëzakonisht kaotik. Ndryshimet e punëtorëve janë të paarsyeshme dhe koordinimi i turneve është i frikshëm. Madje ka parregullsi të shumta, si p.sh. goditjet me grusht në emër të të tjerëve dhe ngatërrimi i të dhënave të pjesëmarrjes pa leje. Pra, punëtorët e marrin drejtësinë e llogaritjeve të pagave me një kokërr kripë.

“Në të njëjtën kohë, departamenti i burimeve njerëzore shpenzon të paktën 10 orë në muaj duke renditur të dhënat e orës së gati një mijë punonjësve për të nxjerrë raporte mujore të rezultateve. Departamenti i financave kërkon gjithashtu që të zgjidhet kompensimi i punëtorëve në bazë të raporteve të frekuentimit. Kjo çon në vonesa të vazhdueshme në pagesat e pagave. Është urgjente të kërkohet një zgjidhje inteligjente dhe e plotë e frekuentimit.

ZGJIDHJA

Thjeshtoni pjesëmarrjen gjatë nxjerrjes së raporteve në renë kompjuterike

Bazuar në sigurimin e menaxhimit të pjesëmarrjes së gati një mijë punëtorëve, duke përmbushur gjithashtu rezultatin e raporteve vizuale të centralizuara dhe reduktimin e kostove të punës, FaceDeep 3 & CrossChex Cloud mund të mbulojë nevojat e mësipërme dhe të paraqesë një zgjidhje të kënaqshme në NGC.

"Menaxheri i kantierit të NGC tha, "Pjesëmarrja në kantier nuk është transparente dhe shumica e punëtorëve shpesh shqetësohen nëse paga e tyre për muajin e ardhshëm do të regjistrohet në llogaritë e tyre. Madje ka pasur kaos në pjesëmarrjen me pagesë, gjë që ka sjellë një shumë telashe për funksionimin normal të ndërtimit”. Bazuar në zbulimin e fytyrës me gjallëri me precizion të lartë dhe lentet me kamera të dyfishtë, FaceDeep 3 mund të identifikojë me saktësi punëtorët dhe të kryejë verifikimin personal të frekuentimit në çdo kusht mjedisor, duke parandaluar përdorimin e fytyrave të rreme si video dhe foto për t'u regjistruar. Të CrossChex Cloud zbaton menaxhimin hierarkik dhe harton regjistrat e funksionimit të administratorit për të regjistruar linjat e tyre të veprimit, duke eliminuar në mënyrë efektive tendencën e pashëndetshme të manipulimit të të dhënave për përfitime personale.

"Ministri i Financave i NGC tha: "Çdo muaj disa punëtorë apelojnë kundër gabimeve në të dhënat e pjesëmarrjes, por nuk mund të bëjmë asgjë për sasinë e madhe të të dhënave konfuze." Integroni përmes CrosssChex Cloud dhe SQL DATABASE për të sinkronizuar të dhënat e pjesëmarrjes së secilit punonjës dhe për të gjeneruar automatikisht raporte të vizualizimit të pjesëmarrjes. Administratorët dhe punonjësit mund ta bëjnë menaxhimin e pjesëmarrjes transparente duke parë raportet në çdo kohë. Sistemi cloud është i pajisur me funksione të menaxhimit të ndërrimeve dhe orarit që administratorët mund t'i rregullojnë në kohë reale sipas progresit të ndërtimit. Punëtorët mund të aplikojnë për pjesëmarrje në make-up për të arritur një menaxhim fleksibël.

KONSUMATORI KONSUMATORI

PENRFITIMET KRYESORE

Përvoja e frekuentimit të përshtatshëm dhe pa shqetësime

Sistemi efikas i frekuentimit siguron një përvojë të shpejtë të frekuentimit dhe thjeshton procesin e frekuentimit. Raportet vizuale në renë kompjuterike e bëjnë të lehtë llogaritjen e pagave të punëtorëve.

Ulja e kostove të burimeve njerëzore

Raportet vizuale në renë kompjuterike e bëjnë të lehtë llogaritjen e pagave të punëtorëve. Për departamentin e burimeve njerëzore, nuk ka më nevojë për të renditur manualisht sasi të mëdha të të dhënave të pjesëmarrjes.

CITATI I KLIENTIT

“Personi përgjegjës i NGC tha, “Plani i pjesëmarrjes i përshtatur nga Anviz për ne ka marrë vlerësime unanime nga të gjithë punonjësit. Ai uli më shumë se 85% të kostove të punës të shpenzuara për menaxhimin e pjesëmarrjes së punëtorëve dhe i kurseu kompanisë gati 60,000 dirhemë në muaj."