ads linkedin Anviz Бизнис безбедносни решенија Лоби Аларм за пушење | Anviz Глобална
паметни згради

Ефикасност и безбедност во паметни згради

—— Деловни безбедносни решенија ——

 • Забрзајте го одговорот на инцидентот

  Чувајте ги луѓето и имотот безбедни со моќна видео безбедност што лесно открива закани и го забрзува времето на одговор.

 • Подобрете го искуството на закупецот

  Рационализирајте ги градежните операции со алатки кои управуваат со пристапот, пријавувањето на посетителите, испораката на пакети, го подобруваат квалитетот на воздухот и многу повеќе.

 • Подобрете го искуството на закупецот

  Понесете повеќе својства зад едно стакло со 10-годишна гаранција, без надворешен хардвер и одржување без допир.

Покријте ја секоја безбедносна потреба на вашето работно место

Потпрете се на беспрекорна, автоматизирана технологија за да го заштитите вашето работно место и да го одржите вашиот бизнис да работи.

 • Најави
  Најави

  Менаџерите со имот можат да ги надградат своите системи за влез во комерцијални недвижности без мака или трошоци за замена на веќе воведената безбедносна технологија.

 • Гаража
  Гаража

  Обезбедете ги местата за паркирање со технологијата LPR, обезбедувајќи снимање и препознавање на таблите во реално време. Лесно пребарувајте по број на табличка и добивајте предупредувања за возило од интерес за брзо прегледување на поврзаните снимки.

 • Турникет
  Турникет

  Дизајниран да работи со сите главни технологии за контрола на пристап со турникети во зградата, Anviz го ублажува задниот дел додека обезбедува безбедносно искуство за влез без триење за корисниците.

 • Лифт
  Лифт

  Anviz беспрекорно се интегрира со неколку од водечките брендови на лифтови, овозможувајќи им на сопствениците на зградите и на станарите да обезбедат и да управуваат со контролата на пристапот на лифтот до одредени катови.

 • Аларм за пушење
  Аларм за пушење

  Интегриран со монитор на квалитетот на воздухот во затворените простории за емисии на чад и пареа за да се обезбеди здравје, удобност и безбедност на станарите.

 • Погодност за станарите
  Погодност за станарите

  Нашата отворена API платформа и комерцијалниот систем за влез на вратите им даваат на администраторите можност беспрекорно да ја интегрираат контролата на пристап во нивните постоечки апликации за погодности за станарите.

Безбедност базирана на облак за модерни канцеларии

Да се ​​остане на врвот на безбедноста не само што е лесно со решенијата на Axis, туку ви помага да одржите подобар деловен тек со помош на аналитика.

 • Мобилен пристап за контрола
  Мобилен пристап за контрола

  Мобилните акредитиви го отстрануваат триењето и им помагаат на патниците безбедно да се вратат во канцеларијата.

 • Знајте кој на страницата во секое време
  Знајте кој е на страницата во секое време

  Подобрете го искуството на посетителите со добредојде, безбеден и удобен прв впечаток.

 • Алатки за здравствена безбедност за повторно отворање
  Здравствено-безбедносни алатки за повторно отворање

  Заштитете го здравјето и безбедноста на патниците додека се враќаат во објектот.

 • Задоволете ги потребите за сајбер безбедност
  Задоволете ги потребите за сајбер безбедност

  Обезбедете доверливи информации за вработените и деловните активности во вашата канцеларија - вклучувајќи документи за човечки ресурси, податоци за клиентите и многу повеќе.

 • Соберете податоци за да ја подобрите безбедноста
  Соберете податоци за да ја подобрите безбедноста

  Не можете да управувате со она што не можете да го измерите - снимајте ги податоците што ви се потребни за безбедно да управувате со искуството на закупецот.

 • Управување со периметарска безбедност
  Управување со периметарска безбедност

  Нашата технологија ви помага далечински да го следите вашиот периметар и да ги идентификувате виновниците доколку навистина се случат инциденти.

ANPR & Контрола на пристап до возила

Се-во-едно решение за да ги одржувате вработените безбедни, да останат усогласени, да го намалат ризикот и да бидете сигурни дека нивното работно место останува безбедно

погрижете се нивното работно место да остане безбедно